• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Allah razı olsun canım. İnşallah bnm de bi an önce kesilir
Kese yerinde dedi, etrafında kanama yok. Ama sabahki kanama kan kırmızı ydi ve devam etti. Şu anda biraz azalir gibi oldu, düşük riski var dedi
Merhaba geçmiş olsun, sanırım tüp bebek tedavisinde kanama kan sulandırıcı, östrojen ve progesteranı dışarıdan aldığımız için daha yaygın, muhtemelen bebek değil ama rahim iç tabakasında oluşan kısmi zararsız kanamalar oluyor, içinizi ferah tutun lütfen, sağlıkla kıcağınıza alın inşallah 🙏🏻🙏🏻

Bende hemşireyim ve nöbet tutuyorum. Bnde 5+3 üm cok korkuyorum artk yanıbaşımızdakiler bile corona hastaneye gelenler ne durumda bilemiyoruz ben kendimi nasıl koruyablirim bilmiyorum. Umarım saglıkla atlatırız bu günleri😔
Ahh Allah'ım sizi ve bebeğinizi korusun 🙏🏻🙏🏻 Gerçekten emekleriniz, özveriniz ödenmez şu süreçte ..

Selam kızlar, 6+2 deyim ikiz gebeliğim var, doktorum corona sebebiyle grip aşısı olmamı söyledi, içinizde olan veya olmayı düşünen var mı acaba?

Kızlar ya bişey sorcam, benim temmuzdaki ilk transfer başarısız olmuştu. Şimdi 2. Adetimi oldum ve yarın2. Günü. Tekrar opu yapılacak, yarın dr a gidiyorum. Heralde iğnelere başlıycak. Bu arada antioksidan verdi. Prowomen, teatrio ilaçları. Bu arada bol çiğ kabak çekirdeği, arı sütü, taze sebze meyve, balık ve avokado yedim. Ama yumurtalıklarım bu esnada ağrıdı yada ortada varlığını bana hissettirdi diyeyim. İlk defa böyle birşey oldu. Böyle birşey yaşayan varmı acaba?

Merhaba geçmiş olsun, sanırım tüp bebek tedavisinde kanama kan sulandırıcı, östrojen ve progesteranı dışarıdan aldığımız için daha yaygın, muhtemelen bebek değil ama rahim iç tabakasında oluşan kısmi zararsız kanamalar oluyor, içinizi ferah tutun lütfen, sağlıkla kıcağınıza alın inşallah 🙏🏻🙏🏻
Allah razı olsun kizlar

78kova sayfan hayırlı olsun, çok hoş , bende 7 Eylül'de 4.gun 2 transfer oldum , işte öyle evde KK okuyorum , dualar zikirler çekiyorum , stres olmamaya çalışıyorum belli oluyor demi 🙃 🤔 test sonucuna daha 7 gün var 😭 neyse canım sayfan iyi geldi bana , hamişleri okuyup mutlu olayım , Rabbim hepimizin kucağını doldursun , Ülkemizde nüfus patlaması yaşansın inşaallah 🙏😂😂😂😂
Rabbim sana da nasip etsin Günay maşallah bayaaa hamişimiz oldu sağlıkla ilerlesin sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 🙏

Her hamilelik farklıymış canım ben de şimdi öğreniyorum. Ilk hamileligimde kanama yüzünden 1 hafta hastanede yattım sürekli bulantılarım oldu. Şuan ise ne kanamam var ne bulantim var çok rahat bir hamilelik yaşıyorum

Bende de bulantı yok pek. Çok nadir hafif bulanıyor iştahsızlığım var sadece. Hep bulantı olunca sağlıklı gebelik diyorlar insan ister istemez tedirgin oluyor. Allaha emanet artık 🥰

Ya kızlar herkesin genelde kanaması mı oluyor ben cok tedirgin oluyorum suan henuz kese falan gormedım 4+4 cıkıyorum netteki hesaba gore. Ama hep kanama okuyorum kanama olmayan olmuyor mu anlamadım 😢
Bende 4+3 teyim ilki 5. Haftada düşmüştü şuan durumumu tahmın edebilirsin canım piskopata bagladım her an tedirgin haldeyım hep yatıyorum bu sefer. Ama kendımıze edıyoruz nasibimizde varsa olucak aslında bosuna yıpratıyoruz kendımızi. 😔

Bugün kalp atışı için gittik duyduk şükür 😊 Adete göre 7+6 ama ultrasyonda 7+2 cıktı sıkıntı olmaz dedi doktor. Şuan için bulantı ve kusmalarim baslamadi ilk gebeligime göre çok rahat bir hamilelik geçiriyorum çok şükür 🙏
Ahh ne çok sevindim bebişinin kalp sesini duymana🧚‍♀Kendim duymuş gibi sevindim☺️Bende pazartesi günü gideceğim.inşallah rabbim güzellikle sağlıcakla kalp sesini duymama nasip eder🤲🧡sen daha önce kese için gitmemişmiydin ? O zaman haftası belli oluyor ya, ama genelde adete uymuyor, ya önde yada geride oluyor.Sağ salim kucağına al inşallah bebişini😇

Kuzular şu progestoran fitil kullananlar ben de çok akıntı yaptı ve çok rahatsız oluyorum sizde de durum aynı mı? Ya bir de hep tuhaf midem bulanıyor desem tam değil yanıyor desem o da değil çok keyifsiz midem sürekli uykum var ve yorgunum tüm Kokular beni tiksindiriyor kızımda hiç bunları yaşamadım bu ilaçlar da çöm canımı sıkıyor bu kadar ilaç yüklemesine gerek var mı onu da bilemedim mantıklı bir açıklama da yapmıyor ki doktorum ona da sinir oluyorum her şey batıyor bana her söylenene takılıyorum karnım mosmor kalçam mosmor oturup ağladım sinirimden her yanım acıyor sizde de durum ne Rabbim herkese nasip etsin sağlıkla alalım kucaklarımıza da inşallah geçer 🙏

Ahh ne çok sevindim bebişinin kalp sesini duymana🧚‍♀️Kendim duymuş gibi sevindim☺Bende pazartesi günü gideceğim.inşallah rabbim güzellikle sağlıcakla kalp sesini duymama nasip eder🤲🧡sen daha önce kese için gitmemişmiydin ? O zaman haftası belli oluyor ya, ama genelde adete uymuyor, ya önde yada geride oluyor.Sağ salim kucağına al inşallah bebişini😇
Çok sağol canim darısı sana inşallah 😊 2 hafta önce kese için gittiğimde 6 gün fark vardı şuan 4 gün fark var. Oğlum ise hep önden giderdi

Çok sağol canim darısı sana inşallah 😊 2 hafta önce kese için gittiğimde 6 gün fark vardı şuan 4 gün fark var. Oğlum ise hep önden giderdi
Amin inşallah🤲 Acaba bu kızmı 😇 hani böyle birşeyleri bahane bulunup tahmin ederler ya tam tersi diye😁ha bu arada kalp atışını söyledilermi kaç atıyor diye ?

Benim sadece fitilden sonra onun akıntısı oluyor. Ekstra akıntı yok. Bende olmayacak diye korkmuştum hatta. Ama ilgisi yok sanırım
Canım ben fitili koyarken çok zorlanıyorum hem canım yanıyor hem kayıp duruyor sinir oluyorum sen nasıl yapıyorsun

Kuzular şu progestoran fitil kullananlar ben de çok akıntı yaptı ve çok rahatsız oluyorum sizde de durum aynı mı? Ya bir de hep tuhaf midem bulanıyor desem tam değil yanıyor desem o da değil çok keyifsiz midem sürekli uykum var ve yorgunum tüm Kokular beni tiksindiriyor kızımda hiç bunları yaşamadım bu ilaçlar da çöm canımı sıkıyor bu kadar ilaç yüklemesine gerek var mı onu da bilemedim mantıklı bir açıklama da yapmıyor ki doktorum ona da sinir oluyorum her şey batıyor bana her söylenene takılıyorum karnım mosmor kalçam mosmor oturup ağladım sinirimden her yanım acıyor sizde de durum ne Rabbim herkese nasip etsin sağlıkla alalım kucaklarımıza da inşallah geçer 🙏

Fitil bende de çok akıntı yapıyor sürekli çamaşır değiştiriyorum. Mide konusundada aynıyız bulanmıyor gibi ama çok değişik canım hiç bişey yemek istemiyor. Yemek yiceğimi düşünmek bile rahatsız ediyor içim kalkıyor. Biz mecburen kullanıyoruz ilaçları ama senin doğal yolla oldu neden bu kadar ilaç kullandırıyor anlamak zor, riske atmak istemiyor belki doktor. Bugünlerde geçicek inşallah sağlıklı olsunlarda 🤲🏻

Ya kızlar herkesin genelde kanaması mı oluyor ben cok tedirgin oluyorum suan henuz kese falan gormedım 4+4 cıkıyorum netteki hesaba gore. Ama hep kanama okuyorum kanama olmayan olmuyor mu anlamadım 😢
Oluyor canım şükür benim henüz bir kanamam olmadı inşallah da olmaz 🙏

Ben progestanı kullanmaya başlamadan önce ki ilk gün hemşireye telefon açıp sordum. ''İtebildiğin kadar geri it parmağınla'' dedi. Öyle de yapıyorum. Akıntı bende de oluyor ama fitili yaptıktan sonra yarım ile bir saat boyunca uzanıyorum. Zaten günde 3 kez alıyorum. Sabah çok erken saatte yapıp yine uykuma devam ediyorum. yatıyorum. Öğleden sonra tavşan uykusu gibi ( zaten uyumaya programlandık şu süreçte ) sonuncusu da gece 00.00 da onu da alıp uyuyorum. Yani hemen ayağa kalkmıyorum ve akmıyor. Gün içinde gelen su gibi akıntım oluyor sadece.

Bn de aslında çok gidip geldim acaba ondan mı bilmiyorum. Aslında bu sabah tuvaletteyken biraz zorlandım hemen ardından başladı kanama. Bu da olabilir mi
Bilemiyorum.. bazen de hiç bir şey yapmasak da olacağı varsa oluyor. Sağlık olsun. Şimdi daha iyi misiniz?

Back
X