2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Bende Ağustos transferi olup 15. Haftadayım hala mide bulantıları devam eden yorgun hisseden var mi benim gibi
Ben henuz 12+0 . mide bulantim biraz azaldi ama koku hassasiyetim var.hersey kokuyor. Cok yorgun ve halsizim. Yataktan kalkasim gelmiyor. 12+3 de ikili tarama yaptircam cnm. Sen ne zman yaptırdın geç kalmadım değil mi

Ben henuz 12+0 . mide bulantim biraz azaldi ama koku hassasiyetim var.hersey kokuyor. Cok yorgun ve halsizim. Yataktan kalkasim gelmiyor. 12+3 de ikili tarama yaptircam cnm. Sen ne zman yaptırdın geç kalmadım değil mi
12+1 de yaptırdım 2li testi geç kalmadınız güzel sonuçlar alırsınız inşallah

Kızlar merhaba.. Bir çoğunuz bu güzel duyguyu yaşadı ne güzel Allah sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah şimdi benim de transfer olma durumum var. Neler yaptınız nelere dikkat ettiniz? İlk transfer aşamasından test gününe kadar olan kısımda yaptıklarınızı paylaşır mısınız?

Valla canm ben ağustos 17 de transfer oldum. Hastanede transfer olduktan sonra 1 saatten fazla dinlendim. Sonra eve geldim ve 14 gün boyunca sadece lavoba harici kalkmadm. Yattm surekli ve doktorun verdigi ilaçları iğneleri hep saati saatine kullandım. Ve hep olumlu düşündüm hamileymiş gibi ve elimi göbeğine koyup sürekli konuştum onunla.etkisi oldgunu düşünüyorum. Ve pozitifi gördüm inşallah sende bu mutlu haberi alırsın güzel geçer tedavin.

Amin inşallah ben de pozitifi görürüm canım. Çok teşekkür ederim cevabın için eşim yatmak yok diyor normal hayata dönmelisin diyor. Elimden geldiğince dinlenmeye çalışacağım artık. Ben de konuşacağım inşallah ve hep olumlu düşünmeye çalışıyorum

Bana da doktorum 2 gün dinlen sonra normal hayatına devam et dedi ama ben yattm 14 gun sonra pozitif öğrenince yavaş yavaş kalkmaya başladım. 8 sene sonra nasip olacak insallah

Bana da doktorum 2 gün dinlen sonra normal hayatına devam et dedi ama ben yattm 14 gun sonra pozitif öğrenince yavaş yavaş kalkmaya başladım. 8 sene sonra nasip olacak insallah
Ya çok sevindim senin adına ınşallah sağlıkla gelir bebisin darısı ben ve tüm isteyenlere olsun inşallah eşim izin verse ben de pozitif kadar yatmak istiyorum ama ona göre doktorun dediği önemli ve normal hayata dönmem gerekiyormuş. Sanırım dördüncü günü kaldırır beni

Amin inşallah canm. Allah'ım size de nasip eder. Kalksan da ağır iş yapma canm yine de dinlenmeye bak. Allah nasip ettikten sonra her türlü olur da işte insan aklında soru kalmasn da istiyor.

Amin inşallah canm. Allah'ım size de nasip eder. Kalksan da ağır iş yapma canm yine de dinlenmeye bak. Allah nasip ettikten sonra her türlü olur da işte insan aklında soru kalmasn da istiyor.
Evet canım haklısın. Sonradan acaba yatsamiydim demek istemiyorum. Dediğin gibi olacaksa olur olmayacaksa zaten ne yapsak boş..

Merhaba bende sizinle aynı durumu yaşadım. Dahiliye druna gitmiştim anti tpo veanti tg değerim yüksek çıktı ve dr sallamadı hiç. Ama bu haşimato demekmiş öyle değil mi ?

Merhaba bende sizinle aynı durumu yaşadım. Dahiliye druna gitmiştim anti tpo veanti tg değerim yüksek çıktı ve dr sallamadı hiç. Ama bu haşimato demekmiş öyle değil mi ?
Ben endokrinoloji doktoruna başvuracağım. 2 hafta kadar önce tsh değerim 5.43 çıktığı için embriyo transferim iptal oldu. Kadın doğum doktorum iyi bir endokrinoloji doktoruna gitmemi istedi. Bence sizde bu konunun üzerine gidin haşimato ve hipotiroidi gebelik için oldukça zararlı

Merhaba Anneler Sevgili Agustos grubu umarım hepiniz iyisinizdir Biz cok sükür 18+5 olduk Bir kızım olacak inşallah Şuan herşey hamdolsun iyi gidiyor detaylı ultrasonu için 21+0 ı bekliyoruz nasipse cümlemiz inşallah kucağımıza alırız aramızda olup transfer sürecine tekrar başlayan veya yeni başlayanlara Rabbim yardım etsin dualarım hepimizle Arkadaşlarım

yaaaaamerhaba canim benimde bir kızım oluyor msjini görünce cok sevindim

yaaaaamerhaba canim benimde bir kızım oluyor msjini görünce cok sevindim
Benim de kız 18 hafta bitti benim de 16 aralıkta ayrıntılı ultrason var.İnşallah sorun çıkmadan sağlıkla geçer.Mide bulantılarım hala devam ediyor benim ilk başlardaki kadar değil ama yine de bitmedi her sabah kahvaltıdan önce kusmadan güne başlayamıyorum.

Canım maşallah kızlar geliyor hep maşallah kızlarımıza Bende bulantı 13 de bitti ama inanılmaz yanmam var ne yesem yanıyor midem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…