• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    260
Kızlar bişe soracağım sağlık ocağında kan ilacı verilmişti bir önceki gün akşam üstü saat 5 buçukta vermiştim ve dün de akşam saat 9 gibi kakasını yaptı afedersiniz ama yeşilimsi siyahımsı gibiydi sizde öyle bişe yaşadınız mı ? Kan ilacından dolayı mı acaba

Demir kakayı siyah ya da yeşile boyayabilir canım, demir içeren bir yemek yediğinde de olur aynısı hem sana hem bebeğe. Normal yani

Kaka sorunu nasıl çözüyorsunuz? 3. Günü bugün . Zeytinyağı içirdim işe yaramadı
Bende bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum iki günden bir yapmaya başladı ve sürekli kıvranıyor ıkınıyor sabah bi saate yakın eşimin kucağında öyle bir ıkındı ki kesiin kaka yapıyor dedik bir baktık altı tertemiz kafayı yiyecektim mamaya zeytinyağı da ekliyorum ara da kullandığımı mama sindirim sistemini hızlandırır demişti doktorum o da işe yaramadı

Kaka sorunu nasıl çözüyorsunuz? 3. Günü bugün . Zeytinyağı içirdim işe yaramadı
Benim görümcemin bebeği de böyleydi canım ,kaka konusunda baya zorlanıyor du, o zeytin yağına kulak çöpü ucunu batırıp uyarıyordu, çocuk hemen ardından nasıl yapıyordu, baya çıkıyordu .

Benimki de neden ışığınız açık diye sormaz da gece şu odanızın ışığı açıktı falan der.hatta bir gün sabaha karşı fırtına çıkmıştı balkonda çamaşırlarım vardı çıktım onları topladım.sabah geldi dedi ki şu saatte çıkıp çamaşır topladın dedi.ben yuhhhh falan oldum.kadının tek odak noktasıyız 🙄🙄🙄🙄🙄 gece gündüz bizi takip ediyor.nasıl bir ruh hastasına denk geldiysem artkk 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Yuh gerçekten uğraşınca noluo sanki gördüysende sende kalsın ne dion 🙄
Ay bide benim ki şey derdi bu ara banyo sesi duymuyorum ona kadar takip ederdi gece gözümü Bi açardım bizim odada gezerdi ayy ne anlıyodularsa insanı sinir hastası yaparlar gerçekten

Bende bu konuda ne yapacağımı bilemiyorum iki günden bir yapmaya başladı ve sürekli kıvranıyor ıkınıyor sabah bi saate yakın eşimin kucağında öyle bir ıkındı ki kesiin kaka yapıyor dedik bir baktık altı tertemiz kafayı yiyecektim mamaya zeytinyağı da ekliyorum ara da kullandığımı mama sindirim sistemini hızlandırır demişti doktorum o da işe yaramadı
Canım zeytinyağını sabah akşam içir birde bağırsak masajı yap benim bebeğim bağırsak masajı zeytinyağı ile düzene bindirdi az çok bağırsakları çalışmayı bilmiyor ondan da kabızlık çekiyorlar

Ay bide benim ki şey derdi bu ara banyo sesi duymuyorum ona kadar takip ederdi gece gözümü Bi açardım bizim odada gezerdi ayy ne anlıyodularsa insanı sinir hastası yaparlar gerçekten
Ay onu neden ilgilendiriyormuş banyo işi?tövbe tövbe yaa 🙄🙄

Caim biz birlikte yaşarken Kv duş almamıza karışıyordu, suyu soğutuyorsunuz diyordu, şimdi çıkmasın duştan 🤣

Ay onu neden ilgilendiriyormuş banyo işi?tövbe tövbe yaa 🙄🙄
İşte ne bilim canım kendileri rahatça girdiklerinden benide öyle oluyum die bekliyordu sanırım
Caim biz birlikte yaşarken Kv duş almamıza karışıyordu, suyu soğutuyorsunuz diyordu, şimdi çıkmasın duştan 🤣
Çıkmasın orada yaşasın bizimkide önce küçük banyosunı kullanırmış benim odam büyük banyonun yanıydı orayı kullanıyordum ara kapıyı kapatınca da rahat oluyordum önce ara kapıyı söktürdü sonra büyük banyoyu kullanmaya başladı küçük banyosunu depo gibi yaptı ben ayırt oldum yine küçük banyosuna döndü sonra bana nie banyo sesi. Duymadığını soruyor ayy sinirim zıpladı valla😅

İşte ne bilim canım kendileri rahatça girdiklerinden benide öyle oluyum die bekliyordu sanırım

Çıkmasın orada yaşasın bizimkide önce küçük banyosunı kullanırmış benim odam büyük banyonun yanıydı orayı kullanıyordum ara kapıyı kapatınca da rahat oluyordum önce ara kapıyı söktürdü sonra büyük banyoyu kullanmaya başladı küçük banyosunu depo gibi yaptı ben ayırt oldum yine küçük banyosuna döndü sonra bana nie banyo sesi. Duymadığını soruyor ayy sinirim zıpladı valla😅
Tövbe yarabbim duş alırken çağırırım seni yanım da durursun, deseydin🤣

Yok artık yaaa banyo sesi dinlemek mi

Şimdi olsa derim ozmn dumur olup kalıyordum işte değişikler acaba bende mi kaynana olunca böyle olucam diom yok bunlar zirveyi yaşıyorlar
Bende anneme diyorum, diyor öyle deme Sen de birgün kaynana olucan, dedim emin ol asla onun gibi olmam, çok anlayışlı olurum 🙏🏻

Back
X