Çok geçmiş olsun canım, Rabbim korusun bebeklerimizi.Benımde 10 haftalık 2 gundur hastanede yatıyordum bugun cıktım. Öyle bı kanamam oldukı gece yaylı yataga kadar hastaneye gıderken arabanın koltukları dusun yanı altıma hasta bezınden ayrı kalın pedler koydular parcalarda gelıyordu. Ben dedım kesın gıttı ama cok sukur sag salım duruyor ınanamıyorum hala.Rahmım acılmıs sımdıden dıkıs atıldı umarım kımse yasamaz boyle bısey.ama korkma Allaha emanet et bısey olmıyacaksa olmuyor cok sukur
Sagol canım bende cok korktum ama sana korkma dıe yazdım bısey olmıcaksa olmuyor. Dusun bebegın 3 katı parcalar dusurdum agrım falanda olmadı gece altıma ısıyorum dıe uyandımÇok geçmiş olsun canım, Rabbim korusun bebeklerimizi.bu kanama olayi çok korkutuyor beni.
Cok saol canım rahatladım biraz daha. İnşalalh bir daha yasamayiz böyle kanamalar. Hamileligin keyfini çıkarırız inşallahSagol canım bende cok korktum ama sana korkma dıe yazdım bısey olmıcaksa olmuyor. Dusun bebegın 3 katı parcalar dusurdum agrım falanda olmadı gece altıma ısıyorum dıe uyandımama cok sukur ona bısey olmadı. Gonlunu ferah tut cok yıpranıyoruz surecte Allah yardımcımız olsun
Canım ben 11. Haftam dayım 8. Haftadan itibaren iki gün öncesine kadar şiddetli kanamadan geçirdim lekelenme de ama suan kesildi 2 kez prolutan yaptirdim progestan i fitil olarak kullandım ama bende polip olduğundan kanamam tetikledi ve bıraktım sadece climara forte bant ve transferin başından beri duphaston kullanımına devam ediyorumKızlar merhaba tüp bebek ile 7 haftalık hamileyim. 5 . haftada yoğun kanamam oldu sonrasında hergün ara ara devam ediyor kirmizi kahve leke şeklinde. Haftada 1 proluton vuruluyorum. Nedrn oldugunu bilemeyiz dedi dr. Çok endişe ediyorum, benim gibi durumda olan var mi
Bende de polip vardı canim yumurta toplamadan önce oluştu hormonların etkisiyle yumurta toplanırken dr polipi aldi. Acaba tekrar polip oluşmuş olabilir mi . Sendeyince aklıma geldi . Usg de görülür sanırım polip varsaCanım ben 11. Haftam dayım 8. Haftadan itibaren iki gün öncesine kadar şiddetli kanamadan geçirdim lekelenme de ama suan kesildi 2 kez prolutan yaptirdim progestan i fitil olarak kullandım ama bende polip olduğundan kanamam tetikledi ve bıraktım sadece climara forte bant ve transferin başından beri duphaston kullanımına devam ediyorum
Benim kadın doğum doktorum hastanenin tüp bebek bölümüne yönlendirmişti beni. 8. Haftsya kadar tüp brbek doktoruma gittim. Kendisi de isterseniz diğer doktorunuza devam edebilirsiniz dedi. Tüp bebek doktorum da çok iyiydi ama dediğiniz gibi çok yoğun oluyor çok beklemek zorunda kalıyordum. Tekrar diğer doktoruma geçtim. Ama tüp bebek doktorum geldiğinde bana da uğra dediArkadaşlar siz ilaçları bıraktıktan sonra da tüp bebek doktorunuza devam mı ettiniz yoksa yeni doktorla mı başladınız? Benim gittiğim hastane o kadar yoğun ki, doktorumu çok sevmeme rağmen artık dayanamıyorum. Saatlerce bekledikten sonra ya başka doktor geliyor ya da iki dakika durup gidiyor, sorularımı yazıp hızlı hızlı sormasam asla soracak fırsat olmuyor. Normalde başka doktora yönlendiriyor diyorlar ama pek öyle bir niyet sezemedim. Biraz arada kaldım, acaba başka doktorla devam etsem sıkıntı çıkar mı diye
Bende göründü canim bi göster istersen benimde doktorum akıl edip bakmasa ogrenemiycektimBende de polip vardı canim yumurta toplamadan önce oluştu hormonların etkisiyle yumurta toplanırken dr polipi aldi. Acaba tekrar polip oluşmuş olabilir mi . Sendeyince aklıma geldi . Usg de görülür sanırım polip varsa
Benim hala ağrıyorMerhaba kizlar benim 5. Gün embriyosu ve 11. Günüm ama bu hafta başından beri sürekli adet sancısı gibi ağrılarım oluyor bacaklarım kasılıyor ve çok korkuyorum. Fakat öyle akıntım yok kanama olmadı ve goguslerde hassasiyet de yok. Test yapmadım hiç korkudan sizde de böyle olup pozitifi gören oldu mu
Allah korusun inşallah sağlıcakla kucağınıza da almak nasip olur. o kadar zormuş ki beklemek. ctesi test günüm olumsuzlukla sonuçlanmasından çok korkuyorum. sürekli kendimde belirti arıyorum. anlık duygu değişimleri yasıyorum. bi an çok umutlu olup sonrasında acaba olmadı diye ağlıyorum.Benim hala ağrıyorbir gün ağrıyor 3-4 gün bişey yok sonra yine ağrıyor. Kanama olmadıkça sorun yok diyor doktor. İnanın hala korkuyorum kaybetmekten
Bende öyleydim hatta ağrılarım olduğu için kesin olmadı diye düşündüm. Kan vermeye bile hemşire aradı gelmediniz diye öyle gittim hiç ümidim yoktuAllah korusun inşallah sağlıcakla kucağınıza da almak nasip olur. o kadar zormuş ki beklemek. ctesi test günüm olumsuzlukla sonuçlanmasından çok korkuyorum. sürekli kendimde belirti arıyorum. anlık duygu değişimleri yasıyorum. bi an çok umutlu olup sonrasında acaba olmadı diye ağlıyorum.
Allah önce şifanı versinİyi akşamlar kızlar benim malesef yine olmadıkalp atışını duymuştum ama kalbi durmuş düşük olmazsa kürtaj olucam pozitif sonuç alanlar inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız çok yıpratıcı ve zor bir süreç bu ikinci denememdi yine nasip olmadı. Allah sabır versin toparlanıp kaldığım yerden devam edebilirim inşallah
Canım benim ya içime su serptinBende öyleydim hatta ağrılarım olduğu için kesin olmadı diye düşündüm. Kan vermeye bile hemşire aradı gelmediniz diye öyle gittim hiç ümidim yoktu
İnşallah seninde tutumuştur. Ve sonuna kadar da devam ederCanım benim ya içime su serptin
Merhaba bir soru soracaktım bu havuz yönteminde her seferinde iğne ile mi yumurtalar büyütülüyor yoksa ilaçla mı?Benim var benim de havuz yöntemi oldu birkaç yumurta toplama oluyor döllenen yumurtalar en az 3.gün donduruluyor.Benim 1. Toplama şubatta yapıldı 3 embriyo 3. Gün donduruldu.2.toplama mayısta oldu 1 embriyo donduruldu.Transferden önce çözülüp 5.güne gitmesi beklendi ve transfer edildi.
Benim hala devam ediyor. Doktor normal olduğunu söylüyor ama beni çok zorluyorKızlar adet olacakmış gibi ağrılarınız kaç haftaya kadar devam etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?