2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Gebelik haftasi son adet tarihi baz alınarak mi yapılıyor yoksa transfer tarihi baz alınarak mi anlamadım kızlar

Kızlar pozitifi gördükten sonra ilaçlardan hiç bıraktığınız oldu mu. Yani doktorun bıraktırdıpı. Lutinus fitil, duphaston, estrofem, pregnom, coraspin, prolutex iğne kullanıyordum hepsine devam et dedi. Yanlış mı anladım acaba

Coraspin duphaston estrofem we folık kullanıyorum bana da bırak demediler henuz 15.gunum transfer gununu saymazsam bnde dewm ediyorum

Bir süre daha devam edecek ben estrofemi transferin 24. Günü bıraktım progestan fitil progestan iğne oksapar devam ediyordu kanamam olunca iki gün oksaparı bıraktım bugün yine başlıcam progestan iğne ve fitili de en az 9.haftaya kadar kullancaksın dedi

Bana 12. Haftaya kadar kullan dediler, sadece estrofem i kalp atışı duyunca birakacakmisiz

Canm bende esteofem coraspin vitamin ve prolutex kullanıyorum. 5+3 oldum hala devam. Kalp atışını duyunca estrofemi kescekmişim 10. Haftada coraspin ve prolutexi doktorum öyle dedi. Onun dışında kullandıgım bi ilaç yok.

Merhaba demiştim ya düştümü diye korkuyorum diye sizde destek olmuştunuz tekrar teşekkür ederim ondan sonra biraz içim rahatlamıştı bugün 8. Gün kanda 191 çıktı çok şükür inşallah böyle devam eder

Ben de orada başlıycaktın tedaviye ya da memorialde ama pandemiden dolayı trabzonda devlette denemek zorunda kaldım. Sonuç negatif seneye inşaAllah oralarda deniycem
Canm kesinlikle tavsiye ederim gerçekten denildiği gibi harika bir hastahane ben doktor Güvenç Karlikayanin hastasıyım çokda memnunum ALLAH ondan razı olsun ...

Gebelikte çay kahve tüketimine dikkat ediyor musunuz . Benim doktorum günde 1 fincan içmekten bir şey olmaz dedi.
Kahve ve yeşil çay biraz riskli deniliyor.

Doktoruma pozitif değerlerimi gönderir göndermez ''tüm ilaçlarına devam '' devam dedi. Bıraktırdığı olmadı ama sanırım ileriki haftalarda bıraktıracağı ilaçlar olacak.

Şu mesajı okuduğumdan beri corona pek aklımda yokken içime korku geldi Evet ekstra dikkat etmeliyiz ama nereye kadar ve ne şekilde? Bizler eve kapatsak kendimizi, eşlerimiz ve ailemiz dışarıda sonuçta Allah'ım tüm gebelerden uzak tutsun

Kesinlikle. En az bizim kadar yakınlarımızda çok dikkat etmeli bu duruma. Ben annemleri sürekli uyarıyorum ''size şimdi gebelik sürecimde ekstra ihtiyacım olacak lütfen dikkat edin'' diyorum. Biraz duygu sömürüsü yapmak gerekiyor :) abartmak lazım. İleri yaşlar için bu güzel havalarda evde kalmak biraz zor oluyor çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…