evet canim dün gittik baya büyümüs baya bebek olmusCanım nasıl gidiyor doktora gittin mi yakın zaman da iyisin değil mi
Çok geçmiş olsun. Ben hala tüm ilaçları kullanıyorum 11. Haftada kesecek doktor. İnşallah bit daha olmaz. Öncesinde ağrı sızı bişey olmadı mı. Ne sor süreç bunlar her an yüreğimiz ağzımızdaMerhaba arkadaşlar, ben de 10.haftamdayım. Her şey yolundaydı, dün akşamüstü tuvalete gittim, önce büyük bir kan parçası düştü, sonra resmen kan boşandı. Bebek kesin gitti diye koşa koşa hastaneye gittik, çok şükür bebek iyiydi, doktor kanama alanı da göremedi, sızıntı şeklinde olup birden çıkmış olabilir dedi.kendi doktoruma yarın gideceğim inş. Doktor ilaçların bir kısmını eksiltmişti 3 4 gün önce ondan olabilir mi, ya da böyle bir şey duydunuz mu çevrenizden acaba?
Çok teşekkür ederim, gerçekten her şey yolunda giderken bir anda yerle bir oluyor. Ben salı günü ilaçların ikisini bıraktım, perşembe 'den beri karnım çok gergindi, regl ağrısı gibi ağrım oluyordu arada, ama arada hep oluyordu,benim kuruntum diye hep ötelemeye çalıştım. Yani öyle çok belirgin, ya da çok şiddetli bir şey yaşamadım. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ama tuvalete bile gitmeye korkuyorum, tedirginim sürekliÇok geçmiş olsun. Ben hala tüm ilaçları kullanıyorum 11. Haftada kesecek doktor. İnşallah bit daha olmaz. Öncesinde ağrı sızı bişey olmadı mı. Ne sor süreç bunlar her an yüreğimiz ağzımızda
Ben ilaçları kullandığım halde hissediyorum bel ağrısı falan. Çok korkuyorum bişey olacak diye. Rüyamda bile kanama görüyorumÇok teşekkür ederim, gerçekten her şey yolunda giderken bir anda yerle bir oluyor. Ben salı günü ilaçların ikisini bıraktım, perşembe 'den beri karnım çok gergindi, regl ağrısı gibi ağrım oluyordu arada, ama arada hep oluyordu,benim kuruntum diye hep ötelemeye çalıştım. Yani öyle çok belirgin, ya da çok şiddetli bir şey yaşamadım. Umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ama tuvalete bile gitmeye korkuyorum, tedirginim sürekli
Hepimiz aynı durumdayız sanırım, ben de kanama olmayan her güne şükrediyorum, bir gün daha geçti diyorum. Acaba kullandığımız hormon ilaçları, kan sulandırıcıları rahimdeki dengeyi mi bozuyor diye düşünüyorum.Ben ilaçları kullandığım halde hissediyorum bel ağrısı falan. Çok korkuyorum bişey olacak diye. Rüyamda bile kanama görüyorum
Yaaaa yerim ben onuevet canim dün gittik baya büyümüs baya bebek olmuscok hareketli masallah snein nasi gidiyor neler yaptin?
Korkma sadece, bende 7. Haftada yogun kanamayla hasteneye gittim sukur bebegim benimleydi bir gece kaldim hastanede serumla igneyle durdu kanamam daha sonrasinda 3 haftaya yakin lekelenme yasadim yeni bitti lekenlenmem. Bu surecte hep dua ettim ve yattim surekli hareketlerimi kisitladim. Umarim saglikla aliriz kucagimizaHepimiz aynı durumdayız sanırım, ben de kanama olmayan her güne şükrediyorum, bir gün daha geçti diyorum. Acaba kullandığımız hormon ilaçları, kan sulandırıcıları rahimdeki dengeyi mi bozuyor diye düşünüyorum.
Çok şükürKorkma sadece, bende 7. Haftada yogun kanamayla hasteneye gittim sukur bebegim benimleydi bir gece kaldim hastanede serumla igneyle durdu kanamam daha sonrasinda 3 haftaya yakin lekelenme yasadim yeni bitti lekenlenmem. Bu surecte hep dua ettim ve yattim surekli hareketlerimi kisitladim. Umarim saglikla aliriz kucagimiza
Amin insallahÇok şükürçok sevindim senin için de. O kadar kanamadan sonra bebeği görmek dünyalara bedel gerçekten umarım sağlıklı bir hamilelik geçiririz hepimiz. Ben de dün kendi doktoruma gittim, kanama çok yoğun da olabilir, pıhtılı da olabilir, her kanama düşük değil, bebek etkilenmiyor hemen korkma dedi. Tabii elde değil korkmamak ama yeter ki sağlıkla alalım kucağımıza
12.hafta dolana kadar kullanılıyor genelde canımCrinone jel kullanan arkadaşlar kaçıncı haftaya kadar kullanılacak Dr. Unuz bilgi verdi mi?
6ml lik kullanıyorum ben.Kiloyla orantılı başlandığını söyledi doktorum.Kanama olduğu gün iğneyi atlayalım dedi.Doğuma kadar kullanılacak galiba şu an kesilmesi söz konusu değil benimMerhaba arkadaşlar, Ben geçen hamileliğimde 4mg kaç sulandırıcı kullanmıştım, bunda tedbir olarak doktor 8lik verdi. Cumartesiden beri 3 kere şiddetli kanamam oldu, ama tüp bebek doktorum kan sulandırıcıyı kesmem o arttırmaz kanamayı dedi.kanamdan korkma bebek gelişsin yeter diyor. Kanama sürekli tekrarlayınca bugün perinatologa gittik, benim tavsiyem hemen kesmen yönünde, yoksa bu kanama bitmez,ayrıca şiddeti ve miktarını arttırır.şu an bunun tek sebebi iğne, yoksa çok normal bir hamileliğin var, kanama yaratacak bir durum söz konusu değil diyor. Doktoruma ben başka doktora gittim de diyemedim aradım yine, kesme dedisiz kaçlık kullanıyorsunuz acaba, kanama olduğunda kesiyorlar mı, ya da tamamen bıraktıysanız kaçıncı haftada bıraktınız
yok doktor konıyla ilgli bisi demedi sanirim görmemis olabilir ikili testi yaptirdik ense kalınlıı burun ölcüsü cok iyi masallah ama yinede dwdi cok hareketli bir bebek diyeYaaaa yerim ben onucinsiyetini gösterdi mi peki kuzum maşallah rabbim korusun Ben de önümüzde ki cumartesi gideceğim inşallah bakalım en son 9.haftada gitmiştim ayda bir çağırıyor doktorumuz ikili testi de o gün yaptıracağız 13+1 oluyoruz o gün inşallah
benimde şiddetli kanamam olmustu ve anında bıraktırdı tüm kan sulandiricilari ve bidahada asla kullandirtmadiMerhaba arkadaşlar, Ben geçen hamileliğimde 4mg kaç sulandırıcı kullanmıştım, bunda tedbir olarak doktor 8lik verdi. Cumartesiden beri 3 kere şiddetli kanamam oldu, ama tüp bebek doktorum kan sulandırıcıyı kesmem o arttırmaz kanamayı dedi.kanamdan korkma bebek gelişsin yeter diyor. Kanama sürekli tekrarlayınca bugün perinatologa gittik, benim tavsiyem hemen kesmen yönünde, yoksa bu kanama bitmez,ayrıca şiddeti ve miktarını arttırır.şu an bunun tek sebebi iğne, yoksa çok normal bir hamileliğin var, kanama yaratacak bir durum söz konusu değil diyor. Doktoruma ben başka doktora gittim de diyemedim aradım yine, kesme dedisiz kaçlık kullanıyorsunuz acaba, kanama olduğunda kesiyorlar mı, ya da tamamen bıraktıysanız kaçıncı haftada bıraktınız
12.haftada biraktimCrinone jel kullanan arkadaşlar kaçıncı haftaya kadar kullanılacak Dr. Unuz bilgi verdi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?