- 30 Eylül 2017
- 4.848
- 2.629
- 133
Merhaba canım evet oldum çok şükür:) evde dinlenmeceMe
Merhaba canım oldun mu transfer? İğne için konuşmuştuk şimdi forumda mesajını görünce merak ettiminşallah güzel haberlerle
Cnm ben de 31 ağustosta transfer oldm, geçen hafta 6+4de gittiğim doktor aynılarını söyledi, kese var, yolk var bebek yok diye.. bu hafta kendi tüp bebek doktoruma gittim kalp atışı gördü ama dinletemedi, 1 hafta geriden geliyor, yolk oluştuğu için bebek yok diyemeyiz , takip edicez, zamanla toparlanma ihtimali yüksek dedi.. tedbiri bırakmıyoruz tabiki, olacak herşeye de hazırlıklı bir yanımız.. içini ferah tut, olumlu düşün arkadaşımİyi günler arkadaşlar 5+4 de doktora gittim kese ve yolk göründü 6+4 de kalp atışı için çağırdı fakat doktor bebeği göremiyorum net değil dedi vajinal baktı bir hafta sonra çağırdı kese küçük demişti ilk gittigimde de aranızda böyle bir durum yaşayan var mı boş gebelik olabilir mi acaba
inşallah ikimizde mutlu haberler veririz canım çok çok teşekkür ederimCnm ben de 31 ağustosta transfer oldm, geçen hafta 6+4de gittiğim doktor aynılarını söyledi, kese var, yolk var bebek yok diye.. bu hafta kendi tüp bebek doktoruma gittim kalp atışı gördü ama dinletemedi, 1 hafta geriden geliyor, yolk oluştuğu için bebek yok diyemeyiz , takip edicez, zamanla toparlanma ihtimali yüksek dedi.. tedbiri bırakmıyoruz tabiki, olacak herşeye de hazırlıklı bir yanımız.. içini ferah tut, olumlu düşün arkadaşım
6+5 de vajinal mi bakti canımCnm ben de 31 ağustosta transfer oldm, geçen hafta 6+4de gittiğim doktor aynılarını söyledi, kese var, yolk var bebek yok diye.. bu hafta kendi tüp bebek doktoruma gittim kalp atışı gördü ama dinletemedi, 1 hafta geriden geliyor, yolk oluştuğu için bebek yok diyemeyiz , takip edicez, zamanla toparlanma ihtimali yüksek dedi.. tedbiri bırakmıyoruz tabiki, olacak herşeye de hazırlıklı bir yanımız.. içini ferah tut, olumlu düşün arkadaşım
Aynen canım vajinal baktı, yolk varsa boş demiyorlar aslında.. işte tüp bebek tedavilerinde de rastlanan bir durummuş.. ikimiz de güzel haberlerde buluşalım inşallahh6+5 de vajinal mi bakti canım
İnşallah canım benim bende yarın mi başka doktora gitsem pazartesi mi kararsizimAynen canım vajinal baktı, yolk varsa boş demiyorlar aslında.. işte tüp bebek tedavilerinde de rastlanan bir durummuş.. ikimiz de güzel haberlerde buluşalım inşallahh
Çok sevindim canımMerhaba canım evet oldum çok şükür:) evde dinlenmece
Canım bendede kronik gastrit var bende co kfazla mide yanması agrısı çekiyordu ne yesem kusup midem dahada beyer oluyo. Benm doktorumda gaviscon surup ve gutfeel diye bi orobiyotik kapsül verdi kapsül sindirimi kolaylaştırır biraz dedi. Gavisconu artık şişeyle sürekli içiyorum. Ama suan 10. Haftamdayım ve azaldı. Mide problemin varsa bu geçmiyo malesef benm azalması bile suan beni rahatlattı. Bende yaglı salçalı şeyleri yiyemiyorum yemiyorumda daha kötü yapıyo. Doktorum nane limonda içeblrsin zencefil çayı yapablrsn dedi bi tek zencefil çayı biraz rahatlatmıştı. Ama onun dışında malesef cokda bi çözümü yokMerhaba arkadaşlar ben ağustos sonunda transfer olmuştum 8.haftadayım ancak yaklaşık 5.haftadan beri çoook şiddetli mide ağrısı çekiyorum dayanılacak gibi değil ağrı acı yanma şişkinlik hepsi var tüp bebek doktorum rennin şurup vermişti geçmezse dahiliyeye git dedi gittim ancak yapılacak hiç bir şey yok diyor dahiliye dr da. O da şişeler dolusu rennin yazmış. Pek işe yaramıyor. Diyet yapıyorum mayalı hiç bir şey yemiyorum peynir yoğurt limonlu acılı h bir şey domates salça vs ekmek. Hiç yemiyorum ancak öyle buraya yazacak duruma geldim telefona bile bakamıyordum üstelik saatlerce canlı ders veriyorum bir de.. böyle durumda olan duyan bilen var mı önerilerinize ihtiyacım var. Mide ağrısı genelde son aylara doğru yazıyor çoğu yerde bu kadar erken başlaması korkuttu beni
Aynısını yaşadım sonraki hafta duydum hiç endişelenmeİyi günler arkadaşlar 5+4 de doktora gittim kese ve yolk göründü 6+4 de kalp atışı için çağırdı fakat doktor bebeği göremiyorum net değil dedi vajinal baktı bir hafta sonra çağırdı kese küçük demişti ilk gittigimde de aranızda böyle bir durum yaşayan var mı boş gebelik olabilir mi acaba
Bana da 11. Haftaya kadar kullan dedi benim kide 2 tane eksik kalıyor yeniden alsam mı yoksa öylece bıraksam mı diye soracağımArkadaşlar birşey sormak istiyorum prolutex göbekten iğne kullanan varmı kaçıncı haftaya kadar kullandınız. doktorunuz kaçıncı haftada kesti acaba. Ben günde iki kez kullanıyorum doktorum 10+0 Haftada kes dedi ama elimde ilaç kalıyo 3 günlük falan onuda kullansamı napsam bilemedim
Mide problemim yaklaşık üç dört sene önce vardı endoskopi fln yapılmıştı bi şey çıkmadı ama çok ağrı çelmiştim o yıllar sonra kendiliğinden geçmişti sanırım hamilelik tetikledi. Ya resmen zehirleniyorum falan sandım dr kese bebek iyi diyor ama bunca ağrının normal olabileceğine ihtimal veremedim bir süre sonra ona da alıştım tabi. Yediğime içtiğine dikkat ettikçe yüzde yüzden yetmişe düştü diyebilirim . Çift yastık yatıyorum o da işe yaradı tavsiye ederim ama zencefil çayını deneyeceğim hemen. Ancak narenciye tüketme dedi dr limonu kullanmıyorum artık nane limon tavsiyeesini bilemedimCanım bendede kronik gastrit var bende co kfazla mide yanması agrısı çekiyordu ne yesem kusup midem dahada beyer oluyo. Benm doktorumda gaviscon surup ve gutfeel diye bi orobiyotik kapsül verdi kapsül sindirimi kolaylaştırır biraz dedi. Gavisconu artık şişeyle sürekli içiyorum. Ama suan 10. Haftamdayım ve azaldı. Mide problemin varsa bu geçmiyo malesef benm azalması bile suan beni rahatlattı. Bende yaglı salçalı şeyleri yiyemiyorum yemiyorumda daha kötü yapıyo. Doktorum nane limonda içeblrsin zencefil çayı yapablrsn dedi bi tek zencefil çayı biraz rahatlatmıştı. Ama onun dışında malesef cokda bi çözümü yokumarım seninde 12. Haftaya kadr azalır ve geçer
Ben de karın ağrısı olan var mı yazmış mı diye okuyordum mesajları. Tüm gü ağrı olur mu? Benim oluyor. Adet ağrısı mı desem mide bulantısı karışık iç kıyılması mı desem tarifi zor bir ağrı var. Sabah akşam çok ancak gün içinde de kendini hissettiriyorKızlar sizde karın ağrısı oluyor mu bende regl ağrısına da benzemeyen tuhaf ağrılar oluyo bazen yatmak istiyorum. Hiç okumadım ağrısı olan ama bende daha önce de oluyordu ondan endişelenmiyordum bugün biraz fazla oldu. Şimdi bile ağrıyo alt taraflar.
Merhaba bu sorunun cevabini ariyordum birebir aynini yasiyorum adetime 4-9 gun arasi birsy vr ve 4 gundur butun gun karnm ağrıyor adet gaz karisimi mide yanmasi kalkmasi gbi enteresan birsyler nedenmis ogrenebldibizmi acabaBen de karın ağrısı olan var mı yazmış mı diye okuyordum mesajları. Tüm gü ağrı olur mu? Benim oluyor. Adet ağrısı mı desem mide bulantısı karışık iç kıyılması mı desem tarifi zor bir ağrı var. Sabah akşam çok ancak gün içinde de kendini hissettiriyor
Canım sebebini bilmiyorum ancak 9.haftaya kadar geldim ben tutunmasına işaret diye yorumladım o günleri☺ Doktorumda normal olur öyle dedi.. Ancak mide ağrısı yanması başladıysa ilerleyen haftalarda benim ciddi boyutlara geldi. Yediklerini içtiklerine dikkat et mayalı şeyler yeme yoğurt peynir ekmek yemiyorum eksi tüketmiyorum salataya bile limon sıkmıyorum çünkü çookbu ağrı çektim ilaçta kullanıyorum ama biraz diyet yaptıkça azaldı. Gazlı ,sıcak ve soğuk şeyler yeme. Mayalı diye ekmekten de uzak duruyorum.Merhaba bu sorunun cevabini ariyordum birebir aynini yasiyorum adetime 4-9 gun arasi birsy vr ve 4 gundur butun gun karnm ağrıyor adet gaz karisimi mide yanmasi kalkmasi gbi enteresan birsyler nedenmis ogrenebldibizmi acaba
Canım hayırlı uğurlu olsun maşallah ponciğin seninle artıkKizlar merhabaa:)) ben dun transfer oldum. 8 gun sonra test yaptiracagim. Sizler tecrubelisiniz, transferi tutanlar bu surecte neler yaptiniz? Nelere dikkat ettiniz? Yatarken sag sola dondunuz mu mesela? Ben dumduz yatamiyorum hep ya sag ya da sol yatiyorum. Zararli mi? Neler yediniz? Tavsiyelerinize ihtiyacim var. cok tesekkur ederim
Canimm insallah guzel haberlerini aliriz..bol su ic ve gunde 2 kere yuruyus yap kan akisi icin..kendini zorliyacak islerden uzak dur..ama yatmada surekli..saglikli beslen..inan ne yedigin onemli degil..sadece saglikli beslen..meyve sebze ve potein tuket..paketli seylerden uzak dur.2 kere negatif aldim..daha once..kabak cekirdegimi yemedim..avakadomu..ananasmii..aklina gelebilecek herseyi tukettim..findik..ceviz..vs..vs..inan bunlarla alakali degill..cok dusunme birde..bu surecte..meditasyon yap..ne biliim..kafani dagit..ve surekli poztif ol..meditasyonuda ondan dedimm..pozitif enerji veriyo..insana ..youtubede..bi cok video var..bende bi kac gune tekrar tedaviye basliycam..tekrar igneler..vs..ama aklimda olanlar hep bunlar ..Kizlar merhabaa:)) ben dun transfer oldum. 8 gun sonra test yaptiracagim. Sizler tecrubelisiniz, transferi tutanlar bu surecte neler yaptiniz? Nelere dikkat ettiniz? Yatarken sag sola dondunuz mu mesela? Ben dumduz yatamiyorum hep ya sag ya da sol yatiyorum. Zararli mi? Neler yediniz? Tavsiyelerinize ihtiyacim var. cok tesekkur ederim
Cok tesekkur ederim yanitin icinn. Aslinda simdilik cok pozitifim hic olumsuz olacagini dusunmuyorumCanimm insallah guzel haberlerini aliriz..bol su ic ve gunde 2 kere yuruyus yap kan akisi icin..kendini zorliyacak islerden uzak dur..ama yatmada surekli..saglikli beslen..inan ne yedigin onemli degil..sadece saglikli beslen..meyve sebze ve potein tuket..paketli seylerden uzak dur.2 kere negatif aldim..daha once..kabak cekirdegimi yemedim..avakadomu..ananasmii..aklina gelebilecek herseyi tukettim..findik..ceviz..vs..vs..inan bunlarla alakali degill..cok dusunme birde..bu surecte..meditasyon yap..ne biliim..kafani dagit..ve surekli poztif ol..meditasyonuda ondan dedimm..pozitif enerji veriyo..insana ..youtubede..bi cok video var..bende bi kac gune tekrar tedaviye basliycam..tekrar igneler..vs..ama aklimda olanlar hep bunlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?