2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Cnm ben de 31 ağustosta transfer oldm, geçen hafta 6+4de gittiğim doktor aynılarını söyledi, kese var, yolk var bebek yok diye.. bu hafta kendi tüp bebek doktoruma gittim kalp atışı gördü ama dinletemedi, 1 hafta geriden geliyor, yolk oluştuğu için bebek yok diyemeyiz , takip edicez, zamanla toparlanma ihtimali yüksek dedi.. tedbiri bırakmıyoruz tabiki, olacak herşeye de hazırlıklı bir yanımız.. içini ferah tut, olumlu düşün arkadaşım

inşallah ikimizde mutlu haberler veririz canım çok çok teşekkür ederim

6+5 de vajinal mi bakti canım

Aynen canım vajinal baktı, yolk varsa boş demiyorlar aslında.. işte tüp bebek tedavilerinde de rastlanan bir durummuş.. ikimiz de güzel haberlerde buluşalım inşallahh
İnşallah canım benim bende yarın mi başka doktora gitsem pazartesi mi kararsizim

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum prolutex göbekten iğne kullanan varmı kaçıncı haftaya kadar kullandınız. doktorunuz kaçıncı haftada kesti acaba. Ben günde iki kez kullanıyorum doktorum 10+0 Haftada kes dedi ama elimde ilaç kalıyo 3 günlük falan onuda kullansamı napsam bilemedim

Canım bendede kronik gastrit var bende co kfazla mide yanması agrısı çekiyordu ne yesem kusup midem dahada beyer oluyo. Benm doktorumda gaviscon surup ve gutfeel diye bi orobiyotik kapsül verdi kapsül sindirimi kolaylaştırır biraz dedi. Gavisconu artık şişeyle sürekli içiyorum. Ama suan 10. Haftamdayım ve azaldı. Mide problemin varsa bu geçmiyo malesef benm azalması bile suan beni rahatlattı. Bende yaglı salçalı şeyleri yiyemiyorum yemiyorumda daha kötü yapıyo. Doktorum nane limonda içeblrsin zencefil çayı yapablrsn dedi bi tek zencefil çayı biraz rahatlatmıştı. Ama onun dışında malesef cokda bi çözümü yok umarım seninde 12. Haftaya kadr azalır ve geçer

Aynısını yaşadım sonraki hafta duydum hiç endişelenme

Bana da 11. Haftaya kadar kullan dedi benim kide 2 tane eksik kalıyor yeniden alsam mı yoksa öylece bıraksam mı diye soracağım

Mide problemim yaklaşık üç dört sene önce vardı endoskopi fln yapılmıştı bi şey çıkmadı ama çok ağrı çelmiştim o yıllar sonra kendiliğinden geçmişti sanırım hamilelik tetikledi. Ya resmen zehirleniyorum falan sandım dr kese bebek iyi diyor ama bunca ağrının normal olabileceğine ihtimal veremedim bir süre sonra ona da alıştım tabi. Yediğime içtiğine dikkat ettikçe yüzde yüzden yetmişe düştü diyebilirim . Çift yastık yatıyorum o da işe yaradı tavsiye ederim ama zencefil çayını deneyeceğim hemen. Ancak narenciye tüketme dedi dr limonu kullanmıyorum artık nane limon tavsiyeesini bilemedim umarım geçer ileriki aylarda daha çok oluyormuş diye okudukça korkuyorum daha çoku olamaz çünkü Teşekkür ederim canım güzel hamilelikler geçirelim inşallah

Crinone jel kullanan arkadaşlar kaçıncı haftaya kadar kullanılacak Dr. Unuz bilgi verdi mi?

Ben de karın ağrısı olan var mı yazmış mı diye okuyordum mesajları. Tüm gü ağrı olur mu? Benim oluyor. Adet ağrısı mı desem mide bulantısı karışık iç kıyılması mı desem tarifi zor bir ağrı var. Sabah akşam çok ancak gün içinde de kendini hissettiriyor
[/QUOTE]
Merhaba bu sorunun cevabini ariyordum birebir aynini yasiyorum adetime 4-9 gun arasi birsy vr ve 4 gundur butun gun karnm ağrıyor adet gaz karisimi mide yanmasi kalkmasi gbi enteresan birsyler nedenmis ogrenebldibizmi acaba

Merhaba bu sorunun cevabini ariyordum birebir aynini yasiyorum adetime 4-9 gun arasi birsy vr ve 4 gundur butun gun karnm ağrıyor adet gaz karisimi mide yanmasi kalkmasi gbi enteresan birsyler nedenmis ogrenebldibizmi acaba
[/QUOTE]
Canım sebebini bilmiyorum ancak 9.haftaya kadar geldim ben tutunmasına işaret diye yorumladım o günleri Doktorumda normal olur öyle dedi.. Ancak mide ağrısı yanması başladıysa ilerleyen haftalarda benim ciddi boyutlara geldi. Yediklerini içtiklerine dikkat et mayalı şeyler yeme yoğurt peynir ekmek yemiyorum eksi tüketmiyorum salataya bile limon sıkmıyorum çünkü çookbu ağrı çektim ilaçta kullanıyorum ama biraz diyet yaptıkça azaldı. Gazlı ,sıcak ve soğuk şeyler yeme. Mayalı diye ekmekten de uzak duruyorum.

Kizlar merhabaa:)) ben dun transfer oldum. 8 gun sonra test yaptiracagim. Sizler tecrubelisiniz, transferi tutanlar bu surecte neler yaptiniz? Nelere dikkat ettiniz? Yatarken sag sola dondunuz mu mesela? Ben dumduz yatamiyorum hep ya sag ya da sol yatiyorum. Zararli mi? Neler yediniz? Tavsiyelerinize ihtiyacim var. cok tesekkur ederim

Canım sebebini bilmiyorum ancak 9.haftaya kadar geldim ben tutunmasına işaret diye yorumladım o günleri☺ Doktorumda normal olur öyle dedi.. Ancak mide ağrısı yanması başladıysa ilerleyen haftalarda benim ciddi boyutlara geldi. Yediklerini içtiklerine dikkat et mayalı şeyler yeme yoğurt peynir ekmek yemiyorum eksi tüketmiyorum salataya bile limon sıkmıyorum çünkü çookbu ağrı çektim ilaçta kullanıyorum ama biraz diyet yaptıkça azaldı. Gazlı ,sıcak ve soğuk şeyler yeme. Mayalı diye ekmekten de uzak duruyorum.
[/QUOTE]
Bende hamile degilim ama adete de daha 9 gun civari vr tutunmamiydi acaba bilemedm buyun gun agridi smdide yemek yedim bayilck gibi oldm tansionm dustu sanki ne blim kendmi cok tuaf hissediorm insaallah hamilelkle alakalidir aynen bnde de reflu baslangici vrdi o tetiklendi belkide Bu arada Allah anali babali buyutsun

Canım hayırlı uğurlu olsun maşallah ponciğin seninle artık Ben şöyle söyleyim genellikle soluma yatıyorum bebişler daha rahat olurmuş diyorlar sırt üstü ve yüzüstü hiç yatmıyorum iş güç lütfen yapma bırak ev dağılsın umrunda olmasın yeter ki ilk şöyle 8-9 hafta bırak kendini şımart güncel hayatına geri dön diyen doktorları takma sen ciddi mana da tembellik yap bol bol ceviz ye kayısı ye kabız olmamaya çalış su iç aksatma WC de uzun süre kalma ve duş alınca 10-15 dk yı geçirme ayakta al oturarak yapma ve bol bol pozitif ol mutlu et kendini herşey güzel olacak diye inanarak dua et dualarım seninle

Canimm insallah guzel haberlerini aliriz..bol su ic ve gunde 2 kere yuruyus yap kan akisi icin..kendini zorliyacak islerden uzak dur..ama yatmada surekli..saglikli beslen..inan ne yedigin onemli degil..sadece saglikli beslen..meyve sebze ve potein tuket..paketli seylerden uzak dur.2 kere negatif aldim..daha once..kabak cekirdegimi yemedim..avakadomu..ananasmii..aklina gelebilecek herseyi tukettim..findik..ceviz..vs..vs..inan bunlarla alakali degill..cok dusunme birde..bu surecte..meditasyon yap..ne biliim..kafani dagit..ve surekli poztif ol..meditasyonuda ondan dedimm..pozitif enerji veriyo..insana ..youtubede..bi cok video var..bende bi kac gune tekrar tedaviye basliycam..tekrar igneler..vs..ama aklimda olanlar hep bunlar ..

Cok tesekkur ederim yanitin icinn. Aslinda simdilik cok pozitifim hic olumsuz olacagini dusunmuyorum ama sonraki gunler nasil olacak bakalimm, insallah bizlere de nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…