Canım korkma çok mu kanaman çoğumuz yaşadık kese yerindeyse sıkıntı yoktur.Olabiliyo böyle kanamalar rahimdeki hormonal değilikliklerden çekilme kanamaları da olabiliyoKızlar, bnm bu sabah kanamam başladı, hâlen de devam ediyor. Doktora gidiyorum şimdi. Daha önce bu durumu yaşayanlar yazabilir mi, çok korkuyorum. 5+3 teyim
Gözünüz aydın darısı hepimize. Ben acaba şansı düşükmü embriyomun diye düşündüm Aslında bende hiç birşey yok azospermiydi eşim tese ile bulundu sperm çok şükür. Bana belki adenomyozis olabilir emin de değilim dedi emarda da çıkmadı ama işi riske atmayalım dedi ondan geçici menapoz dedikçBenim de embriyolar 4bb idi ve şimdi hamileyim 5. gün embriyosuydu iki adet 4bb transfer edildi bende yumurta kalitesizliği vardı yumurtalarım dollendikten sonra kaliteleri düşük oluyordu şimdiye kadar elde ettiğimiz en kaliteli embriyoydu 4bb benim için.Eger bunda da hamile kalamasaydim doktor beni de menopoza sokup transferimi öyle yapacaktı
Senin ne kadar sürmüştü?Canım korkma çok mu kanaman çoğumuz yaşadık kese yerindeyse sıkıntı yoktur.Olabiliyo böyle kanamalar rahimdeki hormonal değilikliklerden çekilme kanamaları da olabiliyo
Bende kırmızı bi parça geldi pıhtı gibi sonrasında kanama olmadı kahverengi akıntı geldi iki günSenin ne kadar sürmüştü?
Ben de tam senle aynıyım gün olarak . Dün gece benimde pembe kahve arası lekelenmelerim oldu adet başındaki gibi acilde dr bigisinde progestan iğne oldum. Jeli ve coraspini kesti , her gün iğne olcakmışım. Korkma Allah ın izniyle Allah a emanet iğnelerden ve dinlenmeden başka yapabilecek bişi yok. Normal olabilir dedi dr um banaKızlar, bnm bu sabah kanamam başladı, hâlen de devam ediyor. Doktora gidiyorum şimdi. Daha önce bu durumu yaşayanlar yazabilir mi, çok korkuyorum. 5+3 teyim
Sizin de kan sulandırıcıyı kestiler mi acaba?Bende kırmızı bi parça geldi pıhtı gibi sonrasında kanama olmadı kahverengi akıntı geldi iki gün
Geçmiş olsun canım. Bnm hiçbir ilacımı kesmedi. Oksapar devam dedi??Ben de tam senle aynıyım gün olarak . Dün gece benimde pembe kahve arası lekelenmelerim oldu adet başındaki gibi acilde dr bigisinde progestan iğne oldum. Jeli ve coraspini kesti , her gün iğne olcakmışım. Korkma Allah ın izniyle Allah a emanet iğnelerden ve dinlenmeden başka yapabilecek bişi yok. Normal olabilir dedi dr um bana
Bnm devam et dediSizin de kan sulandırıcıyı kestiler mi acaba?
Sana da canım. Pıhtılaşmanız var mı? Benimkini kesti ya ama 2 güne geçerse yazarım devam edeyim mi diye normalde kalp atışından sonra kesecektiGeçmiş olsun canım. Bnm hiçbir ilacımı kesmedi. Oksapar devam dedi??
Evet ben de oksaparı iki gün kestim dün tekrar başladım oksapar rahimin kanlanması için gerekli dedi.Kanaman olursa yine keseriz dedi.Sizin de kan sulandırıcıyı kestiler mi acaba?
Pıhtılaşma yok diye biliyorum.ama kanamam varken oksapar i devam et demesi tuhaf geldi banaSana da canım. Pıhtılaşmanız var mı? Benimkini kesti ya ama 2 güne geçerse yazarım devam edeyim mi diye normalde kalp atışından sonra kesecekti
Ben de şümdi konuştum kesildiğinde devam et dedi bana da . Teşekkür ederimEvet ben de oksaparı iki gün kestim dün tekrar başladım oksapar rahimin kanlanması için gerekli dedi.Kanaman olursa yine keseriz dedi.
Gönlünü ferah tut inş. Bişey olmazKızlar, bnm bu sabah kanamam başladı, hâlen de devam ediyor. Doktora gidiyorum şimdi. Daha önce bu durumu yaşayanlar yazabilir mi, çok korkuyorum. 5+3 teyim
Allah razı olsun inşallah canım, senin ne kadar sürmüştü kanama?Gönlünü ferah tut inş. Bişey olmazbanada prıgestan iğne vermıstı onu vurulmustum. Allah yardımcın olsun canım.
Gözünüz aydın darısı hepimize. Ben acaba şansı düşükmü embriyomun diye düşündüm Aslında bende hiç birşey yok azospermiydi eşim tese ile bulundu sperm çok şükür. Bana belki adenomyozis olabilir emin de değilim dedi emarda da çıkmadı ama işi riske atmayalım dedi ondan geçici menapoz dedikç
[/QUOTE
4bb ile en kalitelisi arasında çok çok az bir fark var diye biliyorum yani siz gönlünüzü ferah tutun daha düşük kalitelerde bile hamile kalanları biliyorum ben ama yine de içinizde şüphe varsa doktorunuzla görüşün vaktiniz varmış daha ne de olsa
Canim daha once ben kanamyla birlikte cok kotu kasik agrisi yaşamıştım. Kanamam azdi ama. Doktora gittigimde dusuk olmustu.Kızlar, bnm bu sabah kanamam başladı, hâlen de devam ediyor. Doktora gidiyorum şimdi. Daha önce bu durumu yaşayanlar yazabilir mi, çok korkuyorum. 5+3 teyim
5aa /6aa en kalitelisi bi üzeri yokBana da en kaliteli embriyo denilip 5.gün 6AA ve 6A transfer edildi. Bunun sınırı ne bilmiyorum. En son 7 mi 10 mu hiç bir fikrim yok. İnsan çoğu kez o anın heyecanıyla bazı önemli şeyleri soramıyor . Eve geliyorsun ve diyorsun ki '' yaa keşke şunu sorsaydık '' Bence 4BB hiç fena değil . zaten 5.güne kadar geldiyse bence iyidir ve tutma ihtimali yüksek. Ama kasıma kadar zamanın var doktorunla veya embriyologla tekrar konuştuğunda öğrenebilirsin hatta bizi de bilgilendir :)
Bi müddet sonra tahriş ediyo cidden bana da oluyo lekelenmem var diye şu ara kesti onu iğne oluyorum her gün onun yerine ama plastik şey yapar demişti dr umCrınone jeli sıktıktan sonra yanma oluyomu kızlar sizde de. Mahvetti beni bu jel kaşıntı tahriş akıntı bıde gergınlıgıme bu jel eklenıyo
İnşallah canım çok sağ olCanim daha once ben kanamyla birlikte cok kotu kasik agrisi yaşamıştım. Kanamam azdi ama. Doktora gittigimde dusuk olmustu.
O olaydan bir kac hafta sonra ise tekrar kanamam oldu ama sulu kanama idi. Kasik agrim yoktu. Kısa surede gecti. Doktora gitmedim. Ama doktor kanama olabilir demisti.
Her kanama dusuk olmuyor. Korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?