2020 Ağustos Transfer Olacaklar🍀🍀

Hayırlı olsun gebeliğiniz benim kalça ve bacak kemiklerim inanılmaz kasılıyor gece yatarken ve çok ağrı hissediyorum acaba ikizlerim beslendiği için mi? Bir de sizlere bir sorum olacak sağlık ocağından aradılar beni sisteme düşmüş gebeliğim 20. Haftada tetanoz aşısı olacakmışım, bu rutin bi uygulama mı? Daha önce duymamıştım.

Kızlar özellikle gece yatarken kalça ve bacak kemiklerim inanılmaz sızlıyor, yani resmen ağrı hissediyorum, bunu yaşayan var mı acaba? 6+1 de ikiz gebeliğim, oksapar kullanıyorum her gün acaba bu yüzden mi?
Bunu ara ara bende oluyorum her akşam olmasada oluyor sanki kopuyor ayaklarım bacaklarım.Eşimi ovduruyorum okadar halsiz yapıyor.anlamsızca geliyor neden bilmiyorum bende

Kızlar bugun hayli yurudum acaba yuruyusun sıkıntısı olur mu ara ara sancı war ewegeldiğimden beri korktum ya
Canm bende biraz yürüdüm mu hemen sancı girer kasıklarıma o yüzden çok yormuyor um kendimi sende eve gittun mi hemen uzan dinlen bence Rabbimin Izniyle hiç bişey olmaz benimde size bir sorum olacak geçen pazartesi test yaptım aç karınla şimdi yine vermem lazım ama ilaç alabilmek için kahvaltı ettim tok karınla yapicam bu sefer fark eder mi lütfen bekliyorum

Canim 1800 nerden cikti o zaman bi oncekinden iki kat hatta 60% artması lazım deniyor. Biraz az artmış inşallah cuma günü toparlar Üzme sakın kendini annesi
11. Gün 220
14.gün 466
18.gün 522
Sence normal mi? Sence bir ihtimali var mı? Ben çok umutlu değilim, neden cumayı bekle dedi asistan bilmiyorum, 1 tane örnek arıyorum bir bilimsel açıklama bulamadım hayırlısı

Bacak ağrısı falan Ne bileyim Koronodan korkuyorum biraz Bi gebelik belirtisi bi korona belirtisi aramaktan bitap düştüm benim midem de bi tuhaflaşmaya başladı. Bu arada benim daha düşmemiştir sağlık ocağına çünkü kalp atışını görmedik . İkinci kan testimi Bugün vereceğim. İnşallah bi aksilik olmaz . Korkuyorum da. Değer nasıl acaba. Şimdiden havaya girdim kendimce

Canım sonuçta artış devam etmiş. Bir daha bakmak istemişler kendini toparlar inşallah Arada 4 gün varmış ben 2 sandım. İnşallah düzelir canım

Sizin günleriniz 11 13 15 mi bu değerler

Kızlar 5.gün embriyosu, bugün 9.günüm.. çok silik bi gördüm sanki dimi.. bu 5 yılda 4.denemem, yüzlerce yapmışımdır bu testi, ilk kez ikinci çizgi var gibi değil mi
Adeta tüylerim ürperdi. Transferi ne zaman olmuştunuz Rabbim kalp atışını duymayı da nasip etsin çok güzel bir duygu bunu görüp gidip test alasım geldi bende mi yapsam ne yapsam 1 eylülde oldum transferi. Sabahları midem çok bulanıyor

Canım YouTube da bir doktor var bu artış 2 kat deniliyor ama %60 lık artış bile yeterli olabiliyor diye bir açıklamasını dinledim böyle kötü düşünme tekrardan verdin mi kan

31 ağustos 1 günümüz varmış, hayırlı haberler inşallah canım.. bunca zaman geçti iki gün daha bekleyeyim dedim ama kimseye söylemeden gittim aldm yaptım, Allahım hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin inşallah.. içimde hep bi huzursuzluk hali şu dönemler vs vs

Ayy bende gidiyim bare alıyım yapim ya duramıyotum yarın kan verecektim çıkmayada bilir yarın kan veririm gene

Dün ben de 7000 küsur adım atmışım ilk kez bu kadar coştum. Eve gelince aynı senin gibi tedirgin oldum. Yürümekten zarar gelmez bence ama abartmamak mı gerekli acaba.
Ay korktum ya yeni ya daha we tup olunca insan daha mı tedirgin oluyor bilmiyorum ki.. Sureklı kontrol ettm gece kanama ws war mı dıe Allahım teslimim dıyorum weswese geliyor ıcıme. Benimde adımlar o cıwardaydı hep yattım hala yatıyorum bencede abartmamak lazım galiba ee bunye alısık dııl ki unutuyor hamıle ligi.. Rabbım kucağımıza almayı nasip etsin yarın son kez kan wercem 16.gunum boyle dewam ederse ıns haftaya keseyı gorebılecegız Allahım korkularımızdan emin kılsın korusun hepimizin bebeklerini ınsaallah ınankı yuregıme su serptın

Kızlar bende bi sorun var galiba o ilk başlardaki adet ağrılarım falan bitti. Ne belim, ne bacağım, ne kasıklarım hiç ağrı yok. 6+5 oldu bugün ama midemde bulanmıyor, arada bulanıyor gibi onuda ben mi uyduruyorum bilmiyorum. Haftaya kontrolüm acaba ters giden bişeyler mi var

Kızlar merhaba benim 13 günüm bugün gittim yine test verdim şuan sonucu bekliyorum size şunu sormak istiyorum benim bugün boğaz ağrım var enfeksiyon kaptım herhalde çok korkuyorum sonuç için doktorumu aricam onuda soylicem acaba riski varmı

Bende de var bacak kaşıntısı benim de geceleri çok kaşınıyor bacaklarım kizariklik, sivilce gibi şişkinlikler yok ama sadece kaşınıyor bir de 4+5 oldum hala belirtim filan yok ne kasık ağrısı ne bel ağrısı sanki hiç hamile değilmişim gibi bir tek adet günümde ağrım oldu iki gün sonra kesildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…