- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
- Konu Sahibi Pembis Hayaller
-
- #32.081
çok teşekkürler5. Ayda bizi Dr da çağırmadı ama bizim kilo problemi olduğu için biz gideceğiz . Normalde 6. Ay gelin diyorlar.
Hadi bakalım inşallah sıkıntısız gecerkızlar bugün 4. ay aşımızı olduk nihayet. her ley yolunda inşallah ateşi çıkmaz.
yalnız 5. ayda izlem yok dedi ebemiz. 6. ayda izlem+aşı varmış. sizde de öyle mi?
inşallahHadi bakalım inşallah sıkıntısız gecerİstersen gelebilirsin dedi 6. Ayda asiyla bakılacak takibe dedi
Evet bizde de öyle oldu. 5. Ay asimiz olmadi. Biz 5. Ayda menenjit ve rota 2. Asisini yaptirdik. Haftaya 6. Ay asimiz var.kızlar bugün 4. ay aşımızı olduk nihayet. her ley yolunda inşallah ateşi çıkmaz.
yalnız 5. ayda izlem yok dedi ebemiz. 6. ayda izlem+aşı varmış. sizde de öyle mi?
ayyyy çok heyecanlıDün 5. Ay kontrolüne gittik rotanın 2. Dozunu yaptırdık 8100 kg 69 cm boyumuz olmuş yoğurt vermeye başlayabilirsiniz dedi doktorumuz 3 gün kuralı ile 10 çay kaşığı yoğurt ile başlayalım elma suyu armut suyu sebze devam edelim dedi 6. Ay öğün olarak yiyecek dediZaman çok çabuk geçiyor nasılda büyüyorlar
Yok 4.ay aşılarında yapıldı5. ay izlemine mi gittiniz? bugün bize de yapıldı onlar.
Günlük kullanım için akıllı süpürgeleri araştırmıştım canım, şimdi evimde genel temizlik için kullandığım bir süpürgem var. Olurda onu değiştirmek istersem marathon aklımda olacak. Akıllı süpürgelerin tek cazip tarafı insansız çalışabiliyor oluşu ama senin verdiğin örneklerin benzerlerini kendi evimde de yaşayabileeğimi düşünüyorum. Senin kullandığın Dyson V8’i de araştırdım, fiyatı akıllı süpürge skalasında. Şimdilik Dyson tarzı birşeye daha yakınım, çekim gücü benim için daha önemli sanırımGünlük kullanım için süpürge arıyorsunuz değil mi ? Başka süpürge var evde ? Dyson V8 bizim ki. 2 hız ayarı var. Max a getirdiğiniz de 25 dk gidiyor şarjı. Normalde 30 dk. Kullanımla süre azalabiliyor. Dysonla süpürdüğümde diğer süpürgeyi 2 haftada bir açıyorum . Benim aklım şurada karıştı. Eğer genel temizlik olarak bakıyorsanız maraton bence. Ama elimin altında olsun hemen süpürgeyim istiyorsanız Dyson . Kablosuz pratik oluyor.
Çok heycanlıDün 5. Ay kontrolüne gittik rotanın 2. Dozunu yaptırdık 8100 kg 69 cm boyumuz olmuş yoğurt vermeye başlayabilirsiniz dedi doktorumuz 3 gün kuralı ile 10 çay kaşığı yoğurt ile başlayalım elma suyu armut suyu sebze devam edelim dedi 6. Ay öğün olarak yiyecek dediZaman çok çabuk geçiyor nasılda büyüyorlar
İlk kez bu aşıdan sonra ateşlendik.Bir iki gün sürdü.5. Ayda rotanın 2. Dozu için gidecez canım.kızlar bugün 4. ay aşımızı olduk nihayet. her ley yolunda inşallah ateşi çıkmaz.
Aynen öyle. 2 ay sonra çağırdı. Bana aylar olmuş gibi geliyor nedense. Haftaya gideceğiz.kızlar bugün 4. ay aşımızı olduk nihayet. her ley yolunda inşallah ateşi çıkmaz.
Neler yaptınız peki? Bende meme terbiyesiyle ilgili bi yazı okumuştum hatta onu okuyunca umutlarım azalır gibi olmuştu ben doğumdan beri mama takviyeli gidiyorum ama artsın diye uğraşıp duruyorum eğer bu şekil terbiye olurlarsa 3. Aydan sonra artıramıycam diye üzülüyodum bi tanıdık artar sen devam et uğraşmaya dedi bende hiç sorgulamadan inandım. Artsın diye yiyip içmekten hamilelikten daha hızlı kilo aldım doğum kiloma ulaştım nerdeyse umrumda olmazdı sütüm artsaydı ama sütüm de artmadı sadece kilom arttı. Burdan ya da özelden bana yardımcı olursanız yaptıklarınızı anlatırsanız çok sevinirimBi makale gönderir misin lütfen "meme terbiyesi" ile
5. Ayda gttgmzde yazarım sana emınım cnku baya aldı bu ay. Anne sütü ile bebegım ilk ay 1700, 2. Ay 1600,3. Ay 1300 gr aldı 4.ay 500 çünkü 15 - 16 gün ishaldi. Günde 18 bez değiştrdgm oldu. 4. Ayda 9.5 kg idi. 4250 doğduk. Terbiyeyse benmkıler terbıyesiz o zamandoğum yaptgmdaki gbı sep sert, akıyo yemın ederim. Bu arada normalde 75 takıyorum su an 90 oldular. Öyle kocaman değiller yani. Elhamdülillah Rabbim herkese nasip etsin. Düzenli ve dikkatli olduğum için baştan beri ona bağlıyorum, uykumu da aldıgım için tabi, eşim sağ olsun. Çabalamayınca olacagnı sanmıyorum en azından bnm kadar küçükse göğüsler. ilk bebegmde de sütüm iyi olmasına rağmen emzk verdm, sağdklarmı biberon ile verdım istedgm kadar emmedi bıraktı içimde kaldı. O yuzden özeniyor ve karsılıgını alıyorum cok şükür. Süt üretimi genetıkse, baska problemler varsa o ayrı tabiki. Ama bıraz dıkkat ve özenle yumuşatmamak elde. Çişli bez değil, 500 gramdan az alımı takvıye getektırır, ilk üç ayda ise özellikle. Bu da azaldığının göstergesidir.
Ama yetmeyince ya da az gelincebebek sinirleniyor doymuyorBir de ben bi emzirme hemşiresi takip ediyorum, süt üretiminin sadece emmeyle alakası var. Emdikçe gelir diyor. Boşu boşuna çok fazla su ve çok fazla yemek yemeyin diyor. Bence de öyle. Mesela afrikalı kadınlar memeleri açık geçer ve emzirir.Fotolarda hep memeleri sünmüş halde bebek emerken vs. Onlar ne tam öğün ne de tam su buluyor bizler gibi. Ama bebek emdikçe süt bebege geliyor.
Ben geçen hafta yaşadım o durumuBugün çıldırmak üzereyim artık.Gündüz 5 dakikadan toplam 15 dak uyudu herseferinde yarım saat uğraştım.şu saat oldu daha uyumadı direniyor.Memlekete gidecez daha bavul hazırlayacam,sanırım yine atak haftasındayız biz ne zaman düzene girecek bu uyku
canım uykudan ağlayarak mı uyanıyor? gazı vs olabilir mi? yada sen hazırlık yapıcaksın diye stres yapmış olabilirsin belki stresin ona yansımış olabilir mi?Bugün çıldırmak üzereyim artık.Gündüz 5 dakikadan toplam 15 dak uyudu herseferinde yarım saat uğraştım.şu saat oldu daha uyumadı direniyor.Memlekete gidecez daha bavul hazırlayacam,sanırım yine atak haftasındayız biz ne zaman düzene girecek bu uyku
Saatlerce uyanık duruyor uyku bastırıyor baş bas bağırıyor sadece 5 10dk uyuyo.uyanik da hep mutsuz huzursuz bilmiyorum nolcakBugün çıldırmak üzereyim artık.Gündüz 5 dakikadan toplam 15 dak uyudu herseferinde yarım saat uğraştım.şu saat oldu daha uyumadı direniyor.Memlekete gidecez daha bavul hazırlayacam,sanırım yine atak haftasındayız biz ne zaman düzene girecek bu uyku
Sağol inşallah.hepimize sabır diliyorumBen geçen hafta yaşadım o durumuçıldırmak üzereydim artık.belki ağrısı vardır diye ağrı kesici bile vermiştim ama nafile Allah sabır versin canım inşAllahh tez zamanda düzelir
Aynı şekilde.10 dakkayı geçmiyor.Saatlerce uyutmaya uğraştım gün içinde.Saatlerce uyanık duruyor uyku bastırıyor baş bas bağırıyor sadece 5 10dk uyuyo.uyanik da hep mutsuz huzursuz bilmiyorum nolcak
Gazı olduğunu sanmıyorum ama ağlayarak uyanıyor sanırım stresim geçiyor.canım uykudan ağlayarak mı uyanıyor? gazı vs olabilir mi? yada sen hazırlık yapıcaksın diye stres yapmış olabilirsin belki stresin ona yansımış olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?