2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Bodrum tarafına gitcez. Cuma giris pazar cikis. Ben de yogurt meyve sebze falan gotureym dedim. Zaten az yiyor. İdare ederiz herhalde. Biraz da mucver kek pankek yapabilirim aslında.

Regl olamiyorm resmen sistim sistim. Karnim kocaman oldu. En son 23 mayista olmustum. Zaten 2 aydir geliyordu. Dun aksam basladi yine. Sanirim o yuzden kendimi cok sis hissediyordum ama sanki verdigimiz kilolari geri alacağız gibi. lila6 cagnim nerelerdesin?
esmeralda5 White Mocha sizler nasilsiniz kizlar?
kimse foruma giremez oldu herkes perisan.

Peşinde koşmak, yemek faslı derken nasıl geçiyor vakit anlamıyorm valla
İlk 6 ay ne güzeldi uyuyunca en azından dinlenirdik biraz hem bedenen hem kafa olarak şimdi nerdeeee
Bu ara akşam uykuları da geçe kalıyor yaz tarifesi

ben 64.5 um kuzum doğum gününe kdr inş 61 olurm ama arada 1 hafta tatile gidicem orda 1-1.5 alır gelirm muhtemel

Ay insallah ya. Ben de kendime elbise bulamadim dogumgunu icin. Bakmaya da firsat bulamadim. Bu arada biz bi de yuruyoruz. Evde ben oturunca agliyor. Ayakta duracakmisim Elele evi geziyoruz gunde 3628382 tur.

Ay insallah ya. Ben de kendime elbise bulamadim dogumgunu icin. Bakmaya da firsat bulamadim. Bu arada biz bi de yuruyoruz. Evde ben oturunca agliyor. Ayakta duracakmisim Elele evi geziyoruz gunde 3628382 tur.
Bende henüz bulamadım tulum istiyordm ama hiç içime sinen olmadı bakalım bayramdan hemen sonra da tatile gidiyoruz, geliyoruz o hafta sonu dgm günü
Ada ya da almadm henüz

biz daha yeni emeklemeye başladık

bir yer ayarladm ben böyle kahvaltılı falan aile içi 15 kişi olck

Aynen canm. Ben de once kahvalti yapalim dedim ailelerle. O arada gelip biyero suslerler iste. Sonra da bi psta keseriz. Pixy love var ordan sirti kelebekli bi tulum aldim ben de elbise gibi. 27 temmuz aslinda ama 1 agustos yapacagim. İns kendime de bi elbise bulabilirim.

Kizlar selam
Verdigimiz kilolarin bir miktarini geri aldik ama yilmadik, dimi?
Ben yarin diyete basliyorum, haftada 4 gun de spor yapmayi planliyorum. Bu kadar emegimi heba etmek istemiyorum. Yarin planlarimi, hedeflerimi detayli paylasicam. Var mi benimle baslamak isteyen?
Ben cok ozledim zayiflama grubumuzu. Hadi gelin artik!!!

Güncel kac kilosun canm. Ben de 51 e kadar düşmüştüm bugun sabah tartildim 53 geldim. Esim diyor bana biraz dikkat edelim aksam braz hareket ypalm die ama bakalm ypabilecek miyiz. Reformer a yazilmistim
Ne guzel gidemedim kaldi. Cocukla da cok zor bdaha gidemem.

Canim guncel kilomu bilmiyorum. Inan tartilmak hic icimden gelmiyor. Son 1 aydir hic diyet yapmadigim gibi deli gibi yiyorum. 49.6 kg a kadar dusmustum. Tahminim 52 kg falanimdir su an. Acikcasi tartilip moralimi bozmak istemiyorum. 1 hafta diyet yapip oyle tartilayim diyorum.
Ya disiplinli bi spor yapmayi ben de isterim ama su sartlarda benim icin cok zor. Ben havalar biraz serinleyince -burda bi 15 gun daha var en az serinlemesine- bebisle yuruyus yaprim 5-7 km arasi. Bir de bolgesel vucudumu calistirirm; gobek, bel, ust kol, sirt, ust bacak.
Amacim 47.5 kg olup sikilasmak, fit bi gorunume kavusmak. Vucudum yumusak baya. Hamilelikten once boyle degildi...

Ben porsiyonlari azaltmistim burda sizinle birlikte. Sonra biraktm ama cok oldu. Ne var ne yok yine yiyorm. Her aksam tatliya sardm su siralar. Gun icinde nutella kasikliyorum falan. Siskinlik de olabilir benm. Cnku bayagidir 51-52 kg arasiydim. Bu sabah 53 u gorunce keyfim kacti. Cocuk pesinde kosturmaktan tek başına herseye yetismeye calismaktan gitti kilolar. Ama spor cok iyi olur. Ben de cok yumus yumus oldum. Kilo vernce iyice saldi vucudum. Bde ufacik bi ayva gobegm kaldi. Eskiden yoktu. Spora gitmek cok istiyordum ama uzuuunbir sure daha mumkungorunmuyor.

Merhaba,ben al ver al ver bir istikrar yakalayamayinca online fdiyete basladim,bakalim bu defa hedef kiloya inmeden birakmak yok,guncel 80 hedef 60

Ohooo sen bu halinlede gayet fitsindir,bir de beni dusun 158,80 kilo

Canim ben de baya azaltmistim. Yine diyetimin son ayinda hergun 1 porsiyon ya da 1.5 porsiyon ev yapimi bi tatli yiyordum. Ona ragmen kilo vermeye devam ediyordum. Ama son 1 aydir deli yiyorum, kilo almamis olmam imkansiz. Kuzum spora simdilik gidemesek de kendimiz evde biseyler yapabiliriz. Hatta yapacagimiz sporlarin youtube ya da insta linklerini paylasalim burda, motive olalim yeniden. Bir kere basardik, yine basaririz

Ohooo sen bu halinlede gayet fitsindir,bir de beni dusun 158,80 kilo
Ben de 159 canim ayniymisiz ya aslinda tartidaki kilomdan ziyade dokununca olan hissiyattan ve bikinili halimden cok memnun degilim. Hamilelikten onceki kilom genelde 48-52 arasiydi. Ama hep siki bi vucudum vardi. Gerci ozamanlar da sikayetciydim, ama simdiki vucudumu gorunce ozaman baya sikiymisim diyorum. Kollarimin ust kismi, popom biraz bingil, belim de istedigim kadar ince degil. Bunlari halletmek istiyorum. Ama buralara taa 66 kgdan geldim. Kilonun fazla olmasinin en guzel yani, hizli zayiflamak. Bak sen de sabir gosterirsen, diyetini devam ettirirsen ilk 2 ayda 15 kilo falan verirsin zaten. Sonradan biraz yavasliyor ama ilk iki ay gercekten hizli kilo veriliyor. Sadece iradene hakim olacaksin. Aslinda onemli olan kac kilo oldugun degil, iradene ne kadar hakim olabildigin. Bi insan karar verirse -eger saglik sorunu yoksa- 80 kgdan 55e duser ama surekli pes edip basa donerse 52den 50ye bile dusemez.

Ben varım spor hep aklımdaydı zaten
Akşam yaptıklarımızk yazalım ve evet yaklaşık 1.5 aydır tatlılar, dönerler,kebaplar, hamburgerler,tantuniler falan havada uçuyor o yüzden aldım bende bu sabah tartıldım çok çıktım ve canım daha da sıkıldı online diyete başlamıştm yine inşallah halledecem
Benim ilk hedefim haftada 4 gün 20 dk leslie
Her gün 50 mekik - ama ben bacaklarımı kırıp çekiyorum ondan çok değil
50 squat -

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…