2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Günaydın kızlar,
Bgn güne saat 5:30da başladık... Neyse buna da şükür. Daha erken vakitleri de görmüştüm.
Kahvaltım:
1 dilim buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta ve 1 tane de beyazı
4 siyah zeytin
1 kk peynir
1 dilim bisküvili pasta
4 kaşık çikolata sosu
4 kaşık çikolata sosunu 1 büyük kaseye tamamladım.
saat 16 gibi yedim 2. Ana öğünümü:
Börülceli şehriyeli salata. 5 ml falan zeytinyağı koydum. şehriyesi 2 yemek kaşığından azdı. Ah ahhh yemeklerde gösterdiğim bu tasarrufu tatlılarda da gösterebilsem keşke.
Ay kuzu sen de bedensin biz de 5.00 5.30 😳😳

Sabah diyeti ihmal ettim azıcık ama bu saat oldu daha kahvaltıyla duruyorum yiyesim de yok hiç atlarım belki de öğle yemeğini
Siz de mi bu kadar erken uyanıyorsunuz 😔
Insan ogun atlayinca asiri acikabiliyor canim, doymak icin daha cok yemeye tesvik ediyo. Hic bisey yememezlik yapma. 1-2 tane etiform falan at agzina bari
Öğlen klasik yulaf lapası 🐴
Lapaya ne koydun?

74586FF6-C66B-4F76-B6A6-DF4018FACF82.jpeg

4 kaşık çikolata sosunu 1 büyük kaseye tamamladım.
saat 16 gibi yedim 2. Ana öğünümü:
Börülceli şehriyeli salata. 5 ml falan zeytinyağı koydum. şehriyesi 2 yemek kaşığından azdı. Ah ahhh yemeklerde gösterdiğim bu tasarrufu tatlılarda da gösterebilsem keşke.

Siz de mi bu kadar erken uyanıyorsunuz 😔
Insan ogun atlayinca asiri acikabiliyor canim, doymak icin daha cok yemeye tesvik ediyo. Hic bisey yememezlik yapma. 1-2 tane etiform falan at agzina bari

Lapaya ne koydun?
4 kaşık yulaf, 1 su bardağı süt, Yarım muz, 4 çilek, 2 tam ceviz 🥰

Akşam kayınvalidem dedi ki mantı yapcam yer misin yok teşekkür ederim anne Eşim yer ama dedim 😅
Sonra aklına nerden geldi bilmem
Güveçte pirinç ile et yapim yer misin dedi
Geçen gün de aklımdan geçirmiştim annemden tarif istiyim de ben de deneyim çok güzel oluyor diye

o şekilde 6 kaşık yedim bir de 1 kase cacık 😖

Akşam kayınvalidem dedi ki mantı yapcam yer misin yok teşekkür ederim anne Eşim yer ama dedim 😅
Sonra aklına nerden geldi bilmem
Güveçte pirinç ile et yapim yer misin dedi
Geçen gün de aklımdan geçirmiştim annemden tarif istiyim de ben de deneyim çok güzel oluyor diye

o şekilde 6 kaşık yedim bir de 1 kase cacık 😖
Kiz su an bana biri yemek getirmek istese, ne oldugunu sorgulamadan yolla derim. 😂 En guzel yemek hazir yemek 😂

Merhaba kızlar ancak fırsatım oldu :)
Sabah: Türk Kahvesi - 1.5 ceviz 1 hurma
Öğlen: yulaf lapası klasik :)
Az önce acıktım, 1 tam buğday lavaş içine 1 yemek kaşığı labne, 1 yk ev salcası, 1 hindi füme ( 2 olabilirdi evde kalmamış ), roka koydum, 2 tane de zeytin yedim yanında çokta güzel dürüm oldu kalorisi de yaklaşık olarak 240 oldu 🎉

Merhaba kızlar ancak fırsatım oldu :)
Sabah: Türk Kahvesi - 1.5 ceviz 1 hurma
Öğlen: yulaf lapası klasik :)
Az önce acıktım, 1 tam buğday lavaş içine 1 yemek kaşığı labne, 1 yk ev salcası, 1 hindi füme ( 2 olabilirdi evde kalmamış ), roka koydum, 2 tane de zeytin yedim yanında çokta güzel dürüm oldu kalorisi de yaklaşık olarak 240 oldu 🎉
Lavas icine labne peynir surerim ama salcayi denemedim hic. Kesin cok yakisiyordur. Hindi fume ne kadar az kalorili di mi... o 240 in cogu lavastan geliyodur

Kahvaltim:
1 adet simit, 1 lokma acma

Ara ogun:
3 dilim biskuvili pasta

oglen:
Salata yapcak vaktim yoktu. Dun hasladigim borulce ve sehriyeden 4 yk yedim. 1 kase de mercimek corbasi ictim.

Bi ara hurma attim agzima 1 adet

Kahvaltim:
1 adet simit, 1 lokma acma

Ara ogun:
3 dilim biskuvili pasta

oglen:
Salata yapcak vaktim yoktu. Dun hasladigim borulce ve sehriyeden 4 yk yedim. 1 kase de mercimek corbasi ictim.

Bi ara hurma attim agzima 1 adet
Kuzum salatayı ben haftalık yapıyorum kuru malzemelerle inanılmaz rahat oluyor bir hafta da diri kalıyor

Merhabalar günaydınlar herkese
bugünkü sonucum 67.6 kilo ile -900 Gr.

daha fazla hareket etmem gerekirdi ama her hafta bu kadar bile gitse kafi :)

Haziran 18 inde ilk deniz tatilimizi planlamış bulunuyoruz ..
bu küçük bir tatil aslında aslı inşallah aksilik olmazsa temmuzda...

O zamana kadar 3 kilo versem ne hoş olcak 64.5 falan olcam ama hala 67.5/7 bandında gidiyorum :KK43:

selam kızlar anca okudum. ben hiiç dikkat etmiyorum. alin büyüdüğü için daha çok emiyor ondan mı yoksa stresten mi bilmiiyorum gece 1 lerde tatlı yiyorum. her akşam istisnasız. kilo veriyorum az az da olsa. herkes iyidir umarım. ben güncel kilomu artık pazartesi söyleyeyim sabah tartılıp. bu arada esmeralda5 esmeralda5 haziran 18 de biz de ufak çaplı bi tatile gideceğiz bakalım nasıl olacak. ne yiyecek oralarda ya durmazsa diye şimdiden stresi sardı resmen.

selam kızlar anca okudum. ben hiiç dikkat etmiyorum. alin büyüdüğü için daha çok emiyor ondan mı yoksa stresten mi bilmiiyorum gece 1 lerde tatlı yiyorum. her akşam istisnasız. kilo veriyorum az az da olsa. herkes iyidir umarım. ben güncel kilomu artık pazartesi söyleyeyim sabah tartılıp. bu arada esmeralda5 esmeralda5 haziran 18 de biz de ufak çaplı bi tatile gideceğiz bakalım nasıl olacak. ne yiyecek oralarda ya durmazsa diye şimdiden stresi sardı resmen.
Kaç günlüğüne kuzum :) nereye gidiyorsunuz

yani yediği şeyleri götürmüştüm ben tarhana, taze fasulye bir tane de sebze yapıp kavanoza koyabilirsin
İnşallah durur kuzum iyi olur onlarda alışmış oluyor 😌😊

X