2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Kızlar benimde test günüm bugündü malesef sonuc negatif değerim 3 çıktı. Gebelik yaşayanlar şimdiden gözünüz aydın olsun. Benim gibi olan arkadaslarım bizim sınavımız devam ediyo bşraz daha sabredelim.

Ben de 4+5 im :) ve resmen beni anlatıyorsun, sıradan normal günler yaşıyorum şu an. Küçük kasık batmaları bile yok. Ki olunca sevinicem yani o derece :) Bence sorunumuz yok tadını çıkaralım.

Kızlar Merhaba, 5+2 görünüyorum. İlk muayeneyi bugün olacam nasipse. Acabaa vajinal mi yolsa ultrasonla mi bakar?

Yorulanlar Allah yardımcınız olsun, çok zor, belki bebek hayali kurmaktan vazgecmek lazım, peşinden koştuğumuz için kaçıyor, çok şükür elimizayağımız tutuyor, gözümüz görüyor, böyle düşünmek lazım belki

Benimde ilk hamileliğimde öyleydi. Hiç belirtim olmamıştı. 7 haftalıkken mide bulantıları falan başlamıştı18-19. Haftaya kadar sürmüştü

Merhabalar bugün 5+3 oldum.Tüp bebek doktorum ilk muayeneyi pozitif sonuçtan 21 gün sonrasında verdi. Merak ettiğim için bugün ilerde gebelik takibini de yaptırmak istediğim bir doktora ilk muayene için gittim. Doktor sadece keseye bakıp iyi günler dedi. Normal mi? Sizlere doktorunuz tavsiyelerde vs bulundu mu?

Sizin 21 Ağustos değil miydi transfer? Bnm 20 Ağustos ve bugün 5+2 görünüyorum??

Sizin 21 Ağustos değil miydi transfer? Bnm 20 Ağustos ve bugün 5+2 görünüyorum??
Ben hem son adet tarihine göre hesapladığımda hem blastokist embriyo transferi olarak hesapladığımda 5+3 çıkıyor. Ama doktor bir şey demedi bu konuda doğru mudur bu hesap bilemiyorum.

İnşallah güzel haberlerinizi paylaşın bizimle Benim doktorum grip aşısı yaptırın mutlaka dedi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…