2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
allaha şükür sevdi havucu yedi ama yoğurdu sade çok sevmedi mesela. pekmezleyince daha iyi yedi. havucu haşlayıp çatalla ezmiştim ben. yine de pütürlü gelince blendırdan geçirdim bikaç sn kadar.
Havuç sert geliyor bana bende olmadı blender kullanayım havucta

Bugün yataktan düştü miniğim ayağımda sallamıştım bizim yatakta, sonra yanına kıvrıldım tam dalıyordum ki uyandığını duydum boşluktan tarafa döndü ve düştü çok ağladı tabi ki, aklım çıktı ya Allahtan bir şey olmadı, yani olmamıştır inşallah

baaakkk ballilokumm bacım bizi strese sokma . muhallebi, irmik nooluyor :) sorum şu ek gıda da sebze verdikten sonra mı geçtin irmiğe ?
Hahaha evet sebze meyve verdim burda biri irmik yazmıştı bende bı deneyeyim dedim doktorumuzda önermişti ve sevdi muz yiyor emzikten hemde dişini kasıyor meyveyi seviyorsa sebze çok degil

Şu ana kadar en severek sonuna kadar yediği tarhana oldu. Bugünde sonlara doğru mızlasakta bitirdik tabağı. Muhallebi kıvamında koyu yapıyorum. Yemesi kolay geliyor herhalde
Nasıl yaptın anlatırmisin güleceksiniz ama tarhana çorbasını normalde beceremem

Dün ayva püresi bugün de sarı elma püresi yedi sevdi baya haşlayıp blenderdan geçirdim tabi gayet kolaydı hazırlaması

Hahaha evet sebze meyve verdim burda biri irmik yazmıştı bende bı deneyeyim dedim doktorumuzda önermişti ve sevdi muz yiyor emzikten hemde dişini kasıyor meyveyi seviyorsa sebze çok degil
Canim bisey sorcam irmik bebek irmigimi kullandin normal irmik mi. Birde ben elma rendesi veriyorum haslamiyorum

Çok yüksek değildir umarım uxulme canım bunlar yaşayacağımız şeyler çünkü

Canim bisey sorcam irmik bebek irmigimi kullandin normal irmik mi. Birde ben elma rendesi veriyorum haslamiyorum
Bende haslamadim şuana kadar normal irmik verdim çokta titiz olmamak gerek ben ilk çok gerildim taktım bu konuya doktorunuzu aradım tuz şeker yumurta beyazı bal bunlar haricinde deneme yanılma yoluyla ver zamanla ne tarz yiyeceğini anlarsın dedi çokta kasmaya gerek yok 3 gün kuralını uygula alerjik olabilecek ürünleri mesela portakal verirsem 3 gün kurali yapicam örnek

çok yüksek değilse ve başını vurmadıysa korkma takip et.
Ağzını açsa ağzına alsa belki severde ağzına almıyor ki
acaba daha hazır mı değil

Hazır pekmezlere güvenemesemde aldım. Keçiboynuzu özü aldım bir de. Ama daha denemedim
Nasıl yaptın anlatırmisin güleceksiniz ama tarhana çorbasını normalde beceremem
Asla anneminkine benzemez benimkide Bu kolay koyu olacagi icin sıkıntı olmadı. Cezveye bir çay bardağından biraz fazla su 2 tatlı kasigida tarhana koydum. Koyulaşıp kaynadığında tamamdır. Tarhanan iri taneliyse öncesinde biraz ıslatabilirsin

Çok teşekkür ederim Şimdi erken ama ilerde yaparsam boyoe denerim

çok yüksek değilse ve başını vurmadıysa korkma takip et.

acaba daha hazır mı değil
Bende öyle düşünüyorum. Aslında yoğurdu yedi ilk 3 gün bal kabağına geçtik ilk gün onu da güzel yedi. Sonraki günler ağzını sürmedi hadi kabağı atlayalım patatese geçelim dedim yemiyor havuç vereyim dedim ona da ağzını açmadı. Bu durum çok geriyor beni

Ah canım benim yaa ikinizde nasıl korkmuşsunuzdur çok geçmiş olsın canım inşAllah bir şey olmaz

Benim oğlumun diş kaşıntısı aldı başını gidiyor.nerdeyse ağzına amanos dağlarını da sokacak az kaldı bir huysuz bir huysuz Allahımmmmm evde yeşil soğan bırakmadı.iki dakika bile geçmeden yeşil soğan ağzında paramparça oluyor nasıl acı çekiyorsa yavrucak.gece de maksimum 3 saate bir uyanıp mememde dişlerini kaşıyor.beyefendinin dişkaşıyıcısı oldum

Pırasayı deneyin biraz daha uzun gidiyor o kemirdikçe kesip düzeltiyorum uçlarını. Gözüm üstünde hep koparmasın diyede

hiç gerilme. elbet bi gün hapur hupur yiyecek zamanı var belli ki. ya da istersen meyvelerden başla.
benimkinin diğer alt dişi de baş vermiş. accccccayip huysuzdu bugün. 3 çeşit diş kaşıyıcı var evde onlar yetmiyor yakamı bağrımı çenelerimi de ısırıyor

Canım başlangıçta almış, belki bugünlerde damakları sızlıyordur, dişlerinin gelmesi yakınsa elletmezler,değdirmezler. Moralini bozma, yine denersin
Bende diştendir belki diyorum. Alttan bitanesi 1 aydır gözüküyor bi çıkamadı. Doktorun demesenine göre üstlerde kabarmış. Zaten çok huysuz günlük calpol veriyoruz da öyle kendine geliyor. Yarın son kozumu oynıcam muz denicem onu da almazsa bi hafta bekleyim. Umarım bu seferde geç kalmış olmam. Erken başlamak zararlı geç kalmak zararlı off of

Oğlum ağlayarak uyandı ama öyle böyle bir ağlama değil resmen apartmanı inleterek ağlama meme vermeye çalıştıkça daha da bir ağladı.zorla sakinleştirdim.göğsüme bastırdım sırtını sıvazladım da öyle sakinkeşti.sonra karanfilli zeytinyağı sürdüm dişetlerine öyle memeyi aldı.şu anda yatağında beyefendinin kaçan uykusunun gelmesini bekliyoruz.kendisine masaj yaptırtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…