• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Her gün 7-8 kez kirli bez görünce ister istemez böyle davranıyorum:KK43: çok üzülüyorum bu hâline yavrumun, keşke hiç yaptırmasaydım .
bazen ben de yaptırmasa mıydım acaba diyorum. bi sorunla karşılaştığımız için değil ama rotavirüsün bulaşma ihtimali evde olduğumuz için azdır diye düşünüyorum bazen.

2.doza kadar hep ishal miydi? Bence dokunmuş. Yaptırma derim. Ben çok pişmanım... sebebi eğer bebek alerjense ortaya çıkarabilirmiş bu ası maalesef. Ben ikinciyi yaptırmayı düşünmüyorum. Ne kadardır ishal durumu var bebekte?
Hayır canım ishallik bi durumu yok bebeğimin aşıdan sonra şimdiye kadar hep kakası balgamlı akışkan şekilde aksine bebeğim günde bir kez kaka yapıyor malesef 😞bakalım doktorla konuşacağız nedendir diye

Her gün 7-8 kez kirli bez görünce ister istemez böyle davranıyorum:KK43: çok üzülüyorum bu hâline yavrumun, keşke hiç yaptırmasaydım .
İshal olduğuna emin misiniz benim bebeğim hemen hemen hergun 7 8 kakali bez değiştirir dokturmuz bünyesinden kaynaklı dedi

bazen ben de yaptırmasa mıydım acaba diyorum. bi sorunla karşılaştığımız için değil ama rotavirüsün bulaşma ihtimali evde olduğumuz için azdır diye düşünüyorum bazen.
Ben de bu korona döneminde kaparsak hastanelerde sürünmeyelim diye yaptırdım:(
Aaa inanmıyorum 7 8 mi yeni mi oldu aşıyı ?
23 aralıkta oldu canim
İshal olduğuna emin misiniz benim bebeğim hemen hemen hergun 7 8 kakali bez değiştirir dokturmuz bünyesinden kaynaklı dedi
Önceden max 3 yapan bebek son 1 haftadır 7-8 yapıyor ama aşıdan hemen sonra olmadı bu durum son 1 haftadır böyle asiyi 23 aralıkta yaptırdık

Ben de bu korona döneminde kaparsak hastanelerde sürünmeyelim diye yaptırdım:(

23 aralıkta oldu canim

Önceden max 3 yapan bebek son 1 haftadır 7-8 yapıyor ama aşıdan hemen sonra olmadı bu durum son 1 haftadır böyle asiyi 23 aralıkta yaptırdık
Canım bi doktorunu ara anlat durumu İçin rahat eder en azından

Ben 4-5 tane huni takacam az kaldı.aşıdan geldik 1 saat kadar uyudu ve uyandığından beri mızzzzz mızzzzzz mızzzzz mızzzz yeminle başım ağrıdı artık 😩😩 eşim de işte aksi gibi.evde olsaydı atardım kucağına 🤷‍♀️ Allah bilir nasıl ağrısı varsa yavrumun 😞😞
Bizimki de bugün vuruldu, hatta yarında rota’nın 2.dozunu olacak. Kucaktada mızmızlanıyor
Hiç farketmeden boyu kaç doğdu kaç şuan bide kız mı erkek mi sizin😂
Kız benim ki, 50 cm doğdu canım
Rica etsem bana da yazarmısınız.
Özelden yazdım canım
Geçer inşallah ilk kizimdan hatrliyrm meme reddi çok yıpratıcı.bu kızımda da yaşadim da çabuk bitti Allah a şükür
Bende meme reddi yaşıyorum. İlk kızınızda aşabildiniz mi bu süreci? YOksa bırakıp mamaya mı başladınız..

Bizimki de bugün vuruldu, hatta yarında rota’nın 2.dozunu olacak. Kucaktada mızmızlanıyor

Özelden yazdım canım

Bende meme reddi yaşıyorum. İlk kızınızda aşabildiniz mi bu süreci? YOksa bırakıp mamaya mı başladınız..
Rotanın 2.dozu mu? Bizim doktorumuz da rota ve menenjit için sağlık ocağındaki aşılarla arasında bir ay olması taraftarıyım demişti.bizim ikinci dozu da ona göre ayarladı. 7 ya da 9 Şubat’ta gelin dedi.ilk dozumuz 3. Ayda oldu ikinci doz 5.ayda olacak Allah’ın izniyle.

,a

Özelden yazdım canım

Yok hiç mama vermedim zordu ama aç kalınca mecbur emdi bı yerde

Canım bi doktorunu ara anlat durumu İçin rahat eder en azından
Teşekkürler canım:KK43:

Özelden yazdım canım

Merhaba
Rota Aşısının herhangi bir yan etkisini gördünüz mü?

Son düzenleme:
Benzer durumlar yasadim benimki 45 gunlukken kakada kan basladi. Sut alerjisi dendi ama sadece yumurta yiyince ve sut icince oluyor.
Onun disinda her gun peynirimi yiyorum yogurt tereyag falan gayet guzel yiyorum yani hemen sut alerjisi var deniyor ama deneme yanilma yoluyla tam ne alerjisi oldugunu bulmaya calis.
Bu arada yumurta en alerjik besinlerden biri. Ilk onunla baslayabilirsin
Ben bir türlü anlayamadım. Doğduğundan beri sabah kahvaltıları da terayağım eksik olmaz. Pastalar falan sürekli yeniyor. Antep fıstığı dan şüphelendim. Ama onun dışında başka şeyler de var sanırım. Kaka da kan süt ürünü tükettiği halde her zaman olmuyor.

Vallahi helal olsun benn yapamam öyle yaa çekemem yani eger yapmak değilde onların tavrı ağır geliyorsa insallah değerini bilirler yoksa agirlamicaklari misafirine bı zahmet cagirmasinlar😂
Oo çok can yakıyorlar,(Benim canımı)Yok yok oturuyorlar misafir gibi, hizmet bekliyorlar,çocuğa bile bakmıyorlar dı, gittiğimde eşime gitme ayrı eve çıkma demisler, boşan demişler😱biliyorlar kimse onlara kız vermezler, sana doğudan bi kız alırız demiş, (beyin hücreleri yanmış insanlar)yurtdışını bırakıp geldi kp 3 tirilyon verecekler bugüne kadar hiç bir evladına 1 lirasını vermedi, bunlarida yer,başkalarına yedirir... Ay aman içim şişti bütün günahlarını aldım anlata, anlata 😂

Rotanın 2.dozu mu? Bizim doktorumuz da rota ve menenjit için sağlık ocağındaki aşılarla arasında bir ay olması taraftarıyım demişti.bizim ikinci dozu da ona göre ayarladı. 7 ya da 9 Şubat’ta gelin dedi.ilk dozumuz 3. Ayda oldu ikinci doz 5.ayda olacak Allah’ın izniyle.
Evet canım, rota iki şekilde alınıyor , ya 2 ve 4.aylar yada 3 ve 5. Aylar olacak şekilde. Biz ilkini 2 aylıkken olduk o yüzden yarın ikinci dozunu alıcaz
Teşekkürler canım:KK43:

Merhaba
Rota Aşısının herhangi bir yan etkisini gördünüz mü?
İlk dozunda görmedik canım. Ama yan etkileri olabileceğini duymuştum. Yarın ilinci dozunu alıcak. Allah’a emanet. İnşallah sıkıntısız atlatırız

Evet canım, rota iki şekilde alınıyor , ya 2 ve 4.aylar yada 3 ve 5. Aylar olacak şekilde. Biz ilkini 2 aylıkken olduk o yüzden yarın ikinci dozunu alıcaz

İlk dozunda görmedik canım. Ama yan etkileri olabileceğini duymuştum. Yarın ilinci dozunu alıcak. Allah’a emanet. İnşallah sıkıntısız atlatırız
Insallh canım

Allah kolaylık versin inşAllah ateşsiz sorunsuz bir şekilde atlatırsınız 🤲🤲

Oo çok can yakıyorlar,(Benim canımı)Yok yok oturuyorlar misafir gibi, hizmet bekliyorlar,çocuğa bile bakmıyorlar dı, gittiğimde eşime gitme ayrı eve çıkma demisler, boşan demişler😱biliyorlar kimse onlara kız vermezler, sana doğudan bi kız alırız demiş, (beyin hücreleri yanmış insanlar)yurtdışını bırakıp geldi kp 3 tirilyon verecekler bugüne kadar hiç bir evladına 1 lirasını vermedi, bunlarida yer,başkalarına yedirir... Ay aman içim şişti bütün günahlarını aldım anlata, anlata 😂
3tirilyon mu🙄🙄 bı kaç kez okudum o nasıl bı para maasallah 😃😃😃

Back
X