2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Bana da kanama olmadığı sürece normal dedi ama korkuyor insan umarım hayırlısıyla geçer
Aynen bana da aynısını diyor. Korkumdan gamile olduğumu söyleyemedim kimseye. Kanamam ha oldu ha olacak zannediyorum ağrılar olunca. Bir de benim hergün olmuyor 2-3 gün çok iyiyim bir gün kötü

Aynen bana da aynısını diyor. Korkumdan gamile olduğumu söyleyemedim kimseye. Kanamam ha oldu ha olacak zannediyorum ağrılar olunca. Bir de benim hergün olmuyor 2-3 gün çok iyiyim bir gün kötü
Bende bir kaç gün iyiyim dün öyle oldum ama baktım ben rahim büyüdüğü için oyle oluyormuş umarım oyledir

Merhaba bir soru soracaktım bu havuz yönteminde her seferinde iğne ile mi yumurtalar büyütülüyor yoksa ilaçla mı?
Merhaba havuz yöntemi tüp bebek nasılsa aynı şekilde iğne ile yumurta büyütülüp yumurta toplanıyor sadece tek yumurta toplama değil bir veya iki ay arayla iki veya üç yumurta toplama yapılıyor.Genelde yumurtası az çıkan kişilerde çok yumurta
alıp şansı artırmak için.Her seferinde iğne ile yumurta büyütüp toplanıyor

Canım benim yeni dün gece kanamam oldu hemen hastaneye gittim kadin doğuma, kanama alani yok dedi dr. Pazartesi kendi tüp bebek dr. Gideceğim. Polip oldugundan şüphe ediyorum bende. Polip varsa nasil bir yol izleniyor .

7. Haftada kalp atışını duyduktan sonra azaltarak 10. Hafta bıraktırdı doktorum ama burda bazı arkadaşlar kalp atışını duyduğunda bırakmıştı.
Benim de 8. Hafta hala devam ediyorum
Gün-de 3 tane canım, bazi arkadaşlar kalp atışını duyunca dr. Bıraktirmis o yuzden merak ettim.

Benim de 8. Hafta hala devam ediyorum
Gün-de 3 tane canım, bazi arkadaşlar kalp atışını duyunca dr. Bıraktirmis o yuzden merak ettim.
Evet her doktor farklı, bende bir hafta günde 2 ye düşürdü, bir hafta 1 e düşürdü sonra 10. haftada kesti. Kontrole gittiğinde hatırlatırsın devam edeyim mi diye.

bugün 11. Haftayı doldurdum. Bu hafta 2şer içicem. Haftayada 1 er tane içicem. Donra bitiricem
12. Haftaya kadar demek sizin de her dr.un tedavisi farklı oluyor. Hayırla sağlıkla kucağımiza alalım inşallah

Canım benim yeni dün gece kanamam oldu hemen hastaneye gittim kadin doğuma, kanama alani yok dedi dr. Pazartesi kendi tüp bebek dr. Gideceğim. Polip oldugundan şüphe ediyorum bende. Polip varsa nasil bir yol izleniyor .
Alınacak gibiyse alıyorlar benimki daha alınacak durumda değildi denediler ama alamadilar dediğim gibi ben progestani fitil olarak kullaniodum ve bıraktım farkedince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…