- 25 Şubat 2020
- 1.344
- 1.376
- 133
- 37
Canım sen naptın olacakmı transferin bu ay5aa /6aa en kalitelisi bi üzeri yok ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sen naptın olacakmı transferin bu ay5aa /6aa en kalitelisi bi üzeri yok ☺
Evettt kuzummCanım sen naptın olacakmı transferin bu ay
İğneyi vurunca kesılmıstı canımAllah razı olsun inşallah canım, senin ne kadar sürmüştü kanama?
Bende gördüm canım hemen mi çıktı yoksa bikac saat sonra mı hayırlı olsun simdidenKızlar bugün transferden sonra 10.günüm ve 3.gün 2 embriyo transfer edilmişti hamilelik testi yaptım az önce size de atayim eşimle belirgin olmamakla birlikte 2.çizgiyi gördük ama siz de görebiliyor musunuz acaba
Benımde kahverengı lekelenmem oldu gecenlerde korktum baya istersen iğneye dönelim dediler ama daha 4 haftalık erken die idare edıyım dedımBi müddet sonra tahriş ediyo cidden bana da oluyo lekelenmem var diye şu ara kesti onu iğne oluyorum her gün onun yerine ama plastik şey yapar demişti dr um![]()
Hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırısınEvettt kuzumm ♥ İnşallah 16/19 eylül arası planlanılıyor . Yarın netleşecekler günüm . Rahim kalınlığına göreaz az heycanlanmaya başlıycam sanki
![]()
2-3 dk içinde cıktı canım Var değil mi ben yanlış görmüyorum telefonda çok belirgin değil malesef efekt koyup atayim bi deBende gördüm canım hemen mi çıktı yoksa bikac saat sonra mı hayırlı olsun simdiden
Çok geçmiş olsun, umarım Gaviscon'un faydası olurCanim ne kızartması. Kizartma yesem ölürüm herhalde. Doktora yazdim. Gaviscon önerdi. Yarin uyanır uyanmaz alicam.
İnşallah ciddi bir şey yoktur. Benim 6+1'de kanamam olmuştu. Doktora gittik, proluton iğne verdi hemen. Sonrasında da istirahat verdi. Çok yoğun çalışmıştım kanamadan önceki günler. Çok ayakta kalmıştım. Çok şükür kanama o gün durdu. Şuan iyiyiz Allah'a şükür.Kızlar, bnm bu sabah kanamam başladı, hâlen de devam ediyor. Doktora gidiyorum şimdi. Daha önce bu durumu yaşayanlar yazabilir mi, çok korkuyorum. 5+3 teyim
Ya kızlar herkesin genelde kanaması mı oluyor ben cok tedirgin oluyorum suan henuz kese falan gormedım 4+4 cıkıyorum netteki hesaba gore. Ama hep kanama okuyorum kanama olmayan olmuyor mu anlamadım![]()
Arkadaşlar merhaba bulunduğu yerde crinone jel bulabilen var mı. Çok acil lazım. Bulanlar eczane ismini ve yeri bana özelden atabilirmi. Çok teşekkürler
Arkadaşlar merhaba bulunduğu yerde crinone jel bulabilen var mı. Çok acil lazım. Bulanlar eczane ismini ve yeri bana özelden atabilirmi. Çok teşekkürler
Çanakkaledeyimİstanbulda mısınız
Crionel jel piyasa da yok canım onun yerine Dr un bana duphaston yazdı onu da heryerden alabiliyorsunArkadaşlar merhaba bulunduğu yerde crinone jel bulabilen var mı. Çok acil lazım. Bulanlar eczane ismini ve yeri bana özelden atabilirmi. Çok teşekkürler
Bn de aslında çok gidip geldim acaba ondan mı bilmiyorum. Aslında bu sabah tuvaletteyken biraz zorlandım hemen ardından başladı kanama. Bu da olabilir miİnşallah ciddi bir şey yoktur. Benim 6+1'de kanamam olmuştu. Doktora gittik, proluton iğne verdi hemen. Sonrasında da istirahat verdi. Çok yoğun çalışmıştım kanamadan önceki günler. Çok ayakta kalmıştım. Çok şükür kanama o gün durdu. Şuan iyiyiz Allah'a şükür.
Bana da proluton yaptılarİğneyi vurunca kesılmıstı canım
Var canım bende gördüm allahim hayırlarla kucagina almayi nasib etsin bide kan testi yaptir bakalim2-3 dk içinde cıktı canım Var değil mi ben yanlış görmüyorum telefonda çok belirgin değil malesef efekt koyup atayim bi de
Teşekkür ederim canım inşallah Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeVar canım bende gördüm allahim hayırlarla kucagina almayi nasib etsin bide kan testi yaptir bakalim