Hayırlı olsun canım. Hangi hastanede tedavi gördünüz acabaMerhaba arkadaşlar ben im 13 günüm 545 .2 çıktı acaba iyimi lütfen yardımcı olun ne olur ben 11. Gün de yaptım 259. 6 ydi
Bahçeci hastahanesiHayırlı olsun canım. Hangi hastanede tedavi gördünüz acaba
Ben de orada başlıycaktın tedaviye ya da memorialde ama pandemiden dolayı trabzonda devlette denemek zorunda kaldım. Sonuç negatif seneye inşaAllah oralarda deniycemBahçeci hastahanesi ♥
Coraspin duphaston estrofem we folık kullanıyorum bana da bırak demediler henuz 15.gunum transfer gununu saymazsam bnde dewm ediyorumKızlar pozitifi gördükten sonra ilaçlardan hiç bıraktığınız oldu mu. Yani doktorun bıraktırdıpı. Lutinus fitil, duphaston, estrofem, pregnom, coraspin, prolutex iğne kullanıyordum hepsine devam et dedi. Yanlış mı anladım acaba
Bana da pek bir şey demediEndişe etmeyin her şey güzel gider inşallah. Bende bugün gittim ama boşa gitmiş gibi oldum hiç bir şey demedi doktor.
Bir süre daha devam edecek ben estrofemi transferin 24. Günü bıraktım progestan fitil progestan iğne oksapar devam ediyordu kanamam olunca iki gün oksaparı bıraktım bugün yine başlıcam progestan iğne ve fitili de en az 9.haftaya kadar kullancaksın dediKızlar pozitifi gördükten sonra ilaçlardan hiç bıraktığınız oldu mu. Yani doktorun bıraktırdıpı. Lutinus fitil, duphaston, estrofem, pregnom, coraspin, prolutex iğne kullanıyordum hepsine devam et dedi. Yanlış mı anladım acaba
Bana 12. Haftaya kadar kullan dediler, sadece estrofem i kalp atışı duyunca birakacakmisizBir süre daha devam edecek ben estrofemi transferin 24. Günü bıraktım progestan fitil progestan iğne oksapar devam ediyordu kanamam olunca iki gün oksaparı bıraktım bugün yine başlıcam progestan iğne ve fitili de en az 9.haftaya kadar kullancaksın dedi
Canm bende esteofem coraspin vitamin ve prolutex kullanıyorum. 5+3 oldum hala devam. Kalp atışını duyunca estrofemi kescekmişim 10. Haftada coraspin ve prolutexi doktorum öyle dedi. Onun dışında kullandıgım bi ilaç yok.Kızlar pozitifi gördükten sonra ilaçlardan hiç bıraktığınız oldu mu. Yani doktorun bıraktırdıpı. Lutinus fitil, duphaston, estrofem, pregnom, coraspin, prolutex iğne kullanıyordum hepsine devam et dedi. Yanlış mı anladım acaba
Merhaba demiştim ya düştümü diye korkuyorum diye sizde destek olmuştunuz tekrar teşekkür ederim ondan sonra biraz içim rahatlamıştı bugün 8. Gün kanda 191 çıktı çok şükür inşallah böyle devam ederYok yok üzülme.hem sen hiç embryo düşüren duydun mu kuzum,iyi düşün.dedim ya ben hiç sanmıyorum ben.ama kendine iyi bak,dinlen,havuç suyu iç mesela imkanın varsa bol su iç.çoraplarını ayaktan eksik etme.bunlar benim dikkat ettiklerim.
Canm kesinlikle tavsiye ederimBen de orada başlıycaktın tedaviye ya da memorialde ama pandemiden dolayı trabzonda devlette denemek zorunda kaldım. Sonuç negatif seneye inşaAllah oralarda deniycem
Canm seninki transfer den kaç gün sonra kalp atışi için gel dediBana da pek bir şey demedihaftaya kalp atışı için çağırdı
Kızlar pozitifi gördükten sonra ilaçlardan hiç bıraktığınız oldu mu. Yani doktorun bıraktırdıpı. Lutinus fitil, duphaston, estrofem, pregnom, coraspin, prolutex iğne kullanıyordum hepsine devam et dedi. Yanlış mı anladım acaba
Şu mesajı okuduğumdan beri corona pek aklımda yokken içime korku geldiBacak ağrısı falan Ne bileyim Koronodan korkuyorum biraz ☺☺ Bi gebelik belirtisi bi korona belirtisi aramaktan bitap düştümbenim midem de bi tuhaflaşmaya başladı. Bu arada benim daha düşmemiştir sağlık ocağına çünkü kalp atışını görmedik . İkinci kan testimi Bugün vereceğim. İnşallah bi aksilik olmaz . Korkuyorum da. Değer nasıl acaba. Şimdiden havaya girdim kendimce
Şu mesajı okuduğumdan beri corona pek aklımda yokken içime korku geldiEvet ekstra dikkat etmeliyiz ama nereye kadar ve ne şekilde? Bizler eve kapatsak kendimizi, eşlerimiz ve ailemiz dışarıda sonuçta Allah'ım tüm gebelerden uzak tutsun
20 Ağustos transfer tarihim. Haftaya Çarşamba çağırdıCanm seninki transfer den kaç gün sonra kalp atışi için gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?