Çok sağol canımCanimmm, hayirli olsunyeni gorev yerinde de mutluluk diliyorum kuzum
Zayiflaman konusunda da dualarim seninle, ama yalnizca Allaha birakmayalim bu isi
Bu arada ben de 2 haftaya ise basliyorum. Bakalim nasil olcak...
Benim kaç olacak acaba ya öncesini ölçmemiştim nasıl anlasam hangi kıyafetime baksam bilmiyorm artık resimlere bakıp yorumlucam. Zaten hedefim hamile kalmadan önceki belimden daha aıkı bel-göbekBence hic bulasma. Benm yazik oldu
benim mesela belim kalin kaldi. 61 lerdeydi. 67 falan galiba suan. Kiloyla aslinda hic derdim yok. Sadece belimi inceltip biraz skilasmak istiyorum. Diyet yapmcam yineama tatliyi azaltmayi abur cuburu kesmeyi düşünüyorum.
Aa çok isterim. tam napıyoruz. her gün ne yedik ne kadar egzersiz yaptık bunları mı paylaşıyoruz? Ben tam 90 kiloyum. (hatta az önce tartıldım) Sizden farklı bir klasmanda değerlendirilmem gerekir herhalde
Aynen canım yediğimizi, yaptığımızı yazmak biraz daha motive ediyorAa çok isterim. tam napıyoruz. her gün ne yedik ne kadar egzersiz yaptık bunları mı paylaşıyoruz? Ben tam 90 kiloyum. (hatta az önce tartıldım) Sizden farklı bir klasmanda değerlendirilmem gerekir herhalde
Ben de bayagidir olcmuyorm olcmek de istemiyorm. Bi sort giyiyorum bi etek neyse. Beli skiyor. Asiri sinir bozucu. Bu arada bu sabah regl oldm. Sanirim tartidaki farklilik bu yuzdendi.Gunaydin canim. Ben 50 kg a dustugumde benim de belim 66-67 ydi. Su an hic olcmek icimden gelmiyordun itibariyle basladim diyete bakalim. Biraz zaman gecsin duzenli olcerim.
En son 22 mayista olcmusum ben. 70 mis. Sen deyince baktim. Bdaha da olcmedim. Kasim 2020 74 subat 2021 71 mayis 2021 70.Ben simdi notlarima baktim da; belimi ara ara olcmusum. Ilk olcum 74sonra 69.5 en son da 67 yazmisim. Ama hangi tarihlerde oldugunu bilmiyorum. Ben belimi bi 63 e falan cekebilsem iyidir
30 dk Leslie cok iyi baslangicÇok sağol canım
Sizi görünce hemen başladım 30 dk Leslie yaptım. Bu sefer bırakmak yok inşallah
Güzel olur inşallah canım
Bosver canim oncesini. Bu aralar olcersin bi ara. -3 cm ilk hedefin olur mesela, sonra bi -2 cm. Oyle oyle nihai hedefimize ulasirizBenim kaç olacak acaba ya öncesini ölçmemiştim nasıl anlasam hangi kıyafetime baksam bilmiyorm artık resimlere bakıp yorumlucam. Zaten hedefim hamile kalmadan önceki belimden daha aıkı bel-göbek
Ben de bugün itibari ile başladım hadi bakalımsabah 67.5 çıktım
yediğim sufleler maşallah şeklinde gelmiş
Bir de klasik wc sorunu
Regl olmanla alakalidir sanirim ya kilo almamissindir okadar.En son 22 mayista olcmusum ben. 70 mis. Sen deyince baktim. Bdaha da olcmedim. Kasim 2020 74 subat 2021 71 mayis 2021 70.
Ayy hayatta doyamamSelamlar canısılar tekrardan burdan bildirim gelmesi gerçekten motive etti :)
Hello September ile başlıyorum bir de öfff gazım hemen geçmez inş :)
Sabah doktora gittiğimizden kahvaltı edemedim.
Türk kahvesi 2 hurma 2 ceviz
Öğlen ise;
1 aktivia - 1 yeşil elma - 2 çilek - 1 çk tarçın - 1 sütlü kahve :)
bakalım bugün inşallah leslie de yapabilirim şu an Ada uyudu ve ben ancak oturbildim mutfak toplama vs. oldu sabah hızlıca çıkınca en kötü akşam inşallah
harika ben iradeli insanımdır eğer istersem tabi. şu an önümüzde Sırbistan gezisi var, orada dilediğim gibi yemek istiyorum kilo almamak kaydıyla. Öbür yandan vermeyeceğim de kesin. Ama sonrasında kesin başlıyorum.Aynen canım yediğimizi, yaptığımızı yazmak biraz daha motive ediyorben de yarın tartilayim bugun geç kaldım
Heheh bende öğlen sevmem öyle sıcak yemek falan sandvic böyle gronala yulaf vs :)30 dk Leslie cok iyi baslangic
Bosver canim oncesini. Bu aralar olcersin bi ara. -3 cm ilk hedefin olur mesela, sonra bi -2 cm. Oyle oyle nihai hedefimize ulasiriz
Regl olmanla alakalidir sanirim ya kilo almamissindir okadar.
Ben kasim 2020de sanirim kilomun pik yaptigi donemlerde falandim. Ben diyete baslayip hatta biraz zayifladiktan sonra belimi olctum. Tahminim 56 kg falanken olcmusundur ilk, 74 cm misim.
Bgn firsat bulabilirsem gobek ve bel calistiracak 1-2 egzersiz yapicam
Ayy hayatta doyamamilla sicak bi yemek olacak bana.
Ara ogun:
Ceyrek seftali
8-9 cilek
Oglen:
7-8 kasik kurufasulye (ekmeksiz)
2. Ara ogun:
2 murdum erigi
1 salkim uzum
Sandvici ben de tercih ederim de sicak yemek daha az kalorili oluyor. Bi de ben sicak yemek yedigimde daha gec acikiyorum.Heheh bende öğlen sevmem öyle sıcak yemek falan sandvic böyle gronala yulaf vs :)
Porsiyon kontrolü olduğu sürece sıkıntı yok zaten gezilerin, tatillerin de tadını çıkarmak lazımharika ben iradeli insanımdır eğer istersem tabi. şu an önümüzde Sırbistan gezisi var, orada dilediğim gibi yemek istiyorum kilo almamak kaydıyla. Öbür yandan vermeyeceğim de kesin. Ama sonrasında kesin başlıyorum.
bu arada evet ya şimdi düşündüm de sıcak yemek yiyince bende daha geç acıkıyorumSandvici ben de tercih ederim de sicak yemek daha az kalorili oluyor. Bi de ben sicak yemek yedigimde daha gec acikiyorum.