- 1 Temmuz 2009
- 5.728
- 5.870
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canım yeni kiloların hayırlı olsun+4 kg’dan selamlar
Keşke benimki de kırılmış olsaydı dicem ama kıyafetlerin duruşundan bile anlıyorum maalesef. 54 kg oldum. Hala da başlayamadım diyete. Yarın başlıyım diyorum artık...Selam canım yeni kiloların hayırlı olsun
Benim tartım kırıldı aylardır tartilamiyorum resmen.
Benim zayiflamak degil artik hedefim sikilasmak. dogum sonrasi belim bayagi kalin kaldi. yanlar cikiyor. ama bir turlu yapamiyorum.Keşke benimki de kırılmış olsaydı dicem ama kıyafetlerin duruşundan bile anlıyorum maalesef. 54 kg oldum. Hala da başlayamadım diyete. Yarın başlıyım diyorum artık...
Sen ne durumdasın, korudun mu kilonu?summer is coming
Ben artık diyet listesine uyamayacağım 2 kere daha denedim 2 ayrı diyetisyen ve listeye uymaktan cok sıkılmışım porsiyon kontrolü dengeleme olarak ilerliyorum şimdi +1 kilodayımSen ne durumdasın, korudun mu kilonu?
Ben salıdan beri diyettetim. Bgn 3. Günüm 23 Nisana 50 kg a düşmek gibi bi hedef koydum. Bgn evde spor yapmaya da başladım ufaktan
Çok iyi ya +1 nedirkiBen artık diyet listesine uyamayacağım 2 kere daha denedim 2 ayrı diyetisyen ve listeye uymaktan cok sıkılmışım porsiyon kontrolü dengeleme olarak ilerliyorum şimdi +1 kilodayım