- 14 Ağustos 2013
- 126
- 160
- 303
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #33.761
Benim kısım da öyle. Çok moral bozucu oldu bu. Yemiyor. Düzelir inşallahBende diştendir belki diyorum. Alttan bitanesi 1 aydır gözüküyor bi çıkamadı. Doktorun demesenine göre üstlerde kabarmış. Zaten çok huysuz günlük calpol veriyoruz da öyle kendine geliyor. Yarın son kozumu oynıcam muz denicem onu da almazsa bi hafta bekleyim. Umarım bu seferde geç kalmış olmam. Erken başlamak zararlı geç kalmak zararlı off of
diş mi acaba ☹Oğlum ağlayarak uyandı ama öyle böyle bir ağlama değil resmen apartmanı inleterek ağlamameme vermeye çalıştıkça daha da bir ağladı.zorla sakinleştirdim.göğsüme bastırdım sırtını sıvazladım da öyle sakinkeşti.sonra karanfilli zeytinyağı sürdüm dişetlerine öyle memeyi aldı.şu anda yatağında beyefendinin kaçan uykusunun gelmesini bekliyoruz.kendisine masaj yaptırtıyor
Rüyayla gerçeği karıştırıyorlar rüya görmüş olabilir canımOğlum ağlayarak uyandı ama öyle böyle bir ağlama değil resmen apartmanı inleterek ağlamameme vermeye çalıştıkça daha da bir ağladı.zorla sakinleştirdim.göğsüme bastırdım sırtını sıvazladım da öyle sakinkeşti.sonra karanfilli zeytinyağı sürdüm dişetlerine öyle memeyi aldı.şu anda yatağında beyefendinin kaçan uykusunun gelmesini bekliyoruz.kendisine masaj yaptırtıyor
Ah bir bilsemdiş mi acaba ☹
O da olabilir diş de olabilir.bikaç kez uyurken çok inlemesine de sahit olmuştum çünkü.anne olmak çok zormuşRüyayla gerçeği karıştırıyorlar rüya görmüş olabilir canımküçücük bedenleriyle ne goruyorlarsa
Sabah 7 de uyanmak bizde artık alışkanlık oldu malesefAh bir bilsem
O da olabilir diş de olabilir.bikaç kez uyurken çok inlemesine de sahit olmuştum çünkü.anne olmak çok zormuşsabahın 7sinden uyandı yine ki gece 10da uyumasına rağmen
Ben de daha başlamadım canım, altı ay kontrolünü bekliyorumBende diştendir belki diyorum. Alttan bitanesi 1 aydır gözüküyor bi çıkamadı. Doktorun demesenine göre üstlerde kabarmış. Zaten çok huysuz günlük calpol veriyoruz da öyle kendine geliyor. Yarın son kozumu oynıcam muz denicem onu da almazsa bi hafta bekleyim. Umarım bu seferde geç kalmış olmam. Erken başlamak zararlı geç kalmak zararlı off of
Canim benimki ne bulsa agzina koyuyor sizde oluyormu. Birde yogurt yemiyorBende haslamadim şuana kadar normal irmik verdim çokta titiz olmamak gerek ben ilk çok gerildim taktım bu konuya doktorunuzu aradım tuz şeker yumurta beyazı bal bunlar haricinde deneme yanılma yoluyla ver zamanla ne tarz yiyeceğini anlarsın dedi çokta kasmaya gerek yok 3 gün kuralını uygula alerjik olabilecek ürünleri mesela portakal verirsem 3 gün kurali yapicam örnek
Bende diştendir belki diyorum. Alttan bitanesi 1 aydır gözüküyor bi çıkamadı. Doktorun demesenine göre üstlerde kabarmış. Zaten çok huysuz günlük calpol veriyoruz da öyle kendine geliyor. Yarın son kozumu oynıcam muz denicem onu da almazsa bi hafta bekleyim. Umarım bu seferde geç kalmış olmam. Erken başlamak zararlı geç kalmak zararlı off of
Oğlum ağlayarak uyandı ama öyle böyle bir ağlama değil resmen apartmanı inleterek ağlamameme vermeye çalıştıkça daha da bir ağladı.zorla sakinleştirdim.göğsüme bastırdım sırtını sıvazladım da öyle sakinkeşti.sonra karanfilli zeytinyağı sürdüm dişetlerine öyle memeyi aldı.şu anda yatağında beyefendinin kaçan uykusunun gelmesini bekliyoruz.kendisine masaj yaptırtıyor
ahh bu dişler... hepimizi mahvetti, kemik suyu ile pişmiş çorba içersek sütümüzle bebeğe geçermiş. Bebek daha çabuk desteksiz oturur, dişini de zahmetsiz çıkarırmış. siz böyle birşey duydunuz mu kızlar? bende pazara gitmiştim, alışveriş yaptığım köylü bir teyze söylediAh bir bilsem
O da olabilir diş de olabilir.bikaç kez uyurken çok inlemesine de sahit olmuştum çünkü.anne olmak çok zormuşsabahın 7sinden uyandı yine ki gece 10da uyumasına rağmen
yok canım, ben gitmedim.6.ayda göz muayenesine giden var mı arkadaşlar?
Çocuk dr u onerdi mi gidin diye canim?yok canım, ben gitmedim.
biz daha önce gittik. doktordan önce hemşireler polaroid fotoğraf çeker gibi karanlık bir yerde kızıma flaşlı bi çekim yaptılar babasının kucağındayken. bikaç sn sürdü fark etmedi bile. daha sonra doktor o çekim sonuçlarıyla birlikte kendi de muayene etti. gözlerinin koordinasyonuna baktı, takip ediyor mu, sese bakıyor mu ve göz teması kuruyor mu bunlara baktı. allaha şükür bişey çıkmadı. hepsi toplam 15 dk sürmüştür.6.ayda göz muayenesine giden var mı arkadaşlar?
daha çorbalara geçmedim ben. tadımlardayım ama deneyen varsa ben de yorum alabilirimBallilokumm
bir civciv annesi
B Bebekannesiii
kızlar siz baya ilerlediniz ek gıda da.. e-bebekte satılan bebek tarhanasından denediniz mi?
biz daha 6 ay kontrolüne gitmedik canım , belki gittiğimizde söyler, yanlış yönlendirmiyim o yüzden.Çocuk dr u onerdi mi gidin diye canim?
Damlali cekim mi yapıldı?biz daha önce gittik. doktordan önce hemşireler polaroid fotoğraf çeker gibi karanlık bir yerde kızıma flaşlı bi çekim yaptılar babasının kucağındayken. bikaç sn sürdü fark etmedi bile. daha sonra doktor o çekim sonuçlarıyla birlikte kendi de muayene etti. gözlerinin koordinasyonuna baktı, takip ediyor mu, sese bakıyor mu ve göz teması kuruyor mu bunlara baktı. allaha şükür bişey çıkmadı. hepsi toplam 15 dk sürmüştür.
daha çorbalara geçmedim ben. tadımlardayım ama deneyen varsa ben de yorum alabilirim
hayır damlalı olmadı. yalnız orda bir bebeğe damla damlatıldı. annesine muayeneden önce mi damlatılacak dedim hayır doktor istedi yeniden gireceğiz dedi. sanırım gerek görse bizi de damlaya gönderirdi.Damlali cekim mi yapıldı?
Biz de gittik hipermetrop sınırda dedi dr
Damlali yapıldı bize daha iyi sonuç veriyormuş sanırım
Ama dr 1 yaşına kadar düzelme imkanı var dedi
O yüzden size de sorayim dedim
Damlalı daha iyi sonuç vermesi içinmiş diye okumuştumhayır damlalı olmadı. yalnız orda bir bebeğe damla damlatıldı. annesine muayeneden önce mi damlatılacak dedim hayır doktor istedi yeniden gireceğiz dedi. sanırım gerek görse bizi de damlaya gönderirdi.
aaa olabilir. bize hiç damlalı demedi ne doktor ne çekimi yapan hemşire. sizin muayene nasıl oldu?Damlalı daha iyi sonuç vermesi içinmiş diye okumuştum
Belki de hemen odaklandığı için damlalı yapmadılar
Bizimki hemen odaklanmadi
Ama hastaneden randevu alırken sekreter damlalı olacak dedi en başta o şekilde bilgi verdiler
Hastane o şekilde tercih ediyor belki
Ben de tam bununla alakalı yazmak için girmiştimahh bu dişler... hepimizi mahvetti, kemik suyu ile pişmiş çorba içersek sütümüzle bebeğe geçermiş. Bebek daha çabuk desteksiz oturur, dişini de zahmetsiz çıkarırmış. siz böyle birşey duydunuz mu kızlar? bende pazara gitmiştim, alışveriş yaptığım köylü bir teyze söyledi
Canım ben eşime aktardan baharatsız toz tarhana aldırdım ve oğlum onu da ayıla bayıla içiyor.yarın tarhana çorbasını kemik suyuyla pişirmeyi düşünüyorum.Ballilokumm
bir civciv annesi
B Bebekannesiii
kızlar siz baya ilerlediniz ek gıda da.. e-bebekte satılan bebek tarhanasından denediniz mi?
6 ay kontrolü bu şekilde sanırımaaa olabilir. bize hiç damlalı demedi ne doktor ne çekimi yapan hemşire. sizin muayene nasıl oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?