- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #31.921
Merhaba elinde 3 no bez kalan varsa satın almaya talbim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de sprey değilde diğer leke çıkarıcı var ama alayım ondanda teşekkür ederimE bebekte leke çıkarıcı sprey var hemen sıkıp suya tutunca leke kalmıyor. Bi ara bizimde başımıza çok geliyodu, eşimin kucağında oluyodu bide hep nası tutuyosa onun üstüde kaka oluyodu
Bı tek sabaha karşı çok oluyor uyanmadan çıkaramıyor ama gün içinde de kaka yapınca oluyor emekki biz fark etmiyoruz kucagimizdayken kaka yapınca hızlı olduğunu anlıyorum o yüzden birazda oluyor gibi gazla birlikte cikincaBenim oğlumun gazı sıkıştığında öyle oluyordu.gazı normale girince öyle olmuyordu artık.sizin bebişinizin gaz sıkıntısı var mı bilmiyorum tabikii.inşAllah yoktur![]()
Hayır canım.hiç kullanmadımKızlar bebekleriniz uyurken yastık kullanıyor musunuz?
Hayır canım 2 yaşına kadar önerilmiyor zaten ki ben kendim bile halen pek kullanmamKızlar bebekleriniz uyurken yastık kullanıyor musunuz?
Geceleri kullanmıyorum canım. Büyük beşikte yatağının altına bir şeyler koyup eğimli yaptım öyle uyuyor. Ayagımda sallıyorum bazen o ara yastıkta, çoğu zaman emzirirken yastık kullanıyorum rahat etsin diye o kadar.Kızlar bebekleriniz uyurken yastık kullanıyor musunuz?
Hadi yaHayır canım 2 yaşına kadar önerilmiyor zaten ki ben kendim bile halen pek kullanmam![]()
Hayır canım.hiç kullanmadım
Bende kullanmıyorum da kızlar acaba rahat edemiyor mu diye düşündüm. Uykusuzluğunu bi sebebe bağlamaya çalışıyorumGeceleri kullanmıyorum canım. Büyük beşikte yatağının altına bir şeyler koyup eğimli yaptım öyle uyuyor. Ayagımda sallıyorum bazen o ara yastıkta, çoğu zaman emzirirken yastık kullanıyorum rahat etsin diye o kadar.
4 çok az değil mi? nasıl pişik olmuyo o çocuk? ben her yedirdiğim zaman yani yaklaşık 2-2 buçuk saatte biKızlar yahu günde kaç kez ne sıklıkla bez değiştiriyosunuz. Bi arkadaşımında bebeği var eşlerimiz beraber çalışıyor o günde 4 bez değiştiriyomuş onu duyduktan sonra bende 3 saatte bi değiştiriyorum kaka yapmadığı sürece hala günlük giden bez fazla diyolar ama benim içime sinmiyo ki
hayır hiç kullanmadımKızlar bebekleriniz uyurken yastık kullanıyor musunuz?
Bizimkini doktor aynı gün yaptırdı.2.dozlarını da 9 Şubat’ta yaptıracağız.Biz menenjit aşısını 3. Ayında kaçırdık 4. Ayımızdayız yarın yaptırmayı düşünüyoruz doktor bexsero ve nimenrix ikisini birden aynı günde yaptırmamızı tavsiye etti. Fakat sağlık ocağındaki hemşire tekinin yeterli olacağını karma aşının içinde de menenjitin bi türünün olduğunu söyledi. Sizler nasıl yaptınız 2 aşı aynı gün mü yaptırdınız yoksa sadece birini mi yaptırdınız?
Bexsero ve nimenrix ikisini birden mi yaptırdınızBizimkini doktor aynı gün yaptırdı.2.dozlarını da 9 Şubat’ta yaptıracağız.
Ciddimisin ben hiç aramam yada çok incedir az kalın yada sert olsun uyuyamamHadi yaben 4-5 yastıkla yatan bi tipim
![]()
Ben baya onu sorguladım hiç bişey bulamadım keyfi ne isterse o şekil davranıyor ama şükür son bir iki gündür düzeldi biraz iyi bide uyku arkadaşı hep yatağında güven versin diye şuan iyi gibiBende kullanmıyorum da kızlar acaba rahat edemiyor mu diye düşündüm. Uykusuzluğunu bi sebebe bağlamaya çalışıyorum![]()
Canım uyku arkadaşını çeker misin?Ben baya onu sorguladım hiç bişey bulamadım keyfi ne isterse o şekil davranıyor ama şükür son bir iki gündür düzeldi biraz iyi bide uyku arkadaşı hep yatağında güven versin diye şuan iyi gibi
evet ben de merak ediyorum henüz almadım küçük daha diyeCanım uyku arkadaşını çeker misin?
evet canım yaCiddimisin ben hiç aramam yada çok incedir az kalın yada sert olsun uyuyamam![]()