Merhaba günde kaç adet kullanıyorsunuz?Folic trio kullanıyorum ben tavsiye ederin içeriği iyi baya
Merhaba birşey sorabilir miyim ? Güvenç Hoca'yla kaçıncı haftaya kadar devam ettiniz ?kızlar nasılsınız inşallah hepiniz iyisinizdir♥ ben cumartesi bebişleri görmeye gittim çok şükür birisi sağlıklı fakat diğerini sanırım kaybettim karından görülmeyen aşagı kısımdaymış zaten hazırlıklıydım birini kaybedeceğime ama doktorum 13.hafta da fetal DNA testi için çağırdığında bir daha bakacak.
bu arada doktorumu kesinleştirdim Prof. Dr. Cihat Şen le devam edeceğiz inşallahtüp bebek doktorum Güvenç Karlıkaya da şuan devam edeceğim doktorumu söylediğim de çok sevindi ve emin ellerdesin ama arada mutlaka gel dedi Şuan için bebeğimle mide bulantım sık idrara cıkma durumum dışında keyfimiz yerinde hamdolsun dualarımdasınız ve dualarınızda beni de unutmayın canım arkadaşlarım
Merhaba 9.haftadan sonra yeni doktoruma geçtimMerhaba birşey sorabilir miyim ? Güvenç Hoca'yla kaçıncı haftaya kadar devam ettiniz ?
Teşekkür ederim bilgi için.Bana hala gelme demedi deMerhaba 9.haftadan sonra yeni doktoruma geçtimilaçlarımı bıraktım 10.hafta itibariyle o sebeple Güvenç hocam da bana gelme ama doğunca bebişi bana getir dedi yoğun biliyorsunuz
Gebe kalmışsınız ne güzel. Dua edeceğinize durmadan kötülüyorsunuz. Bir kaç yazınızı okudum. Gebelik takibi yapmıyordur çok normal orası tüp bebek kliniği. bana da aynısı söylendi. Önerilerde bulundu. Teşekkür ettik herşey için tüm ekibe vedalaştık. Takıp etmese de ne zaman birşey sorsam ulaştım yardim etti. Biraz okuyayım dedim yeniden tedaviye başlayacağım. Tanımasam doktorumu inanacağım size. Tayfun hocanın instagramına bakın bir binlerce dua eden var. Siz de gebe kalmışsınız bu vefasızlık nedir anlayamadımOkadar yoğunlarki muaynede iki laf edip kaçarcasına odaya gidiyo. Açık açık bizim ekip çok yoğun kimse uğraşmaz dedi
Medical parkı kimseye tavsiye etmiyorum birdaha yazayım
Kızlar merhaba, progestan fitili ve folik asiti kaçıncı haftaya kadar kullandınız
Sağol canim 12+0 günlük olana kadar değil mi canım.12. haftaya kadar kullandırdı doktorum bana. Herkeste aynı mı bilmiyorum.
Sagol
Sağol canim 12+0 günlük olana kadar değil mi canım.
Tamam cnm teşekkür ederim.Evet canım tam doldurduğumda bıraktım. Yine doktoruna danış tabi sen.
İstmosel varken embryoyu transfer etmek hiç mantıklı değil. Dondurulmuş tek embryom vardı, daha önce miyom ameliyatı olduğum Doç.Dr. Onur Topçu’ya gittim. İstmoselimi histereskopi ile düzeltti. 2. ayda da transferim oldu, çok şükür şimdi 15 haftalık gebeyim. İstmosel konusunda Onur hoca bence Türkiyenin en iyisiİstmosel ameliyatı zor muydu ? Kapalı mi açık mı ameliyat?
Arkadaşım istmosel. İyi bir doktor arıyoruz onun için. Elazığ'da oturuyoruz. Tüm doktorlar açık ameliyat yapıyor arkadaşım da kapalı istediği için öylece bekliyor. Sizde ne güzel hamile kalmışsınız. Sağlıkla ilerleyin insaallahİstmosel varken embryoyu transfer etmek hiç mantıklı değil. Dondurulmuş tek embryom vardı, daha önce miyom ameliyatı olduğum Doç.Dr. Onur Topçu’ya gittim. İstmoselimi histereskopi ile düzeltti. 2. ayda da transferim oldu, çok şükür şimdi 15 haftalık gebeyim. İstmosel konusunda Onur hoca bence Türkiyenin en iyisi
Cevap verdiğiniz içinde çok çok teşekkür ediyorumİstmosel varken embryoyu transfer etmek hiç mantıklı değil. Dondurulmuş tek embryom vardı, daha önce miyom ameliyatı olduğum Doç.Dr. Onur Topçu’ya gittim. İstmoselimi histereskopi ile düzeltti. 2. ayda da transferim oldu, çok şükür şimdi 15 haftalık gebeyim. İstmosel konusunda Onur hoca bence Türkiyenin en iyisi
Merhaba, Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben Güvenç Bey ile iyi tecrübe yapmadım maalesef. 39 yaşımda tavsiye üzerine tedaviye başladım kendisinde. Ilk başlarda iyi gidiyordu aslında, ama stresi arttıkça Güvenç Bey'de aceleci olmaya başladı, haliyle sorularımız yarım kalıyor, üstümü giyinirkrn anlatmaya başlıyor, ben neye konsantre olacağımı şaşırıyordum. Ngs bir ihtimal olarak hiç konuşulmadı bile benimle ve OPU ya girdim, narkozdan uyandım, doktora genetiği sorayım dedim, benim hemşire ve eşimin yanında "başka hastalarım da var ama, gitmem gerekiyor" diye azarladı. Ben narkoz sonrası hüngür hüngür kaldım. Ilk denememdi, pozitif test sonucu aldım. Progesteron iğnesini 6.hafta gelişi güzel "bir kere yapsan da olur" diye düşürdü, 7.haftada düşük oldu, kalp atışı durdu. Ondan sonra yaşadıklarım zaten tam hayalkırıklığı. Doktorumla durumu değerlendirip, düşüğe neden olabilecek ihtimaller değerlendirilecek mi, Istanbul a gelmeden ön hazırlık olarak hangi tahlilleri yaptırabilirim diye konuşmak isterken, telefonda beni resmen salladı... "olur böyle şeyler, kısmet" dedi sadece, "kisti aldırıp mı geleyim peki?" dedim "hee olabilir, aldır" dedi. Halbuki benim yaşımda hangi Doktora sorsanız asla, yumurtalıklar bize lazım diyor. Güvenç Bey'de öyle demiş olmasına ra-men tedavi başlangıcında, sonradan inanılmaz bir sorumsuzlukla cevapladı sorumu. Dediğini yapmış olsaydım, şimdi yumurtalıklarım kalmayacaktı belki. Sonra çok sevdiğim hemşireye yazdım, o da bana "Kısmet canım" deyip kesip attı. Kendimi o kadar ortada bırakılmış ve yalnız hissettim ki anlatamam. Iyi bir doktorun davranışı böyle olmasa gerek. Bir daha asla. 2. Denememde Acıbadem Maslak'tayım, Dr Yiğit Bey çok efendi, ilgili ve iyi.Ben Güvenç Karlıkaya ya gidiyorum ve çok memnunum Canım öneririm ama Fulya merkezinde ki tüm doktorlar çok iyi yani Mehmet Asoğlu var bak o da her transferi olumlu gidiyor onun dışında Remzi Abalı var onu da çok beğeniyorlar ama ben 3 senedir 2 transferimde de pozitifi gördüm Güvenç Bey’le fakat benim gebeliklerim Erkek infertilitesinden dolayı ilerleyemedi sonra Bu 3.transferim de Ngs yöntemiyle embriyolarımı genetiğe gönderip transfer oldum şuan ikizlerime hamileyim hamdolsun
İçten söylüyorum İnan’ın o kadar üzüldüm ki yaşadıklarınıza.. Bu yaşadığınız kayıpları ben de tam 3 kez yaşadım o hissiyatın o tükenmişlik hissinin ne olduğunu ciddi ciddi iyi biliyorum... yaşadığınız bu kötü tecrübeye de cok ayrı şaşırdım ve üzüldüm sanırım birimize iyi gelen kimimize iyi gelmiyorMerhaba, Allah sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben Güvenç Bey ile iyi tecrübe yapmadım maalesef. 39 yaşımda tavsiye üzerine tedaviye başladım kendisinde. Ilk başlarda iyi gidiyordu aslında, ama stresi arttıkça Güvenç Bey'de aceleci olmaya başladı, haliyle sorularımız yarım kalıyor, üstümü giyinirkrn anlatmaya başlıyor, ben neye konsantre olacağımı şaşırıyordum. Ngs bir ihtimal olarak hiç konuşulmadı bile benimle ve OPU ya girdim, narkozdan uyandım, doktora genetiği sorayım dedim, benim hemşire ve eşimin yanında "başka hastalarım da var ama, gitmem gerekiyor" diye azarladı. Ben narkoz sonrası hüngür hüngür kaldım. Ilk denememdi, pozitif test sonucu aldım. Progesteron iğnesini 6.hafta gelişi güzel "bir kere yapsan da olur" diye düşürdü, 7.haftada düşük oldu, kalp atışı durdu. Ondan sonra yaşadıklarım zaten tam hayalkırıklığı. Doktorumla durumu değerlendirip, düşüğe neden olabilecek ihtimaller değerlendirilecek mi, Istanbul a gelmeden ön hazırlık olarak hangi tahlilleri yaptırabilirim diye konuşmak isterken, telefonda beni resmen salladı... "olur böyle şeyler, kısmet" dedi sadece, "kisti aldırıp mı geleyim peki?" dedim "hee olabilir, aldır" dedi. Halbuki benim yaşımda hangi Doktora sorsanız asla, yumurtalıklar bize lazım diyor. Güvenç Bey'de öyle demiş olmasına ra-men tedavi başlangıcında, sonradan inanılmaz bir sorumsuzlukla cevapladı sorumu. Dediğini yapmış olsaydım, şimdi yumurtalıklarım kalmayacaktı belki. Sonra çok sevdiğim hemşireye yazdım, o da bana "Kısmet canım" deyip kesip attı. Kendimi o kadar ortada bırakılmış ve yalnız hissettim ki anlatamam. Iyi bir doktorun davranışı böyle olmasa gerek. Bir daha asla. 2. Denememde Acıbadem Maslak'tayım, Dr Yiğit Bey çok efendi, ilgili ve iyi.
Amin, çok teşekkür ederim bu güzel dualarınız için. Ben de size tüm güzellikleri diliyorumİçten söylüyorum İnan’ın o kadar üzüldüm ki yaşadıklarınıza.. Bu yaşadığınız kayıpları ben de tam 3 kez yaşadım o hissiyatın o tükenmişlik hissinin ne olduğunu ciddi ciddi iyi biliyorum... yaşadığınız bu kötü tecrübeye de cok ayrı şaşırdım ve üzüldüm sanırım birimize iyi gelen kimimize iyi gelmiyorAllah inşallah tez vakitte mutluluğu yaşatsın inşallah bebeğinize tez vakitte kavuşursunuz içten duam bu
Bende Ağustos transferi olup 15. Haftadayım hala mide bulantıları devam eden yorgun hisseden var mi benim gibiMerhaba arkadaslar uzun zamandr girememiştim foruma. Bende ağustosta transfer olup pozitifi görmüştüm. Şuan 15+6 olduk hayırlısıyla.sizlerde durumlar nasl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?