- 17 Eylül 2020
- 744
- 474
- 33
- 40
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #32.161
Evet büyükler gürültülü ama hep böyle idi sessezlige alışmadi ki.bi de ev sessiz olsa da uyumuyoBüyükler gürültü yapıp uyandırıyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet büyükler gürültülü ama hep böyle idi sessezlige alışmadi ki.bi de ev sessiz olsa da uyumuyoBüyükler gürültü yapıp uyandırıyor mu?
Anladım. Zor, Allah kolaylık versinEvet büyükler gürültülü ama hep böyle idi sessezlige alışmadi ki.bi de ev sessiz olsa da
Anladım. Zor, Allah kolaylık versin
Çok geçmiş olsun inşallah iyi gelir ilaçlarSonuçlar çıktı kızlar,şükür temiz, refiü imiş, doktor bi şurup yazmış bulantı için aç karnına alıcakmış, bide gaviscon infant diye bişey onu da tok karnına veya mamaya karıştırılıp verilecekmiş suylada olabilirmiş suyla yaptım kustu yine mamaya karıştırıp veririm faydası olur inşallah.
Tekrardan geçmiş olsun canım, faydası olur inşallah, Allah kötüsünden korusunSonuçlar çıktı kızlar,şükür temiz, refiü imiş, doktor bi şurup yazmış bulantı için aç karnına alıcakmış, bide gaviscon infant diye bişey onu da tok karnına veya mamaya karıştırılıp verilecekmiş suylada olabilirmiş suyla yaptım kustu yine mamaya karıştırıp veririm faydası olur inşallah.
Sağol canım inşallahÇok geçmiş olsun inşallah iyi gelir ilaçlar![]()
Amin inşallah canım sağol.Tekrardan geçmiş olsun canım, faydası olur inşallah, Allah kötüsünden korusun
Geçmiş olsun canım ben de bebeğim için gaviscon kullandım 15 gün boyunca sabah akşam çok iyi geldi bebeğime ama mamanın içine karıştırdım doktorumda öyle demiştiSonuçlar çıktı kızlar,şükür temiz, refiü imiş, doktor bi şurup yazmış bulantı için aç karnına alıcakmış, bide gaviscon infant diye bişey onu da tok karnına veya mamaya karıştırılıp verilecekmiş suylada olabilirmiş suyla yaptım kustu yine mamaya karıştırıp veririm faydası olur inşallah.
Geçmiş olsunSonuçlar çıktı kızlar,şükür temiz, refiü imiş, doktor bi şurup yazmış bulantı için aç karnına alıcakmış, bide gaviscon infant diye bişey onu da tok karnına veya mamaya karıştırılıp verilecekmiş suylada olabilirmiş suyla yaptım kustu yine mamaya karıştırıp veririm faydası olur inşallah.
Geçmiş gitmiş olsun canımSonuçlar çıktı kızlar,şükür temiz, refiü imiş, doktor bi şurup yazmış bulantı için aç karnına alıcakmış, bide gaviscon infant diye bişey onu da tok karnına veya mamaya karıştırılıp verilecekmiş suylada olabilirmiş suyla yaptım kustu yine mamaya karıştırıp veririm faydası olur inşallah.
Zor geçen gecenin sabahında diğer çocuklar genelde ekstra enerji oluyor nası bişeyseKızlar dün gece bizim için çok zorlayıcıydı. 11’de gece uykusuna yatırdım. 12’de kalktı ve 4’e kadar uyumadı.mırıldandı, ara ara ağladı. Yatırıyorum battaniyesini ağzına sokuşturmaya çalışıyor. Aç olabilir mi diyorum, mememe koyuyorum diliyle memeyi ittiriyor. Gaz mı diyorum, bacaklarını karnına çekmiyor. Sanki sadece uykuya direniyor ve uykusu sıkıştırdıkça ağlıyor gibiydi. Şuan başım davul gibi
büyüğüm full enerjiyle uyandı ve hararetli hararetli birşeyler anlatıyor, kafam kaldırmıyor yalan yok ama onunda güler yüzlü bir anneye ihtiyacı var , mümlün olduğunca sohbetine eşlik etmeye çalışıyorum. Velhasıl annelik zor zanaat....
![]()
Canları sağ olsun elbet gececek bu günler canım. Ama çok zor bir döneme denk geldik büyükler için çok pişmanım özele vermediğim için o sıkıldıkça ben üzülüyorum.Kızlar dün gece bizim için çok zorlayıcıydı. 11’de gece uykusuna yatırdım. 12’de kalktı ve 4’e kadar uyumadı.mırıldandı, ara ara ağladı. Yatırıyorum battaniyesini ağzına sokuşturmaya çalışıyor. Aç olabilir mi diyorum, mememe koyuyorum diliyle memeyi ittiriyor. Gaz mı diyorum, bacaklarını karnına çekmiyor. Sanki sadece uykuya direniyor ve uykusu sıkıştırdıkça ağlıyor gibiydi. Şuan başım davul gibi
büyüğüm full enerjiyle uyandı ve hararetli hararetli birşeyler anlatıyor, kafam kaldırmıyor yalan yok ama onunda güler yüzlü bir anneye ihtiyacı var , mümlün olduğunca sohbetine eşlik etmeye çalışıyorum. Velhasıl annelik zor zanaat....
![]()
Onlar zaten hep full enerjiGeçmiş gitmiş olsun canım
Zor geçen gecenin sabahında diğer çocuklar genelde ekstra enerji oluyor nası bişeyse
Battaniyeyi yeme olayı bzde de var uyanınca üstünde ne örtülüyse artık ağızda direktKızlar dün gece bizim için çok zorlayıcıydı. 11’de gece uykusuna yatırdım. 12’de kalktı ve 4’e kadar uyumadı.mırıldandı, ara ara ağladı. Yatırıyorum battaniyesini ağzına sokuşturmaya çalışıyor. Aç olabilir mi diyorum, mememe koyuyorum diliyle memeyi ittiriyor. Gaz mı diyorum, bacaklarını karnına çekmiyor. Sanki sadece uykuya direniyor ve uykusu sıkıştırdıkça ağlıyor gibiydi. Şuan başım davul gibi
![]()
ayyyyynısını yaşadık dün gece aynısını. sinirden ağladım dişlerimi sıkmaktan başım felaket ağrıyor ilaç bile fayda etmedi başıma. niye böyle oldu anlamadım. iyi kötü bi düzen kurmuştu uykusunda dün sürekli uyandı uykuya direndi. babası da müsait değildi ona paslayamadım. felaket bi geceydi. gözlerim elime düşecek sanki.Kızlar dün gece bizim için çok zorlayıcıydı. 11’de gece uykusuna yatırdım. 12’de kalktı ve 4’e kadar uyumadı.mırıldandı, ara ara ağladı. Yatırıyorum battaniyesini ağzına sokuşturmaya çalışıyor. Aç olabilir mi diyorum, mememe koyuyorum diliyle memeyi ittiriyor. Gaz mı diyorum, bacaklarını karnına çekmiyor. Sanki sadece uykuya direniyor ve uykusu sıkıştırdıkça ağlıyor gibiydi. Şuan başım davul gibi
![]()
Canım ikinci dönem için belki düşünürsün, bizimki de sömestr tatilinde, biz Bodrum’da yaşıyoruz. Kışın çocuklar için çok fazla bi seçenek yok. Her sömestrede İstanbula gelirdik onu gezdirmek için. Bu sene bebekten dolayı gitmedik. Zaten gitseydiöte pandemi dolayısıyla götürülebilecek bir yerde yok yine sıkılacaktıCanları sağ olsun elbet gececek bu günler canım. Ama çok zor bir döneme denk geldik büyükler için çok pişmanım özele vermediğim için o sıkıldıkça ben üzülüyorum.
Battaniyeyi yeme olayı bzde de var uyanınca üstünde ne örtülüyse artık ağızda direktdişe bağlıyorum ben. Dört saat baya uğraştırmış, bi agrısı vardır belki? Yıne olursa bı doktora sor canım istersen. Ağzına baktın mı kabarık mı belli oluyor diş görünüyor patlamak üzereyken
Niye böyle oldu hiç anlamadım, sanki uykusu geldiği için söyleniyor gibiydi. Dişlerde bi kabarıklık yok canım ama yine de takip edicem..benim eşimde ayaktaydı üstelik ama hiç faydası olamadı, hatta onu gördükçe iyice uykusu açıldı.ayyyyynısını yaşadık dün gece aynısını. sinirden ağladım dişlerimi sıkmaktan başım felaket ağrıyor ilaç bile fayda etmedi başıma. niye böyle oldu anlamadım. iyi kötü bi düzen kurmuştu uykusunda dün sürekli uyandı uykuya direndi. babası da müsait değildi ona paslayamadım. felaket bi geceydi. gözlerim elime düşecek sanki.
Oda doğruuuOnlar zaten hep full enerji![]()
Sanırım hepsinde var normalde uyanıp ağlardı şimdi gidiyorum nevresim kemiriyor keşfediyorlar yenecekmi dieBattaniyeyi yeme olayı bzde de var uyanınca üstünde ne örtülüyse artık ağızda direktdişe bağlıyorum ben. Dört saat baya uğraştırmış, bi agrısı vardır belki? Yıne olursa bı doktora sor canım istersen. Ağzına baktın mı kabarık mı belli oluyor diş görünüyor patlamak üzereyken
Kontenjanlar dolmuş canım yer olursa hıc düşünmeyeceğim inşallah. Özelde herkes gönderiyor, devlette cogunluk göndermediği için açılmadı. Bodrum yazın çok güzel ama kışın sıkıcı dimi, ağır geçer bı de dört yıl o taraflardaydık.Canım ikinci dönem için belki düşünürsün, bizimki de sömestr tatilinde, biz Bodrum’da yaşıyoruz. Kışın çocuklar için çok fazla bi seçenek yok. Her sömestrede İstanbula gelirdik onu gezdirmek için. Bu sene bebekten dolayı gitmedik. Zaten gitseydiöte pandemi dolayısıyla götürülebilecek bir yerde yok yine sıkılacaktı![]()