Aslında saglikli atıştırmalıklar yapabilirsin hem de tatlı ihtiyacinu karşılar.Geceb yaptığım atistirmaligin tarifini yazayım,mükemmel ötesi oldu.Ara ogun:
1 buyuk kase icinde 3 adet biskuvi olan ev yapimi cikolata sos.
Kizlar ben gunde 1 ogunluk kacamak yapicam, cunku artik dayanamiyorum. Yemek yememek hic sorun degil ama tatlisiz duramiyorum. Insallah caniniz cekmez
Ya da bundan sonra 1 porsiyon tatli yazim ya oyle daha iyi olcak.
Bu tarifi mutlaka yapicam canim. Kesin nefis olmustur. Ben de havuclu topları seviyorum ama o o kadar da sağlıklı değil içinde biskuvi var yineAslında saglikli atıştırmalıklar yapabilirsin hem de tatlı ihtiyacinu karşılar.Geceb yaptığım atistirmaligin tarifini yazayım,mükemmel ötesi oldu.
Ceviz,hurma,kabak çekirdeği içini rondadan geçiriyorum,sonra küçük toplar haline getirip eritilmiş bittere batiriyorum.İstege bağlı hindistan cevizi de eklenebilir.
Hurma sevmiyorsan gün kurusu kayısı veya incirle de deneyebilirsin.İcine seviyorsan fındık veya fıstık ezmesi bile ekleyebilirsin.Tamamen damak tadına göre yapabilirsin.Tatli krizine iyi geliyorBu tarifi mutlaka yapicam canim. Kesin nefis olmustur. Ben de havuclu topları seviyorum ama o o kadar da sağlıklı değil içinde biskuvi var yine
Bu saydıklarının hepsini de çok seviyorum maalesefHurma sevmiyorsan gün kurusu kayısı veya incirle de deneyebilirsin.İcine seviyorsan fındık veya fıstık ezmesi bile ekleyebilirsin.Tamamen damak tadına göre yapabilirsin.Tatli krizine iyi geliyor
Senin artık az kaldı kuzum acele etmene gerek yok tadını çıkarAra ogun:
1 buyuk kase icinde 3 adet biskuvi olan ev yapimi cikolata sos.
Kizlar ben gunde 1 ogunluk kacamak yapicam, cunku artik dayanamiyorum. Yemek yememek hic sorun degil ama tatlisiz duramiyorum. Insallah caniniz cekmez
Ya da bundan sonra 1 porsiyon tatli yazim ya oyle daha iyi olcak.
Ben de bi bakliyat haşlıyım salata yapıyım. Ben de salatanın uzun uzun yenmesini seviyorum. Cips gibi bitmesi zaman alıyor :)Senin artık az kaldı kuzum acele etmene gerek yok tadını çıkarkocam bey neler yiyorrr bilsennn çekmiyor artık canım
Öğlen
nohutlu
Çeyrek dilim
1 bardak ayran
Salata olunca yemekten sıkılıyorum çok yiyemiyorum bitiremedim
Ben de bi bakliyat haşlıyım salata yapıyım. Ben de salatanın uzun uzun yenmesini seviyorum. Cips gibi bitmesi zaman alıyor :)
Ben de bi bakliyat haşlıyım salata yapıyım. Ben de salatanın uzun uzun yenmesini seviyorum. Cips gibi bitmesi zaman alıyor :)
İhihhhiihi ya normalde severim ama öğlen akşam her gün her gün baydı galiba
Bunlar zararlı değil,tabi kararinda yemek şartıylaBu saydıklarının hepsini de çok seviyorum maalesef
Kesinlikle bende bayılıyorum salataya,semiz otu da çıkmış bol bol onu da ekliyorum misss
Ya toka fena seviyorumBunlar zararlı değil,tabi kararinda yemek şartıyla
Kesinlikle bende bayılıyorum salataya,semiz otu da çıkmış bol bol onu da ekliyorum misss
Günaydın kızlar,Evet günü incecik ve küçücük bir havuçlu ev keki ve türk kahvesi ile güne başladım
Günaydınlar
Ay kuzu sen de bedensin biz de 5.00 5.30Günaydın kızlar,
Bgn güne saat 5:30da başladık... Neyse buna da şükür. Daha erken vakitleri de görmüştüm.
Kahvaltım:
1 dilim buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta ve 1 tane de beyazı
4 siyah zeytin
1 kk peynir
1 dilim bisküvili pasta
4 kaşık çikolata sosu