2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

kizlar inanilmaz mide yanmasi yasiyorum. Ne yapacağımı bilemiyorum. Ozellikle öğleden sonra başlıyor tum gun sürüyor. Doğru duzgun yemek de yiyemedim aksam. Bu tum hamilelik boyunca devam mi eder kesilir mi? Ilacj falan var mi acaba? Benim gibi olan varsa lütfen yardım etsin

Kişiden kişiye değişiyor ama 18-19 . Haftaya kadar sürdü diye hatırlıyorum. Gaviscon içebiliyorsun. Ben artık direkt kafama dikiyordum . Kaşık falan kullanmadan ama doktora danışmalısın ben yaklaşık 7-8 yıl önce kullanmıştım

Kontrole gittigimde sorayım. Bu boyle devam ederse yemek falan da yiyemeyeck duruma gelicem. 1 saat önce vitaminleri aldim. Cok daha kotu oldum. Insqllah kısa zamanda atlatırım.

Merhaba kızlar bugün 13. Günüm 545.2 çıktı sizce nasıl doktorum dedi artık 20 gün sonra gel benim bugün boğaz ağrım var yutkunurken korkuyorum acaba bu durum bebeğime zararlımı

78kova sayfan hayırlı olsun, çok hoş , bende 7 Eylül'de 4.gun 2 transfer oldum , işte öyle evde KK okuyorum , dualar zikirler çekiyorum , stres olmamaya çalışıyorum belli oluyor demi test sonucuna daha 7 gün var neyse canım sayfan iyi geldi bana , hamişleri okuyup mutlu olayım , Rabbim hepimizin kucağını doldursun , Ülkemizde nüfus patlaması yaşansın inşaallah

Rabb'im bebisleri ni sana bağışlasın canm inşallah herşey istediğimiz dilediğimiz gibi olur

Rabb'im bebisleri ni sana bağışlasın canm inşallah herşey istediğimiz dilediğimiz gibi olur
Amin bitanem her gün Allah'a hepimiz için dua ediyorum , gerçekten bu süreç çok zor , bunu anca bizler ve bizlerle aynı kaderi yaşayanlar bilir , Rabbim ol derse olacak , inşaallah eksiğimiz olan kırıklığımızı Allah tamamlasin mucizelerini bahşetsin yuvalarımıza ( ahh bu hormonlar o yüzden bukadar duygusalım )

Mesajını zi okurken Aynen böyle içten güldüm ne kadar enerjik bir anne adayı dedim inşallah bebislerde sana çekmiştir ve sımsıkı tutunmuş lardir size

Bende hemşireyim ve nöbet tutuyorum. Bnde 5+3 üm cok korkuyorum artk yanıbaşımızdakiler bile corona hastaneye gelenler ne durumda bilemiyoruz ben kendimi nasıl koruyablirim bilmiyorum. Umarım saglıkla atlatırız bu günleri

Aynısını bende yaşıyorum ara ara rennie duo kullanmamı önerdi doktor.Ama siz doktorunuza sorun belki başka ilaç için yönlendirir

Yağlı yemekler, kızartmalar mide yanması yapıyormuş gebelikte. Gerçi siz hiç bir şey yiyemiyorum dediniz. Doktorunuz belki bir öneride bulunur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…