2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Memeye direnç yok çok şükür hatta iyice oburlaştı.bir buçuk ya da iki saatte bir meme krizine giriyor.gazı da kontrol altında çok şükür.günde 4 kez gaz şurubu veriyorum çünkü.diş ağrısı çekiyor ama üst yanlar şiş kırmızı hatta etinden dişleri de görünüyor ama patlamadı daha.ama diş ağrısı da direnç gösterir mi bilemedim

Komşumuzn kızı sekız aylık yürüdü, dokuz aylık koşuyordu. Erkenci maaşallah yorucu ama bır yandan da güzel.

Komşumuzn kızı sekız aylık yürüdü, dokuz aylık koşuyordu. Erkenci maaşallah yorucu ama bır yandan da güzel.
Ben zaten en başından diyordum benimki emeklemeyecek ve yürümeyecek,direkt işe koşmayla başlayacak dediğimi doğrulayacak galiba

Çok sağol canım aynen çok korktum, oğlum kusarken kızım da o arada biseyler istiyor kızdım, ona da ayrı üzüldüm,zaten normal de kusuyor ama ilk defa bu kadar şiddetli oldu, mama da olabilir ilk defa verdim 100 ml daha az içti, eşim yarın gidip sonuçları alacak, inşallah size söylerim neden olduğunu.

Kızlar bide bu ayın 20 de aşıya gittik oğlumun kilosu 6.500 gr çıktı bugün de 6.890gr çıktı acaba doğrumu 1 hafta da 300 gr almış olabilir mi.

Oturdugumuz yere cocuk doktoru taşındı. Burnunun tıkanıklığını sormuştum, nazalnem dıye bir damla önerdi. Bugun kullandım sanki işe yarıyor gibi aklınızda olsun. Geniz ve burun eti iki yaşına kadar bellı olmaz mış onu da kbb uzmanına sormuştuk.

Merhabalar. Nakdi ücret desteği ya da kısa çalışma ödeneği alip doğum rapor parasi alanlar oldu mu acaba? Çok net bi bilgi yok ortadada

sen nasıl canım? ilaçlarını kullanmaya başladıktan sonra yorgunluğun biraz azaldı mı?
Yok canım.çümkü daha düşük dozla başladım.4 gün 25mg ,4 gün 50 mg ,4 gün 75 mg ondan sonra 100mg.iki gündğr de oğlum çok çok fena.şu anda gerçekten de sinir krizi geçiriyorum.15 dk geçmeden uyanıyor.zaten yorgunlıktan kendimde değilim bir de oğlumun bu hali beni daha da beter yapıyor.gece 00:30 da,1:50 de ,3:50de 6:00da ve 8:45de kalktı.12de sadece 45dk ıyıdı sonrasında da iki kez 20 /15 dk ıyudı.gerçekten de sinirlerim bozuldu.öğleden sonra resmen elim ayağım titredi yorgunluktan

bünyeni alıştırarak mg yükseltiyorsun demek ki canım, banyo yaptırdığında rahatlama oluyor mu? bizim banyo sonrası bi rehavet basıyor, sakinliyor sanki.

bünyeni alıştırarak mg yükseltiyorsun demek ki canım, banyo yaptırdığında rahatlama oluyor mu? bizim banyo sonrası bi rehavet basıyor, sakinliyor sanki.
Doktor öyle söylediği için öyle alıyorum canım ama bana da öyle geldi gibi.banyo yaptırmadım bıgün.hava serin gibi çocuk üşütmesin dedim.ama böyle devam ederse yıkayacam sanırım

Yani doğuma kadar nakdi ücret desteğini alip da mi aldiniz acaba bi de ne kadar almiş oldunuz
Nakdi ücret desteği için çalıştığım kolej başvurmuştu .sanırım haziran sonunda son desteği çekmiştim.işgöremezlik ödeneği de son bir yılda en az 90 gün ssklı çalışanların hakkettiği ödenekmiş.onu da öyle hakkettim.ilk çocuğa da devlet bir sefere mahsus 300tl yatırıyormuş ona da az önce edevletten baktım o da yatmış.bir de 65 tl analık ödeneği yatmış.

Anladim canm tşk ederim bilgi için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…