• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Canım maşallah kızlar geliyor hep maşallah kızlarımıza 😍 Bende bulantı 13 de bitti ama inanılmaz yanmam var ne yesem yanıyor midem 🔥 😅😅

Kısmetse benimde kızım geliyor 🥰 Benim mide bulantım hiç olmadı ama son 1 aydır ne yesem benimde midem yanıyor. Gaviscon vb mide ilaçları hiç fayda etmedi. Yemek yedikten sonra kesinlikle uzanamıyorum, ağzıma geliyor sanki her şey iştahım çokta açık 6 kilo aldım şimdiden. Varmı benim kadar kilo alan 🤦‍♀️

Kısmetse benimde kızım geliyor 🥰 Benim mide bulantım hiç olmadı ama son 1 aydır ne yesem benimde midem yanıyor. Gaviscon vb mide ilaçları hiç fayda etmedi. Yemek yedikten sonra kesinlikle uzanamıyorum, ağzıma geliyor sanki her şey iştahım çokta açık 6 kilo aldım şimdiden. Varmı benim kadar kilo alan 🤦‍♀️
Canım tebrik ederim kızlar çoğaldı 😍😃😃 Ben sadece 2 kilo alabildim fakat ilk 3 aylık süreçte 3 kilo vermiştim yani 63ten 60 a düştüm şimdi çok şükür 65 kiloyum 🤪💗

Canım tebrik ederim kızlar çoğaldı 😍😃😃 Ben sadece 2 kilo alabildim fakat ilk 3 aylık süreçte 3 kilo vermiştim yani 63ten 60 a düştüm şimdi çok şükür 65 kiloyum 🤪💗
51 ile hamile kaldım şuan 57yim bende doktorum zayıfsın sıkıntı yapma diyor ama ilk aylarda benim kadar kilo alan yok pek 😬 Ömrümde 55i zor görmüş ben 70 kilo ile kapatıcam sanırım. Sağlıkla doğsunlarda veririz kiloları artık 🤪

Ben de 6 kilo aldım ya, 58 ile başladım şimdi 64 küsür 🙊iğneleri kesince iştahım normale döndü ama aldım artık alacağım kadar😊bir de ben öncesinde çok hareketliydim, düşük tehlikesi var diye aylardır evden çıkmadım doğru düzgün, ev işi desen onu da yapmadım, haliyle sonuç bu oldu. Aman artık sağlıklı olsun da bebişler veririz doğumdan sonra ☺️

Ben de 6 kilo aldım ya, 58 ile başladım şimdi 64 küsür 🙊iğneleri kesince iştahım normale döndü ama aldım artık alacağım kadar😊bir de ben öncesinde çok hareketliydim, düşük tehlikesi var diye aylardır evden çıkmadım doğru düzgün, ev işi desen onu da yapmadım, haliyle sonuç bu oldu. Aman artık sağlıklı olsun da bebişler veririz doğumdan sonra ☺️

Evet benide hareketsizlik çok etkiledi eşim iş yapmama izin vermiyor. Sürekli ye iç yat bu hale geldim bende normalde çok fazla hareketli biriyim. Dediğin gibi napalım artık sağlık olsun ☺️

İstmosel varken embryoyu transfer etmek hiç mantıklı değil. Dondurulmuş tek embryom vardı, daha önce miyom ameliyatı olduğum Doç.Dr. Onur Topçu’ya gittim. İstmoselimi histereskopi ile düzeltti. 2. ayda da transferim oldu, çok şükür şimdi 15 haftalık gebeyim. İstmosel konusunda Onur hoca bence Türkiyenin en iyisi
Benimde istmoselim vardı. Doktor sıvıyı çekti. Ardından transfer yaptı ve tuttu

51 ile hamile kaldım şuan 57yim bende doktorum zayıfsın sıkıntı yapma diyor ama ilk aylarda benim kadar kilo alan yok pek 😬 Ömrümde 55i zor görmüş ben 70 kilo ile kapatıcam sanırım. Sağlıkla doğsunlarda veririz kiloları artık 🤪
Bende 54 le hamile kaldım şuan 4 aylik oldun 61 kiloya çıkmışım 😬

Bende 54 le hamile kaldım şuan 4 aylik oldun 61 kiloya çıkmışım 😬
Bazen takılıyor kafama fazla kilo alıyorum diye sonra amaan diyorum napayım bugünler için çok bekledim. Sağlıklı olsunda bebeklerimiz tek derdimiz kilo olsun ☺️ Veririz inşallah kilolarıda, veremezsekte evlatlarımızdan bize kalan hediyeler deriz 😬

Öyle olmuyor, çünkü benim 5.gün embriyosu ama kaliteleri 2ab 2bb. Ama nasipte varsa, ona bakmaz diye düşünüyorum. Çünkü ben 5AA ile hamile kaldım ama devam etmedi,o yüzden ben kalitesine çok takılmıyorum,inşallah zamanı gelmiştir diyorum
Merhâba 2bbtransfer sonicunuz ne oldu acaba.brenimde bugün 2bb transferim gerçekleşti

Canım kızlar her birinize çok teşekkür ediyorum 🥰🤲🏼 RABBİM SAĞLIKLA KUCAKLARIMIZI DOLDURSUN EN BÜYÜK DUAM BU.. benim doktorum Bahçeci Fulya Tüp bebek merkezi Güvenç Karlıkaya kendisini 3 senedir tanıyorum ben ondan razıyım Allah’ta ondan razı olsun derdinizle dertlenen bir insan çok uğraş veriyor ben öneririm evet çok yoğun birisi ama kendisine yönlendirdiğim her arkadaşımın şuan bebekleri doğdu bile 5 arkadaşım gitti ilk deneme de evlatlarını aldılar kucaklarına 🐣🥰🥰🥰
Bende güvenç karlıkayanın hastasıyım. İlk aşılamamızdan sonuç alamadık. Aşılamamın yapılacağı gün stresten ağladım.Kafamı kaldırıp baktığımda gözleri dolmuştu kendisi de ağlayacaktı. Asla doktor hasta gibi değil Abi Baba şefkatinde bir doktor. O gün karşımda gözlerinin dolup beni teselli etmesini asla unutmam. Aşılama sonucumda maalesef negatif sonuç aldım o haberi verirken de gözlerinin içindeki üzüntüyü görmüştüm. Ben çok memnunum çok ilgili alakalı Babacan.. Yoğun olduğu bir zamana denk geldiğimizde bizi çıkmadan yakalayıp ilgilenemedim sormak istediğiniz kafanıza takılan bir şey varsa sorun demişti canım doktorum. Şimdi ise bir dahaki ay tüp bebek tedavisine başlayacağız. Doktorumu asla bırakmayı düşünmüyorum ☺️

Bende güvenç karlıkayanın hastasıyım. İlk aşılamamızdan sonuç alamadık. Aşılamamın yapılacağı gün stresten ağladım.Kafamı kaldırıp baktığımda gözleri dolmuştu kendisi de ağlayacaktı. Asla doktor hasta gibi değil Abi Baba şefkatinde bir doktor. O gün karşımda gözlerinin dolup beni teselli etmesini asla unutmam. Aşılama sonucumda maalesef negatif sonuç aldım o haberi verirken de gözlerinin içindeki üzüntüyü görmüştüm. Ben çok memnunum çok ilgili alakalı Babacan.. Yoğun olduğu bir zamana denk geldiğimizde bizi çıkmadan yakalayıp ilgilenemedim sormak istediğiniz kafanıza takılan bir şey varsa sorun demişti canım doktorum. Şimdi ise bir dahaki ay tüp bebek tedavisine başlayacağız. Doktorumu asla bırakmayı düşünmüyorum ☺️
Yaa inşallah bir daha ki ay çok ama çok mutlu o haberi almayı Rabbim nasip eylesin Canım benim maşallah ♥️♥️ Güvenç hoca gerçekten özellikle olumsuz sonuç aldığı halde onunla devam etmek isteyen bir hastası olunca derdiyle dertleniyor kendim şahidim ben kendisiyle tam 3kez tedavi durumum oldu şuan 3.de çok şükür güzel giden bir gebeliğim mevcut artık kadın doğum doktorum başka birisi olmasına rağmen Güvenç hocaya mesaj attığımda 1-2 saat içinde dönüyor Allah razı olsun ondan 🥰 ben yeni başlayanlara özellikle sadece işini yapsın ama başarılı bir doktor olsun derseniz doktorumu öneririm yoksa yoğunluğu çok fazla birebir bir ilgi beklemeyin diyorum hep 😅♥️ İnşalllah senin de bebişin bak gör gelecek muhakkak haber etmeni isterim herşey gönlünce olsun 🥰🥰

Yaa inşallah bir daha ki ay çok ama çok mutlu o haberi almayı Rabbim nasip eylesin Canım benim maşallah ♥️♥️ Güvenç hoca gerçekten özellikle olumsuz sonuç aldığı halde onunla devam etmek isteyen bir hastası olunca derdiyle dertleniyor kendim şahidim ben kendisiyle tam 3kez tedavi durumum oldu şuan 3.de çok şükür güzel giden bir gebeliğim mevcut artık kadın doğum doktorum başka birisi olmasına rağmen Güvenç hocaya mesaj attığımda 1-2 saat içinde dönüyor Allah razı olsun ondan 🥰 ben yeni başlayanlara özellikle sadece işini yapsın ama başarılı bir doktor olsun derseniz doktorumu öneririm yoksa yoğunluğu çok fazla birebir bir ilgi beklemeyin diyorum hep 😅♥️ İnşalllah senin de bebişin bak gör gelecek muhakkak haber etmeni isterim herşey gönlünce olsun 🥰🥰
Âmin inşaAllah çok teşekkür ederim ☺️
Rabbim sizi de bebişinize,hayırlısı ile sağlıklı şekilde kavuştursun 🤲
2 sene önce görüşme için gitmiştik eşimin ameliyat durumu toparlanması derken normal yoldan hamilelik olmayınca tekrar güvenç hocamıza gittik. Sonrasında devam ettik tedavimize.. Soğuk ilgisiz diyenlere anlam veremiyorum bu doktor karalamaktan başka bir şey değil. Aksine ilgili,telefonla aradığımda gün içinde hep dönüş sağladı.
Zaten çok fazla ilgi beklemeyin önemli olan işini titizlikle yapabilmesi onu da fazlası ile yapıyor.. İnşaAllah güzel haberi alırsak muhakkak haber vereceğim 🌸 Dua edin benim için çok ihtiyacım var çünkü

Bunlar
Canım benim belirtim transferden itibaren hatta transferden önce de idrara sıkışınca gelen yapınca geçen karın ağrısıydı arada kasık ağrılarım oldu çok nadir bide kasık batmalarım çok oldu hatta bu hafta çarşamba günü sağda inanılmaz bir batma vardı hala da var.Pazartesiden itibaren de gece sabaha karşı başlayan öğlene doğru geçen bi mide bulantısı var.Ama bazı kişilerde hiç belirti olmayabiliyo bazılarında bunlardan çok çok daha fazla belirti oluyo olması da olmaması da çok normal.Kesinlikle niye belirtim yok diye düşünme bu saydıklarım belirti bile olmayabilir.🌸
Tutunma belirtisimiydi bunlar sizin tuttu mu

Back
X