- 14 Ağustos 2020
- 66
- 33
- 3
- 38
Geçen hafta yolk sac ve bebeği görmüş müydünüzKızlar şimdi doktordan geldik.Geçen hafta 6+3de kalp atışı duyamamıştık zaten. Maalesef gelişimi bu hafta tamamen durmuş. Geçen haftayla aynı gözüküyor dedi doktor. İşte bu hafta kendi kendine düşmesini beklicem düşmezse ara beni ilaç yazayım dedi. İstersen kürtaj da yapabiliriz dedi ama kendi düşsün diye istemedim. Hayırlısı olsun.
Evet gördük fetal pole da gözüküyordu ama 6+3 olması gerekirken 6 haftalık duruyor dedi doktor. Bugün doktorda da hala 6haftalık gözüküyor şimdiye kalp atışı olması lazımdı ama hiç büyümemiş, gelişimi durmuş dedi. Yani boş gebelik değil ama yapılacak da bişey yok.Geçen hafta yolk sac ve bebeği görmüş müydünüz
Anladım canım çok geçmiş olsunEvet gördük fetal pole da gözüküyordu ama 6+3 olması gerekirken 6 haftalık duruyor dedi doktor. Bugün doktorda da hala 6haftalık gözüküyor şimdiye kalp atışı olması lazımdı ama hiç büyümemiş, gelişimi durmuş dedi. Yani boş gebelik değil ama yapılacak da bişey yok.
Şimdi gördüm yazdığınızı çok geçmiş olsunn çok üzüldüm ancak şimdi iyisinizdir umarım yerleşme kanamasıdır belkiiBen size yazdıktan sonra kanamam oldu acıl doktora gıttım kesede bebekte iyi ama dusuk tehlıkesı var dedı tuvaletten baska hıcbıseye kalkma dedı sımdı geldım eve yatıyorumbılmıyorum tup bebek doktorum agrılarımı normal karsıladı benım Allah hepımızın yardımcısı olsun bız sızınle aynı haftalardayız sanırım İnş. Sağlıkla kucaklarımıza almak nasıp olur dicek bişey yok
Geçmiş olsun, en kısa zamanda bu üzüntünüzü unutturacak sevinçleriniz olsun inşallah...Kızlar merhaba , benim 3 günlük kanama ve şiddetli karın ağrım sonucunda 7 hafta 4 günlük de düşüğüm oldu ve kürtaja girdim. Buradan gebe arkadaşlarıma sağlıklı günler dilerim umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Çok büyük emekler veriliyor, hayaller kuruluyor ama bu yaşadıklarımız da hayatın içinden.''Her şey insanlar için '' diyip bi süre ayrılıyorum forumdan. Hiç bir şey için üzülmeyelim. Önemli olan önce kendi sağlığımız.
Malesef 8 haftalık düşük tehdidi dedi yatıyorum ama 3 gundur devam edıyor kanama durmadı damla damla kanıyo anlamadım hayırlısıŞimdi gördüm yazdığınızı çok geçmiş olsunn çok üzüldüm ancak şimdi iyisinizdir umarım yerleşme kanamasıdır belkii
Çok üzüldümKızlar merhaba , benim 3 günlük kanama ve şiddetli karın ağrım sonucunda 7 hafta 4 günlük de düşüğüm oldu ve kürtaja girdim. Buradan gebe arkadaşlarıma sağlıklı günler dilerim umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Çok büyük emekler veriliyor, hayaller kuruluyor ama bu yaşadıklarımız da hayatın içinden.''Her şey insanlar için '' diyip bi süre ayrılıyorum forumdan. Hiç bir şey için üzülmeyelim. Önemli olan önce kendi sağlığımız.
Çok üzüldümbende suan sızın durumunuzdayım karın agrım yok fazla ama 3 gundur kanamam var beklıyorum yuregım agzımda ama elden bıaey gelmez ne olacaksa oluyor malesef metanetli insanım allahtan sanırım sizde öyle Allah yardımcınız olsun mutlu olun inş.
Geçmiş olsun, en kısa zamanda bu üzüntünüzü unutturacak sevinçleriniz olsun inşallah...
Benim de sıkıntılı geçiyor, 6+4de kalp atışı duyamadık, 1 hafta sonra 7+4 gibi doktoruma gideceğim, hakkımızda hayırlısı inşallah...
Malesef 8 haftalık düşük tehdidi dedi yatıyorum ama 3 gundur devam edıyor kanama durmadı damla damla kanıyo anlamadım hayırlısı
Ya ne güzel çoğumuz güzel haberler almıstık neden boyle patır patır dokulmeye başladık sankı anlamıyorum. Bende cumartesı kalp atısını duymustum hersey yolundaydı ama 3 gundur kanamam var hıc kalkmadan yatıyorum ılac ıgne ama dınmıyor sanırım bu seferde düşecekAllah yardım etsın hepımıze ne dıyım sınavımız cok buyuk
Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi hamileliginiz olurTeşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Umarım sağlıklı bir gebelik süreci ve doğum geçirirsiniz. Ben 2 gün boyunca doktora gittim ''Kanama normal olabiliyor bu süreçte'' dediler. Kalp atışlarını hep duyduk bebek hayattaydı. 3.gün kaybettik. Yalnız kanamanın rengi ve miktarı çok önemli. Kanamadan korkmayın eğer yoğun değilse. Kanamalı gebelik ( lekelenmeli ) geçiren, sonra da sağlıklı doğuran çok insan tanıyorum, doktorlar kanamada yatmayı öneriyorlar. Ben karın ağrısından yastıkları parçaladım. Şiddetli karın ağrısı & yoğun ve kırmızı kanama düşük belirtisi olabilir. Elbette herkesin durumu farklıdır ama kanama olursa geç kalınmadan mutlaka doktora gidilmeli.
Cok tesekkur ederım destegınız için mınnettarımAaa gitmişsiniz doktorunuza bu mesajınızı şimdi gördüm. Damla damlaysa kanama bence korkmayın endişelenmeyin , karın ağrınız da yok. İyi olacaksınız. Tuvalet harici kalkmayın. Moralinizi bozmayın. Moral çok önemli. Stres yapmayın.
Canım benmde bulantılarım 5+3 de başlamıştı ve 7+ larda bi kesiliyo gibi oldu bi 4 gün kadar kesildi ama 8. Haftayla brlkte yine başladı. Normal belirtiler olur artık hayırlı olsun :)Kızlar 5+6 hamileyim sizde belirtiler varmı 2 gündür sabah uyandığımda midem bulanıyor ama kusturcak kadar değil ve başka bir belirtim yok henüz kese ve kalp atışı duymaya gitmedim
Teşekkür ederim inşallah bende kese ve kalp atışını duyabilirim siz ne durumdasiniz suanCanım benmde bulantılarım 5+3 de başlamıştı ve 7+ larda bi kesiliyo gibi oldu bi 4 gün kadar kesildi ama 8. Haftayla brlkte yine başladı. Normal belirtiler olur artık hayırlı olsun :)
Ben 6+3 de gittim doktora duymadık ama doktor kalp atışlarını gördügünü söylemişti. Vajinal baktı ve ultrasonda 6+1 cıktı. Sonra ultrasona göre hesplamaya başladım 7+4 de gittik bu seferde 8+0 cıktı yetişmiş yani son adet tarihine göre hesplamaya. Ve karındna baktıbizde duyduk cok şükür. Bidahaki gidişim 11. Haftada olck artık ikili test için umarm saglıklıdır hergün aslnda gidip dinleyesm var. Bulantm kesildimi bişey oldu diye korkuyorumTeşekkür ederim inşallah bende kese ve kalp atışını duyabilirim siz ne durumdasiniz suan
Sağlıkla kucağına al inşallahBen 6+3 de gittim doktora duymadık ama doktor kalp atışlarını gördügünü söylemişti. Vajinal baktı ve ultrasonda 6+1 cıktı. Sonra ultrasona göre hesplamaya başladım 7+4 de gittik bu seferde 8+0 cıktı yetişmiş yani son adet tarihine göre hesplamaya. Ve karındna baktıbizde duyduk cok şükür. Bidahaki gidişim 11. Haftada olck artık ikili test için umarm saglıklıdır hergün aslnda gidip dinleyesm var. Bulantm kesildimi bişey oldu diye korkuyorumbide doktorum kesen normalden büyük dedi ama sorun değilmiş Mesajımı okuyup bu şeklde olan varsayazarsa sevinirim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?