2020 Ağustos Anneleri Zayıflıyor

Gün içerisinde çok zor oluyor akşamda bu ara hastalıktan uykularım düzensiz
Ama sabah 1 saat erken kalkmayı planlıyorum açma germe leslie yapar kahvemi içerim

şimdi erken kalktım kalktım sonra kış gelince sabah hava karanlık olcak kalkmak daha zor

Harikasin kuzum!!! Sen yaparsin zaten, sende o azim var
Ben de cardio icin Leslie degil de disarda yuruyus yapcam. Buranin ekim kasik aralik ocak ayi cok guzel oluyor hava acisindan. tam yuruyus havasi. Bolgesel calismalarimi da yazarim buraya.

Merhaba,ben al ver al ver bir istikrar yakalayamayinca online fdiyete basladim,bakalim bu defa hedef kiloya inmeden birakmak yok,guncel 80 hedef 60
Kesinlikle istikrarlı ol canım ben 3 ayda 79dan 66 ya düştüm fakat nisan ayında bir bıraktım o zamandan bu Zamana al ver hep bir ara 63.5 oldum sonra tatile gittim tatil ve sonrasında 3-4 aldım geldim.
Artık hedefim kilo verip korumak ve az kalan yağları kasa dönüştürmek

Harikasin kuzum!!! Sen yaparsin zaten, sende o azim var
Ben de cardio icin Leslie degil de disarda yuruyus yapcam. Buranin ekim kasik aralik ocak ayi cok guzel oluyor hava acisindan. tam yuruyus havasi. Bolgesel calismalarimi da yazarim buraya.
Dışarı yürüyüş ekstra yaparım bebek arabası ile 1 saat yürüsem o kdr etki edeceğini düşünmüyom

esmeralda5 sen cok kisa sure once 63.5 kg din ya. Bu aldigin kiloyu cok yeni aldigin icin hizlica vericeksin bak 10 gun sonra 63 kiloyu goruceksin. Bu dedigimi hatirla 10 gun sonra yeni alinan kilolar hizli gidiyor.

Valla şimdi genç yeğen kuzenlerime bakıpts özeniyorum acaba diyorm 20 li yaşlarımı daha fit geçirseydim ne güzel olurdu
Neyse gene kötü değildik ama daha fit olabilirdim diyorum
Geç değil 30-40 yaş arası da iyidir diyorm

daha da abartıp Jlo ya bakıyorum

esmeralda5 sen cok kisa sure once 63.5 kg din ya. Bu aldigin kiloyu cok yeni aldigin icin hizlica vericeksin bak 10 gun sonra 63 kiloyu goruceksin. Bu dedigimi hatirla 10 gun sonra yeni alinan kilolar hizli gidiyor.
Ahhh ne güzel 62 olim ağırlık alıp çalışcm sanırım popo ağırlıksız zor diyoğlar
Spor salonuna mı yazılsam diyorum ama gidemezsem yazık olur

Ahhh ne güzel 62 olim ağırlık alıp çalışcm sanırım popo ağırlıksız zor diyoğlar
Spor salonuna mı yazılsam diyorum ama gidemezsem yazık olur
Bence hic bulasma. Benm yazik oldu
benim mesela belim kalin kaldi. 61 lerdeydi. 67 falan galiba suan. Kiloyla aslinda hic derdim yok. Sadece belimi inceltip biraz skilasmak istiyorum. Diyet yapmcam yine ama tatliyi azaltmayi abur cuburu kesmeyi düşünüyorum.

Gunaydin canim. Ben 50 kg a dustugumde benim de belim 66-67 ydi. Su an hic olcmek icimden gelmiyor dun itibariyle basladim diyete bakalim. Biraz zaman gecsin duzenli olcerim.

Dun aksam yazmaya firsat bulamadim. Dun yediklerimi paylasayim.

Karisik bitki cayi

Sabah:
1 haslanmis yumurta
1 adet yarim yagli ucgen peynir
1 adet hindi fume
4 siyah zeytin
2 dilim beyaz ekmek (uno denge kalmamisti, markette de bitmis. Normalde uno denge yiyorum cok tok tutuyor)

Ara ogun:
7-8 adet cilek

Oglen:
4-5 yemek kasigi kuru fasulye ve 1 dilim beyaz ekmek

Ara ogun:
1 tane murdum erigi
8-10 tane uzum

Aksam:
1 tabak kadar patatesli havuclu tavuk haslama
1 dilim tam bugday ekmegi (uno denge markete gelmis aksama yiyebildim)

Yatmadan once karisik bitki cayi

Gunu bu sekilde tamamladim. Ne kadar su ictigimi olcmeyi unuttum.

Merhaba kızlar
Herkes geri dönmüş harikasınızzz

Ben veremediğim gibi 2-3 kilo da aldım maalesef. Artık tayinimiz de çıktı yarın göreve başlıyorum. Bahanem kalmadı Okul başlayınca düzene girerim diye düşünüyorum.

Bir kaç gündür niyetleniyordum ama bir yerde bozuluyordu. Sizi görünce motive oldum. Dua edin bana bu sefer vereyim artık ya

White Mocha vallahi harikasın kuzum ya helal olsun çok güzel kilo verdin

Canimmm, hayirli olsun yeni gorev yerinde de mutluluk diliyorum kuzum
Zayiflaman konusunda da dualarim seninle, ama yalnizca Allaha birakmayalim bu isi

Bu arada ben de 2 haftaya ise basliyorum. Bakalim nasil olcak...

Ben simdi notlarima baktim da; belimi ara ara olcmusum. Ilk olcum 74 sonra 69.5 en son da 67 yazmisim. Ama hangi tarihlerde oldugunu bilmiyorum. Ben belimi bi 63 e falan cekebilsem iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…