2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Canimmm, hayirli olsun yeni gorev yerinde de mutluluk diliyorum kuzum
Zayiflaman konusunda da dualarim seninle, ama yalnizca Allaha birakmayalim bu isi

Bu arada ben de 2 haftaya ise basliyorum. Bakalim nasil olcak...
Çok sağol canım

Sizi görünce hemen başladım 30 dk Leslie yaptım. Bu sefer bırakmak yok inşallah

Güzel olur inşallah canım

Benim kaç olacak acaba ya öncesini ölçmemiştim nasıl anlasam hangi kıyafetime baksam bilmiyorm artık resimlere bakıp yorumlucam. Zaten hedefim hamile kalmadan önceki belimden daha aıkı bel-göbek
Ben de bugün itibari ile başladım hadi bakalım sabah 67.5 çıktım

yediğim sufleler maşallah şeklinde gelmiş
Bir de klasik wc sorunu

Aa çok isterim. tam napıyoruz. her gün ne yedik ne kadar egzersiz yaptık bunları mı paylaşıyoruz? Ben tam 90 kiloyum. (hatta az önce tartıldım) Sizden farklı bir klasmanda değerlendirilmem gerekir herhalde
Aynen canım yediğimizi, yaptığımızı yazmak biraz daha motive ediyor ben de yarın tartilayim bugun geç kaldım

Gunaydin canim. Ben 50 kg a dustugumde benim de belim 66-67 ydi. Su an hic olcmek icimden gelmiyor dun itibariyle basladim diyete bakalim. Biraz zaman gecsin duzenli olcerim.
Ben de bayagidir olcmuyorm olcmek de istemiyorm. Bi sort giyiyorum bi etek neyse. Beli skiyor. Asiri sinir bozucu. Bu arada bu sabah regl oldm. Sanirim tartidaki farklilik bu yuzdendi.

Ben simdi notlarima baktim da; belimi ara ara olcmusum. Ilk olcum 74 sonra 69.5 en son da 67 yazmisim. Ama hangi tarihlerde oldugunu bilmiyorum. Ben belimi bi 63 e falan cekebilsem iyidir
En son 22 mayista olcmusum ben. 70 mis. Sen deyince baktim. Bdaha da olcmedim. Kasim 2020 74 subat 2021 71 mayis 2021 70.

Selamlar canısılar tekrardan burdan bildirim gelmesi gerçekten motive etti :)

Hello September ile başlıyorum bir de öfff gazım hemen geçmez inş :)

Sabah doktora gittiğimizden kahvaltı edemedim.

Türk kahvesi 2 hurma 2 ceviz
Öğlen ise;

1 aktivia - 1 yeşil elma - 2 çilek - 1 çk tarçın - 1 sütlü kahve :)

bakalım bugün inşallah leslie de yapabilirim şu an Ada uyudu ve ben ancak oturbildim mutfak toplama vs. oldu sabah hızlıca çıkınca en kötü akşam inşallah

Çok sağol canım

Sizi görünce hemen başladım 30 dk Leslie yaptım. Bu sefer bırakmak yok inşallah

Güzel olur inşallah canım
30 dk Leslie cok iyi baslangic
Bosver canim oncesini. Bu aralar olcersin bi ara. -3 cm ilk hedefin olur mesela, sonra bi -2 cm. Oyle oyle nihai hedefimize ulasiriz
En son 22 mayista olcmusum ben. 70 mis. Sen deyince baktim. Bdaha da olcmedim. Kasim 2020 74 subat 2021 71 mayis 2021 70.
Regl olmanla alakalidir sanirim ya kilo almamissindir okadar.
Ben kasim 2020de sanirim kilomun pik yaptigi donemlerde falandim. Ben diyete baslayip hatta biraz zayifladiktan sonra belimi olctum. Tahminim 56 kg falanken olcmusundur ilk, 74 cm misim.
Bgn firsat bulabilirsem gobek ve bel calistiracak 1-2 egzersiz yapicam
Ayy hayatta doyamam illa sicak bi yemek olacak bana.

Ara ogun:
Ceyrek seftali
8-9 cilek

Oglen:
7-8 kasik kurufasulye (ekmeksiz)

2. Ara ogun:
2 murdum erigi
1 salkim uzum

Aynen canım yediğimizi, yaptığımızı yazmak biraz daha motive ediyor ben de yarın tartilayim bugun geç kaldım
harika ben iradeli insanımdır eğer istersem tabi. şu an önümüzde Sırbistan gezisi var, orada dilediğim gibi yemek istiyorum kilo almamak kaydıyla. Öbür yandan vermeyeceğim de kesin. Ama sonrasında kesin başlıyorum.

Heheh bende öğlen sevmem öyle sıcak yemek falan sandvic böyle gronala yulaf vs :)

Porsiyon kontrolü olduğu sürece sıkıntı yok zaten gezilerin, tatillerin de tadını çıkarmak lazım

Ben bugün adam akıllı bir başlangıç yapamadım ya yarın sabah tartilip kahvaltıyla birlikte tek tek yazmaya başlıyorum

White Mocha bu arada evet Adakuş için gittik canım kontrol amaçlı idi çok şükür iyi gidiyor çok az kaldı tamamen geçmesine kullandığımız şampuanı ve damlayı bırakabilirsiniz dedi

Akşam yemeğim
Arada 1 kuru incir 2 tam ceviz 1 türk kahvesi saat 18:30da

asıl mevzu benim için akşam 3-5 akşamda ancak alışabilirm :/ zorluyor

50 mekik
50 squat
squat sanki pek olmadı ama üst bacağım agrıdı popodan ziyade. :)
neyse artık başlangıç için iyi diyelim.

Leslie yapmayacağım hem Ada 11'de uyudu diye hem de ilk günden kendime yüklenmeyeyim diye.

Sevgiler iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…