Çık çok geçmiş olsun canım, benimde aklıma alerji geldi. Mamanın içeriğinde olan birşeye akerjisi olmuş olabilir mi? Nasıl korkmuşsundur kimbilir, korkma canım Allah’a emanetler. Sonucu alınca vaktin olursa buraya da yazar mısın bizde bilgilenelim
Aynen benim durumum işte canım, uyandıktan 1-1,5 saat sonra sakin bir ortam yaratmaya çalışıyorum. Hatta bazen uyku sinyali bile vermemiş oluyor. Uyutmaya çalışıyorum gibi değilde sakin bir ortam yaratmaya çabalıyorum. Çünkü evde büyüğümde var, abisinin hareketleri kızımın dikkatini çok çekiyor. Uyumak istemiyor. Bazen 1 saati buluyor uyutmam ama diğer türlü de uyku sıkıştırınca çok huysuzlanıyor.
Canım bence 4.ay atağının getirileri bunlar. Uykuya direnç gösteriyorlar, sende Allahtan memeye direnç yok değil mi canım? Bizim doktor şey demişti, düşünsene bambaşka bir diyara gidiyorsun herşey yepyeni, dikkat çekici..herşeyi incelemek ve keşfetmek istiyorsun ama uyku sıkıştırıyor bir yandan. Sinirlenmez misin? Diye.. eğer gaz, diş yada başka bi sancıdan dolayı uyuyamıyorsa herşeyi keşfetmek isteyen akıllı bi bebeğin var annesi
Evet canım bu çok önemli gerçekten. Bebek nerde uyuyorsa orda uyanmak istiyor. Dr Osman Gönülal’ın youtube’da bir video’su vardı, bebek nerde uyuduysa orda uyanmak ister, aksi olduğunda uyansa da tekrar kendini uyutamaz uyuduğu ortamı arar diyordu. Ama ben malesef bunu başaramadım. Meme reddi yaşadığım için, sadece uykuya dalarken meme alıyordu. Bende memeden kopmasın diye bu şekilde uyutmaya alıştırdım