Üye adı | Başlangıç | Güncel | Toplam Verilen | Bu hafta | Hedef | Boy | Başlama Tarihi | ||
| 69.5 | 66.2 | 3.3 | - | 65-60-55 | 1.66 | 18 Ocak | ||
| 79.1 | 69.7 | 9.4 | 0.5 | 62-60-58 | 1.65 | 4 Ocak | ||
| 82.6 | 74.65 | 7.45 | 0.5 | 72 | 1.65 | 11 Ocak | ||
| 57.7 | 55.1 | 2.6 | 0.7 | 53-50 | 1.60 | 25 Ocak | ||
| 66 | 52.8 | 13.8 | 1.1 | 59-55-52 | 1.59 | 27 Ocak | ||
| 84 | 74.5 | 9.5 | 65 | |||||
Maşallah çok iyi iki kiloGeldim bile 2 haftadır diyetteyim 2 kilo verdim
HoşgeldinBen de geldimUmarım zayıflarım. Aylardir neredeyse ayni kilodayim
2020nin bize en güzel hediyesi evlatlarımızı kucağımıza aldık çok şükürBize yadigar kilolar kaldı. Kimimiz süt olsun diye yedi, kimimiz hamilelikte şekerden dolayı yiyemediklerini yedi, bazen de canımız istedi yedik Ben diyorum ki bebeklerimizin ilk doğum gününde istediğimiz kiyafetleri giyelim Her cuma tartılıp sonuçları paylaşalım. Katılmak isteyenleri bekliyorum ve yarın sabah tartılarak açılışı yapıyorum
İddiamızı gerçekleştireceğiz inşallah başladık gittiçok iddialı bir grup lakin diyete başlamanın tam zamanı.
Güncel 80.6
Salatalık kes ye sınırsızHedef kaç bu arada onu sormayı unuttum canımşu an bir şeyler yiyecektim ama grubun hatrına yemiyorum
Aynen öyleSalatalık kes ye sınırsız
canım boyun kaç :)Tracer Öncelikle 72 oraya gelince 65, gerçekçi hedeflerle motivasyonu bozmadan ilerlemek önemli. O sebeple sen 72 diyebilirsin.
Pazartesi de olur bana canım çoğunluk ne isterse farketmez haftada bir tartılalim yeter kiTracer canım arkadaşım neden Cuma tartılıyoruz yaaaa pazartesi tartılsak
malumunuz ben diyetteyim kilomu yazıyorum buraya
Herkes öğünlerini ve gün içinde yediklerini de yazsın bence
Tabi canım acelemiz de yok zaten gitsin kilolar da yavaş yavaş gitse de olurTracer Öncelikle 72 oraya gelince 65, gerçekçi hedeflerle motivasyonu bozmadan ilerlemek önemli. O sebeple sen 72 diyebilirsin.
Pazartesi de olur bana canım çoğunluk ne isterse farketmez haftada bir tartılalim yeter kitabi ki kahvaltıdan sonra buluşuyoruz ona göre yemem lazım salatalığımı kaptım geldim en tazesinden
Tabi canım acelemiz de yok zaten gitsin kilolar da yavaş yavaş gitse de olur
canım boyun kaç :)
boy kilo orantısı yapacam
yaaa sende naptın kız obez falan benimde 1.65165 cm. Bki 29 küsur hayatımda ilk defa obez oldum. Ben ki baklavadan iğrenen insandım ama insan obez olmayagörsün bir iştahı açılıyor ki sormayın. İki haftadır diyetteyim iştahım azaldı şükür.
Senin kilon 75 miş sen obez değilsin bizımla deyilsinyaaa sende naptın kız obez falan benimde 1.65
2 haftadır ne kadar verdin kuzum