2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar çocukları böyle uyuyan var mı bizimkinde mi sorun var acaba?
YOk be canım, nerdeee, ben sadece uyandığı saate bakıyorum, uyandıktan 1-1,5 saat sonra huzursuzlanmaya başlıyor. Benim bebeği uyku iyice sıkıştırmadan uyutmaya başlayınca daha kısa sürede uyutabiliyorum. Diğer türlü uyku sıkıştırınca, huysuzluğa başlıyor, önce sakinleştirmem gerekiyor. Bir kısır döngüye giriyorum

ne bunun püf noktası anlat hemen
Valla canım bir haftadır uyuyor çocuk anlamadım 6.30-7.00 gibi uyanırdı şimdi 9da uyanıyor 10.30da en geç uyuyor uyuyuş o uyuyuş mesela daha uyanmadı Bi ıh tıs dedi emdi geri uyudu bende şaşırıyorum ki evde kaç gündür yatılı misafir vardı ablamın çocuklarda çıktı bize evde 7tane çocuk vardı o gürültüden uyudu onlar dün gitti tadilat başladı öğlen o kadar gürültüye uyuyor benim büyük oğlumda öyleydi abisine çekmiş babasıyla bende küçükken öyleymişiz akşam en geç 8de uyurmuşuz sanırım genetik

Kızlar çocukları böyle uyuyan var mı bizimkinde mi sorun var acaba?
Bende çok sorguladım onu hatta o sisteme uygun uyutmaya çok çabaladım ama asla olmadı kendi uyumak istemedikçe zorlanıyorum çok fazla sonra daha kotu oluyor. Sürekli bişey karıştırma derdinde zaten

Ayy kızlar, oğlum zaten normal de kusan Bi bebekti, dün gece cok fena kustu boğuluyor sandım, ağladım bişey olacak diye, niye böyle oldu anlamadım, tencere yine önüne koysam dolar taşardı, çok bitkinleşti kolunu kaldıracak hali yoktu, mamaya başladım mamadandır dedim de o kadar da cok içmedi, hastaneye götürdük de kan, idrar tahlili yapıldı sonuçları bekliyorum. İNŞALLALLAH iyi çıkar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…