- 24 Kasım 2013
- 3.003
- 2.105
- 133
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #32.121
Çok geçmiş olsun canım inşallah yokttur biseyi çok iyi yaptın götürmekle mama tarihine baktın mı bu aradaAyy kızlar, oğlum zaten normal de kusan Bi bebekti, dün gece cok fena kustu boğuluyor sandım, ağladım bişey olacak diye, niye böyle oldu anlamadım, tencere yine önüne koysam dolar taşardı, çok bitkinleşti kolunu kaldıracak hali yoktu, mamaya başladım mamadandır dedim de o kadar da cok içmedi, hastaneye götürdük de kan, idrar tahlili yapıldı sonuçları bekliyorum. İNŞALLALLAH iyi çıkar.
İnşallah bişi yoktur canımAyy kızlar, oğlum zaten normal de kusan Bi bebekti, dün gece cok fena kustu boğuluyor sandım, ağladım bişey olacak diye, niye böyle oldu anlamadım, tencere yine önüne koysam dolar taşardı, çok bitkinleşti kolunu kaldıracak hali yoktu, mamaya başladım mamadandır dedim de o kadar da cok içmedi, hastaneye götürdük de kan, idrar tahlili yapıldı sonuçları bekliyorum. İNŞALLALLAH iyi çıkar.
Sağol canım benim, yok tarihe bakmak aklıma gelmedi elim ayağım birbirine girdi, iyiki söyledin Bi bakayımÇok geçmiş olsun canım inşallah yokttur biseyi çok iyi yaptın götürmekle mama tarihine baktın mı bu arada
İnşallah canım sağolİnşallah bişi yoktur canım
Bir ipucu vereyim. 3 saatten fazla uyanık kalmıyorlar. İlk uyku sinyalini görünce yatırın. Yormayın. Benim kızım yüzünü eliyle ovuşturuyor örneğin. Esneme de olabilir. Hiç geciktirmeden yatırın. Gecikirse ayarları bozuluyor. Uyumuyor. Sinirleniyor.
Bu tabloya bakınca benimki sanki 5.aya göre uyuyorKızlar bebeğim 4 ay 12 günlük. Gelişim tablolarına bakarken 4 aylık mı yoksa 5 aylık mı olarak bakmalıyım
Eki Görüntüle 2770366 Eki Görüntüle 2770367
Ikıncıdekı gıbı uyumaya basladı bzmkı, bir haftadır, bırden sayısı azaldı. Uyanıklık süresi arttı ama uyuma süresi de.Kızlar bebeğim 4 ay 12 günlük. Gelişim tablolarına bakarken 4 aylık mı yoksa 5 aylık mı olarak bakmalıyım
Eki Görüntüle 2770366 Eki Görüntüle 2770367
Çok geçmiş olsun inşallah geçer bir an önceAyy kızlar, oğlum zaten normal de kusan Bi bebekti, dün gece cok fena kustu boğuluyor sandım, ağladım bişey olacak diye, niye böyle oldu anlamadım, tencere yine önüne koysam dolar taşardı, çok bitkinleşti kolunu kaldıracak hali yoktu, mamaya başladım mamadandır dedim de o kadar da cok içmedi, hastaneye götürdük de kan, idrar tahlili yapıldı sonuçları bekliyorum. İNŞALLALLAH iyi çıkar.
Benimki mi anlattın sandım bugün tam bu tarif her gün 7 de uyanıyor ama bugün saat kaç oldu halen uyumadı napicaz bilemiyorumBenimkinin ıyku düzeni gerçekten de çok kötü.2 gün ıyusa 5 gün beni çileden çıkarıyor.artık beynim uyuştu yeminle.bir haftadır da geceleri her 2 saatte bir kalkıp emiyor.iki gün önce de sabah 7 de uyandı resmen uyumamak için direndi.ağladı da ağladı.gerçekten de artık sersem gibiyim
Büyükler gürültü yapıp uyandırıyor mu?Bizim sorun uyuyamama değil uykuda kalamama 5 10dk sonra hop ayakta
Çık çok geçmiş olsun canım, benimde aklıma alerji geldi. Mamanın içeriğinde olan birşeye akerjisi olmuş olabilir mi? Nasıl korkmuşsundur kimbilir, korkma canım Allah’a emanetler. Sonucu alınca vaktin olursa buraya da yazar mısın bizde bilgilenelimAyy kızlar, oğlum zaten normal de kusan Bi bebekti, dün gece cok fena kustu boğuluyor sandım, ağladım bişey olacak diye, niye böyle oldu anlamadım, tencere yine önüne koysam dolar taşardı, çok bitkinleşti kolunu kaldıracak hali yoktu, mamaya başladım mamadandır dedim de o kadar da cok içmedi, hastaneye götürdük de kan, idrar tahlili yapıldı sonuçları bekliyorum. İNŞALLALLAH iyi çıkar.
Aynen benim durumum işte canım, uyandıktan 1-1,5 saat sonra sakin bir ortam yaratmaya çalışıyorum. Hatta bazen uyku sinyali bile vermemiş oluyor. Uyutmaya çalışıyorum gibi değilde sakin bir ortam yaratmaya çabalıyorum. Çünkü evde büyüğümde var, abisinin hareketleri kızımın dikkatini çok çekiyor. Uyumak istemiyor. Bazen 1 saati buluyor uyutmam ama diğer türlü de uyku sıkıştırınca çok huysuzlanıyor.Bir ipucu vereyim. 3 saatten fazla uyanık kalmıyorlar. İlk uyku sinyalini görünce yatırın. Yormayın. Benim kızım yüzünü eliyle ovuşturuyor örneğin. Esneme de olabilir. Hiç geciktirmeden yatırın. Gecikirse ayarları bozuluyor. Uyumuyor. Sinirleniyor.
Canım bence 4.ay atağının getirileri bunlar. Uykuya direnç gösteriyorlar, sende Allahtan memeye direnç yok değil mi canım? Bizim doktor şey demişti, düşünsene bambaşka bir diyara gidiyorsun herşey yepyeni, dikkat çekici..herşeyi incelemek ve keşfetmek istiyorsun ama uyku sıkıştırıyor bir yandan. Sinirlenmez misin? Diye.. eğer gaz, diş yada başka bi sancıdan dolayı uyuyamıyorsa herşeyi keşfetmek isteyen akıllı bi bebeğin var annesiBenimkinin ıyku düzeni gerçekten de çok kötü.2 gün ıyusa 5 gün beni çileden çıkarıyor.artık beynim uyuştu yeminle.bir haftadır da geceleri her 2 saatte bir kalkıp emiyor.iki gün önce de sabah 7 de uyandı resmen uyumamak için direndi.ağladı da ağladı.gerçekten de artık sersem gibiyim
Evet canım bu çok önemli gerçekten. Bebek nerde uyuyorsa orda uyanmak istiyor. Dr Osman Gönülal’ın youtube’da bir video’su vardı, bebek nerde uyuduysa orda uyanmak ister, aksi olduğunda uyansa da tekrar kendini uyutamaz uyuduğu ortamı arar diyordu. Ama ben malesef bunu başaramadım. Meme reddi yaşadığım için, sadece uykuya dalarken meme alıyordu. Bende memeden kopmasın diye bu şekilde uyutmaya alıştırdımBirde ben evdeyken hep beşiğinde uyutuyorum memede huyu hiç olmadı beşiğinde uyuduğundan yerine yatırrken uyanma gibi birşeyde olmuyor
Maşallah deValla canım bir haftadır uyuyor çocuk anlamadım 6.30-7.00 gibi uyanırdı şimdi 9da uyanıyor 10.30da en geç uyuyor uyuyuş o uyuyuş mesela daha uyanmadı Bi ıh tıs dedi emdi geri uyudu bende şaşırıyorum ki evde kaç gündür yatılı misafir vardı ablamın çocuklarda çıktı bize evde 7tane çocuk vardı o gürültüden uyudu onlar dün gitti tadilat başladı öğlen o kadar gürültüye uyuyor benim büyük oğlumda öyleydi abisine çekmiş babasıyla bende küçükken öyleymişiz akşam en geç 8de uyurmuşuz sanırım genetik
Bu düzen daha iyi değil mi canım? Uyku süresi uzun olsa en azından bir işini halletmen için zaman yaratmış olursun. Uyanıkkende hemen uykusu gelmiyordur, böylece birşeyler öğrenmeyede daha fazla zamanı oluyordurIkıncıdekı gıbı uyumaya basladı bzmkı, bir haftadır, bırden sayısı azaldı. Uyanıklık süresi arttı ama uyuma süresi de.Bırkac gün sonra beş aylık, gercekten doğru
Düzene biner inşallah canım 5-6aylarda uyku süreleri uzuyor uyanık kalmaları da tabi ama artık birşeylerle oynamaya başlıyorlar hışırtılı şeyleri çok seviyor mesela benim sıpam oyun halısına iki güne bir yatırıyorum oradaki oyuncaklar hoşuna gidiyor birşeyler ilgisini çekince daha keyifli oluyorÇık çok geçmiş olsun canım, benimde aklıma alerji geldi. Mamanın içeriğinde olan birşeye akerjisi olmuş olabilir mi? Nasıl korkmuşsundur kimbilir, korkma canım Allah’a emanetler. Sonucu alınca vaktin olursa buraya da yazar mısın bizde bilgilenelim
Aynen benim durumum işte canım, uyandıktan 1-1,5 saat sonra sakin bir ortam yaratmaya çalışıyorum. Hatta bazen uyku sinyali bile vermemiş oluyor. Uyutmaya çalışıyorum gibi değilde sakin bir ortam yaratmaya çabalıyorum. Çünkü evde büyüğümde var, abisinin hareketleri kızımın dikkatini çok çekiyor. Uyumak istemiyor. Bazen 1 saati buluyor uyutmam ama diğer türlü de uyku sıkıştırınca çok huysuzlanıyor.
Canım bence 4.ay atağının getirileri bunlar. Uykuya direnç gösteriyorlar, sende Allahtan memeye direnç yok değil mi canım? Bizim doktor şey demişti, düşünsene bambaşka bir diyara gidiyorsun herşey yepyeni, dikkat çekici..herşeyi incelemek ve keşfetmek istiyorsun ama uyku sıkıştırıyor bir yandan. Sinirlenmez misin? Diye.. eğer gaz, diş yada başka bi sancıdan dolayı uyuyamıyorsa herşeyi keşfetmek isteyen akıllı bi bebeğin var annesi
Evet canım bu çok önemli gerçekten. Bebek nerde uyuyorsa orda uyanmak istiyor. Dr Osman Gönülal’ın youtube’da bir video’su vardı, bebek nerde uyuduysa orda uyanmak ister, aksi olduğunda uyansa da tekrar kendini uyutamaz uyuduğu ortamı arar diyordu. Ama ben malesef bunu başaramadım. Meme reddi yaşadığım için, sadece uykuya dalarken meme alıyordu. Bende memeden kopmasın diye bu şekilde uyutmaya alıştırdım
Tüm ayarlarımız bozuk o zaman ve düzelmiyor.o Aralıklarda uyuşa bile 5 dak maksimum.Bir ipucu vereyim. 3 saatten fazla uyanık kalmıyorlar. İlk uyku sinyalini görünce yatırın. Yormayın. Benim kızım yüzünü eliyle ovuşturuyor örneğin. Esneme de olabilir. Hiç geciktirmeden yatırın. Gecikirse ayarları bozuluyor. Uyumuyor. Sinirleniyor.
Aklını yiyim onunÇık çok geçmiş olsun canım, benimde aklıma alerji geldi. Mamanın içeriğinde olan birşeye akerjisi olmuş olabilir mi? Nasıl korkmuşsundur kimbilir, korkma canım Allah’a emanetler. Sonucu alınca vaktin olursa buraya da yazar mısın bizde bilgilenelim
Aynen benim durumum işte canım, uyandıktan 1-1,5 saat sonra sakin bir ortam yaratmaya çalışıyorum. Hatta bazen uyku sinyali bile vermemiş oluyor. Uyutmaya çalışıyorum gibi değilde sakin bir ortam yaratmaya çabalıyorum. Çünkü evde büyüğümde var, abisinin hareketleri kızımın dikkatini çok çekiyor. Uyumak istemiyor. Bazen 1 saati buluyor uyutmam ama diğer türlü de uyku sıkıştırınca çok huysuzlanıyor.
Canım bence 4.ay atağının getirileri bunlar. Uykuya direnç gösteriyorlar, sende Allahtan memeye direnç yok değil mi canım? Bizim doktor şey demişti, düşünsene bambaşka bir diyara gidiyorsun herşey yepyeni, dikkat çekici..herşeyi incelemek ve keşfetmek istiyorsun ama uyku sıkıştırıyor bir yandan. Sinirlenmez misin? Diye.. eğer gaz, diş yada başka bi sancıdan dolayı uyuyamıyorsa herşeyi keşfetmek isteyen akıllı bi bebeğin var annesi
Evet canım bu çok önemli gerçekten. Bebek nerde uyuyorsa orda uyanmak istiyor. Dr Osman Gönülal’ın youtube’da bir video’su vardı, bebek nerde uyuduysa orda uyanmak ister, aksi olduğunda uyansa da tekrar kendini uyutamaz uyuduğu ortamı arar diyordu. Ama ben malesef bunu başaramadım. Meme reddi yaşadığım için, sadece uykuya dalarken meme alıyordu. Bende memeden kopmasın diye bu şekilde uyutmaya alıştırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?