2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
kızlar bugün 4. ay aşımızı olduk nihayet. her ley yolunda inşallah ateşi çıkmaz.

yalnız 5. ayda izlem yok dedi ebemiz. 6. ayda izlem+aşı varmış. sizde de öyle mi?
Hadi bakalım inşallah sıkıntısız gecer İstersen gelebilirsin dedi 6. Ayda asiyla bakılacak takibe dedi

kızlar bugün 4. ay aşımızı olduk nihayet. her ley yolunda inşallah ateşi çıkmaz.

yalnız 5. ayda izlem yok dedi ebemiz. 6. ayda izlem+aşı varmış. sizde de öyle mi?
Evet bizde de öyle oldu. 5. Ay asimiz olmadi. Biz 5. Ayda menenjit ve rota 2. Asisini yaptirdik. Haftaya 6. Ay asimiz var.

Dün 5. Ay kontrolüne gittik rotanın 2. Dozunu yaptırdık 8100 kg 69 cm boyumuz olmuş yoğurt vermeye başlayabilirsiniz dedi doktorumuz 3 gün kuralı ile 10 çay kaşığı yoğurt ile başlayalım elma suyu armut suyu sebze devam edelim dedi 6. Ay öğün olarak yiyecek dedi Zaman çok çabuk geçiyor nasılda büyüyorlar

ayyyy çok heyecanlı

Günlük kullanım için akıllı süpürgeleri araştırmıştım canım, şimdi evimde genel temizlik için kullandığım bir süpürgem var. Olurda onu değiştirmek istersem marathon aklımda olacak. Akıllı süpürgelerin tek cazip tarafı insansız çalışabiliyor oluşu ama senin verdiğin örneklerin benzerlerini kendi evimde de yaşayabileeğimi düşünüyorum. Senin kullandığın Dyson V8’i de araştırdım, fiyatı akıllı süpürge skalasında. Şimdilik Dyson tarzı birşeye daha yakınım, çekim gücü benim için daha önemli sanırım

Çok heycanlı geçen ay boyu kilosu nasıldı peki

İlk kez bu aşıdan sonra ateşlendik.Bir iki gün sürdü.5. Ayda rotanın 2. Dozu için gidecez canım.

Neler yaptınız peki? Bende meme terbiyesiyle ilgili bi yazı okumuştum hatta onu okuyunca umutlarım azalır gibi olmuştu ben doğumdan beri mama takviyeli gidiyorum ama artsın diye uğraşıp duruyorum eğer bu şekil terbiye olurlarsa 3. Aydan sonra artıramıycam diye üzülüyodum bi tanıdık artar sen devam et uğraşmaya dedi bende hiç sorgulamadan inandım. Artsın diye yiyip içmekten hamilelikten daha hızlı kilo aldım doğum kiloma ulaştım nerdeyse umrumda olmazdı sütüm artsaydı ama sütüm de artmadı sadece kilom arttı. Burdan ya da özelden bana yardımcı olursanız yaptıklarınızı anlatırsanız çok sevinirim

Ama yetmeyince ya da az gelincebebek sinirleniyor doymuyor

Bugün çıldırmak üzereyim artık.Gündüz 5 dakikadan toplam 15 dak uyudu herseferinde yarım saat uğraştım.şu saat oldu daha uyumadı direniyor.Memlekete gidecez daha bavul hazırlayacam,sanırım yine atak haftasındayız biz ne zaman düzene girecek bu uyku

Ben geçen hafta yaşadım o durumu çıldırmak üzereydim artık.belki ağrısı vardır diye ağrı kesici bile vermiştim ama nafile Allah sabır versin canım inşAllahh tez zamanda düzelir

canım uykudan ağlayarak mı uyanıyor? gazı vs olabilir mi? yada sen hazırlık yapıcaksın diye stres yapmış olabilirsin belki stresin ona yansımış olabilir mi?

Saatlerce uyanık duruyor uyku bastırıyor baş bas bağırıyor sadece 5 10dk uyuyo.uyanik da hep mutsuz huzursuz bilmiyorum nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…