2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar, bnm bu sabah kanamam başladı, hâlen de devam ediyor. Doktora gidiyorum şimdi. Daha önce bu durumu yaşayanlar yazabilir mi, çok korkuyorum. 5+3 teyim
Canım korkma çok mu kanaman çoğumuz yaşadık kese yerindeyse sıkıntı yoktur.Olabiliyo böyle kanamalar rahimdeki hormonal değilikliklerden çekilme kanamaları da olabiliyo

Gözünüz aydın darısı hepimize. Ben acaba şansı düşükmü embriyomun diye düşündüm Aslında bende hiç birşey yok azospermiydi eşim tese ile bulundu sperm çok şükür. Bana belki adenomyozis olabilir emin de değilim dedi emarda da çıkmadı ama işi riske atmayalım dedi ondan geçici menapoz dedikç

Kızlar, bnm bu sabah kanamam başladı, hâlen de devam ediyor. Doktora gidiyorum şimdi. Daha önce bu durumu yaşayanlar yazabilir mi, çok korkuyorum. 5+3 teyim
Ben de tam senle aynıyım gün olarak . Dün gece benimde pembe kahve arası lekelenmelerim oldu adet başındaki gibi acilde dr bigisinde progestan iğne oldum. Jeli ve coraspini kesti , her gün iğne olcakmışım. Korkma Allah ın izniyle Allah a emanet iğnelerden ve dinlenmeden başka yapabilecek bişi yok. Normal olabilir dedi dr um bana

Geçmiş olsun canım. Bnm hiçbir ilacımı kesmedi. Oksapar devam dedi??

Evet ben de oksaparı iki gün kestim dün tekrar başladım oksapar rahimin kanlanması için gerekli dedi.Kanaman olursa yine keseriz dedi.
Ben de şümdi konuştum kesildiğinde devam et dedi bana da . Teşekkür ederim Allah bidaha yaşatmasın sağlıklı hamilelik geçirelim inşallah

Gönlünü ferah tut inş. Bişey olmaz banada prıgestan iğne vermıstı onu vurulmustum. Allah yardımcın olsun canım.

Crınone jeli sıktıktan sonra yanma oluyomu kızlar sizde de. Mahvetti beni bu jel kaşıntı tahriş akıntı bıde gergınlıgıme bu jel eklenıyo

Canim daha once ben kanamyla birlikte cok kotu kasik agrisi yaşamıştım. Kanamam azdi ama. Doktora gittigimde dusuk olmustu.
O olaydan bir kac hafta sonra ise tekrar kanamam oldu ama sulu kanama idi. Kasik agrim yoktu. Kısa surede gecti. Doktora gitmedim. Ama doktor kanama olabilir demisti.
Her kanama dusuk olmuyor. Korkma

5aa /6aa en kalitelisi bi üzeri yok

Crınone jeli sıktıktan sonra yanma oluyomu kızlar sizde de. Mahvetti beni bu jel kaşıntı tahriş akıntı bıde gergınlıgıme bu jel eklenıyo
Bi müddet sonra tahriş ediyo cidden bana da oluyo lekelenmem var diye şu ara kesti onu iğne oluyorum her gün onun yerine ama plastik şey yapar demişti dr um

İnşallah canım çok sağ ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…