2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Bende gördüm canım hemen mi çıktı yoksa bikac saat sonra mı hayırlı olsun simdiden

Bi müddet sonra tahriş ediyo cidden bana da oluyo lekelenmem var diye şu ara kesti onu iğne oluyorum her gün onun yerine ama plastik şey yapar demişti dr um
Benımde kahverengı lekelenmem oldu gecenlerde korktum baya istersen iğneye dönelim dediler ama daha 4 haftalık erken die idare edıyım dedım iğnede 2 kere vurulmustum kalcadan gecen transferde felc oluyorum sandım ıgnedende korkuyorum

Bende gördüm canım hemen mi çıktı yoksa bikac saat sonra mı hayırlı olsun simdiden
2-3 dk içinde cıktı canım Var değil mi ben yanlış görmüyorum telefonda çok belirgin değil malesef efekt koyup atayim bi de

Eklentiler

• Screenshot_20200910-064342_One UI Home.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 48
Kızlar, bnm bu sabah kanamam başladı, hâlen de devam ediyor. Doktora gidiyorum şimdi. Daha önce bu durumu yaşayanlar yazabilir mi, çok korkuyorum. 5+3 teyim
İnşallah ciddi bir şey yoktur. Benim 6+1'de kanamam olmuştu. Doktora gittik, proluton iğne verdi hemen. Sonrasında da istirahat verdi. Çok yoğun çalışmıştım kanamadan önceki günler. Çok ayakta kalmıştım. Çok şükür kanama o gün durdu. Şuan iyiyiz Allah'a şükür.

Ya kızlar herkesin genelde kanaması mı oluyor ben cok tedirgin oluyorum suan henuz kese falan gormedım 4+4 cıkıyorum netteki hesaba gore. Ama hep kanama okuyorum kanama olmayan olmuyor mu anlamadım

Arkadaşlar merhaba bulunduğu yerde crinone jel bulabilen var mı. Çok acil lazım. Bulanlar eczane ismini ve yeri bana özelden atabilirmi. Çok teşekkürler

Arkadaşlar merhaba bulunduğu yerde crinone jel bulabilen var mı. Çok acil lazım. Bulanlar eczane ismini ve yeri bana özelden atabilirmi. Çok teşekkürler
Crionel jel piyasa da yok canım onun yerine Dr un bana duphaston yazdı onu da heryerden alabiliyorsun

Bn de aslında çok gidip geldim acaba ondan mı bilmiyorum. Aslında bu sabah tuvaletteyken biraz zorlandım hemen ardından başladı kanama. Bu da olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…