Bana da kanama olmadığı sürece normal dedi ama korkuyor insan umarım hayırlısıyla geçerBenim hala devam ediyor. Doktor normal olduğunu söylüyor ama beni çok zorluyor
Aynen bana da aynısını diyor. Korkumdan gamile olduğumu söyleyemedim kimseye. Kanamam ha oldu ha olacak zannediyorum ağrılar olunca. Bir de benim hergün olmuyor 2-3 gün çok iyiyim bir gün kötüBana da kanama olmadığı sürece normal dedi ama korkuyor insan umarım hayırlısıyla geçer
Bende bir kaç gün iyiyim dün öyle oldum ama baktım ben rahim büyüdüğü için oyle oluyormuş umarım oyledirAynen bana da aynısını diyor. Korkumdan gamile olduğumu söyleyemedim kimseye. Kanamam ha oldu ha olacak zannediyorum ağrılar olunca. Bir de benim hergün olmuyor 2-3 gün çok iyiyim bir gün kötü
Merhaba havuz yöntemi tüp bebek nasılsa aynı şekilde iğne ile yumurta büyütülüp yumurta toplanıyor sadece tek yumurta toplama değil bir veya iki ay arayla iki veya üç yumurta toplama yapılıyor.Genelde yumurtası az çıkan kişilerde çok yumurtaMerhaba bir soru soracaktım bu havuz yönteminde her seferinde iğne ile mi yumurtalar büyütülüyor yoksa ilaçla mı?
Canım benim yeni dün gece kanamam oldu hemen hastaneye gittim kadin doğuma, kanama alani yok dedi dr. Pazartesi kendi tüp bebek dr. Gideceğim. Polip oldugundan şüphe ediyorum bende. Polip varsa nasil bir yol izleniyor .Canım ben 11. Haftam dayım 8. Haftadan itibaren iki gün öncesine kadar şiddetli kanamadan geçirdim lekelenme de ama suan kesildi 2 kez prolutan yaptirdim progestan i fitil olarak kullandım ama bende polip olduğundan kanamam tetikledi ve bıraktım sadece climara forte bant ve transferin başından beri duphaston kullanımına devam ediyorum
7. Haftada kalp atışını duyduktan sonra azaltarak 10. Hafta bıraktırdı doktorum ama burda bazı arkadaşlar kalp atışını duyduğunda bırakmıştı.Kizlar estrofemi kaçıncı haftaya kadar kullandınız
Benim de 8. Hafta hala devam ediyorum7. Haftada kalp atışını duyduktan sonra azaltarak 10. Hafta bıraktırdı doktorum ama burda bazı arkadaşlar kalp atışını duyduğunda bırakmıştı.
Evet her doktor farklı, bende bir hafta günde 2 ye düşürdü, bir hafta 1 e düşürdü sonra 10. haftada kesti. Kontrole gittiğinde hatırlatırsın devam edeyim mi diye.Benim de 8. Hafta hala devam ediyorum
Gün-de 3 tane canım, bazi arkadaşlar kalp atışını duyunca dr. Bıraktirmis o yuzden merak ettim.
Aynen canım kontrolde sorayım. Teşekkür ederimEvet her doktor farklı, bende bir hafta günde 2 ye düşürdü, bir hafta 1 e düşürdü sonra 10. haftada kesti. Kontrole gittiğinde hatırlatırsın devam edeyim mi diye.
bugün 11. Haftayı doldurdum. Bu hafta 2şer içicem. Haftayada 1 er tane içicem. Donra bitiricemKizlar estrofemi kaçıncı haftaya kadar kullandınız
12. Haftaya kadar demek sizin de her dr.un tedavisi farklı oluyor. Hayırla sağlıkla kucağımiza alalım inşallahbugün 11. Haftayı doldurdum. Bu hafta 2şer içicem. Haftayada 1 er tane içicem. Donra bitiricem
Sonucunuz belli oldumu?Ne kadar iyi hastane daha güvenilir evden yolda trafik falan perişan oluyoruz olmazsa bende öle yaparım. Tam iş çıkış saati ana baba günü yollar olmazsa öle yapmak mantıklı hem yokuş zaten
Malesef negatif oldu canimSonucunuz belli oldumu?
Çok geçmiş olsun kaçıncı gün embiryosuydu? Allahım sağlıklı gebelik tez vakitte nasip etsinMalesef negatif oldu canim
Canım 5.Gün emriyosu idi 2 tane transferdiÇok geçmiş olsun kaçıncı gün embiryosuydu? Allahım sağlıklı gebelik tez vakitte nasip etsin
Nasip değilmiş demekki...olur inşallahCanım 5.Gün emriyosu idi 2 tane transferdi
Bakalım baya yolumuz uzun hayırlısı ileNasip değilmiş demekki...olur inşallah
Alınacak gibiyse alıyorlar benimki daha alınacak durumda değildi denediler ama alamadilar dediğim gibi ben progestani fitil olarak kullaniodum ve bıraktım farkedinceCanım benim yeni dün gece kanamam oldu hemen hastaneye gittim kadin doğuma, kanama alani yok dedi dr. Pazartesi kendi tüp bebek dr. Gideceğim. Polip oldugundan şüphe ediyorum bende. Polip varsa nasil bir yol izleniyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?