- Konu Sahibi Pembis Hayaller
- #31.941
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamileyken ben de öyleydimevet canım yabi tane başımın altına, bi tanesine sarılıyorum, diğerlerine bacağımı atıyorum derken ancak rahatlaşıp uyuyorum
![]()
Canım uyku arkadaşını çeker misin?
İlk Pembe panter denedim onla kavga etmekten sinirlenirdi uykusu kaçardı ayı falan denedim sevmedi sadece bu kuzuyu sevdi 2 haftaya yakın yatağında durdu sadece şimdi kolunu üstüne atıyor bazen uğraşıyor ama illaki yatağında uyurkenevet ben de merak ediyorum henüz almadım küçük daha diye
Benimkide yemek yerken ağzını sapirtatiyor bakıyor eşimle çok üzülüyoruz ama beklemek zorundayız sağlıkları için şimdiden toplum baskasi başladı vermem için siz verin yada verdiniz diye ben verecek değilim diyorum ama insanlar tuhaf yaKızlar demin mandalina yıyordum acıklı acıklı baktım tontişim, ağzına damlattım çok sevdi, çekince ağladı. Azcık emdirdim ben de, bayıldıErken daha biliyorum, hem asitli hem erken, vermemeliyim de bi deneyeyim dedim minnacık. Böyle iştahlı olur inşallah ek gıdaya geçince tüm bebelerimiz
![]()
Bu kadar değil ama benim bebeğimde iz olduMerhaba arkadaşlar bebeğimin 3 ay aşısından sonra kolunda böyle bir şey oluştu normal mi?
bizde de kırmızılık var. kimi bebekte daha büyük hatta apseli bi iz oluyor. sormuştum önceden bildiğim için. olursa korkma normal demişti ebemiz.Merhaba arkadaşlar bebeğimin 3 ay aşısından sonra kolunda böyle bir şey oluştu normal mi?
Evet bizimde böyle hemşireye sordum kış bebeklerinde kıyafete sürttüğü için oluyo böyle dediMerhaba arkadaşlar bebeğimin 3 ay aşısından sonra kolunda böyle bir şey oluştu normal mi?
inaşşallah canım, iştahlı olunca bebek öğünler öyle keyifli oluyor kiKızlar demin mandalina yıyordum acıklı acıklı baktım tontişim, ağzına damlattım çok sevdi, çekince ağladı. Azcık emdirdim ben de, bayıldıErken daha biliyorum, hem asitli hem erken, vermemeliyim de bi deneyeyim dedim minnacık. Böyle iştahlı olur inşallah ek gıdaya geçince tüm bebelerimiz
![]()
Akıntı bile yapar demişti hatta bizim ebeBiraz iltihaplı gibi geldi ondan telaşlandım
Ayy evt öyle üzgün üzgün bakınca damlattım sevecek inşallah çekince ağladığına göre kızımdan alışık değilim şaşırıyorumBenimkide yemek yerken ağzını sapirtatiyor bakıyor eşimle çok üzülüyoruz ama beklemek zorundayız sağlıkları için şimdiden toplum baskasi başladı vermem için siz verin yada verdiniz diye ben verecek değilim diyorum ama insanlar tuhaf ya![]()
aynen canım, bende senin gibi o kadar özenirdim ki büyüğünde.. sonuç; oturur kendim yerdim.Ayy evt öyle üzgün üzgün bakınca damlattım sevecek inşallah çekince ağladığına göre kızımdan alışık değilim şaşırıyorumneler neler yapardım nohut unlu pankekler, bebek çorbaları, avakadolu muhallebiler, sebzeli bebek ekmekleri, tahıllı bebe bisküvileri.. bir iki tadına bakardı yemezdi
inşallah oğluş bir bucuk ay sonra yine böyle mutlu eder beni
![]()
canim bize de saglik ocaginda 1 yıl içinde akıntı yapabileceğini söylemişlerdiMerhaba arkadaşlar bebeğimin 3 ay aşısından sonra kolunda böyle bir şey oluştu normal mi?
aynen canım, bende senin gibi o kadar özenirdim ki büyüğünde.. sonuç; oturur kendim yerdim.hiç yemezdi, her öğünümüzde hüsrana uğrardım. benim kadar uğraşmayan arkadaşlarımın çocukları, öyle iştahlıydılar ki.. şimdi ne yaşayacağımı bilmiyorum ama çok umudum yok
♀
Ben sırf bu yüzden 7 ay emzirdim ilk kızımı .yemiyordu çünkü.İnşallah bu öyle olmaz fobi oldu ben de ek Gıda süreci.Ayy evt öyle üzgün üzgün bakınca damlattım sevecek inşallah çekince ağladığına göre kızımdan alışık değilim şaşırıyorumneler neler yapardım nohut unlu pankekler, bebek çorbaları, avakadolu muhallebiler, sebzeli bebek ekmekleri, tahıllı bebe bisküvileri.. bir iki tadına bakardı yemezdi
inşallah oğluş bir bucuk ay sonra yine böyle mutlu eder beni
![]()
tahmin edebiliyorum canım, o kadar iyi anlıyorum ki..Ben sırf bu yüzden 7 ay emzirdim ilk kızımı .yemiyordu çünkü.İnşallah bu öyle olmaz fobi oldu ben de ek Gıda süreci.
kızlar yelek arıyorum bebeğime, eskiden anneannelerimiz örerlerdi ya , öyle birşey. Uykudan uyandığında sırtına hemen geçiriverebileceğim birşey. Polar fermuarlı yelekte olur, hatta daha iyi olur. Ama bulamadım. E-bebekte penye yelekler var, onlardan kullandım ama bu mevsim için ince kalıyorlar artık. Mağazalarda Gözünüze çarptı mı hiç?
Teşekkür ederim bakacağımCivilde var kız bebek triko yelek diye aratın ya da erkek