2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kizlar tam 6 haftalik hamileyim bende akinti olmuyor pek ? Benim gibi olan varmi ?
Benim de 5. haftadan sonra başladı ama öyle aman aman olmadı ilk zamanlar. Zaman geçtikçe artıyor ve sürekli olmuyor. Takılma canım belirtiler herkese göre farklı

ilk hamileliğimde aralıksız 3 ay yattım canım seni çok iyi anlıyorum. ama genel olarak 3. ayda geçiyor. bunda daha bişey yok ama çok korkuyorum tekrar başlıcak diye

Ayyy evet şu an farkettim bana doktor vinelac diye bir folik asit verdi içini çoook az zencefil var yemekle yutuyorum ne yalan söyleyip o biraz yatıştırıyor. Ha bi de leblebi baya yatıştırıyor. Konuşurken bile yoruluyorum bazen eşin memnun ama bu belirti en çok onun işine geldi günde 100bin kelime konuşan karısı artık yavru bir kedi gibi

Elbet bitecek bu bulantilar,tam gaz geri donecegiz.07.15te servise biniyorum.Ac olunca da tutuyor sanirim.Leblebiyi deneyecegim

Baktım biraz daha artmış yazdım canım. Devam ederse 1 ampul progestan yaptırın dedi. Panik oldum biraz galiba
Çoook şanslısın canım idaren çok iyi demek kii. Hasta olduğumda rapor alacağım zaman bildirirken bile tedirgin oluyorum inan ki. Doktordan nöbet muafı için rapor isteyebilirim ama lekelenmeler devam ederse

Ne guzel nobetinizi hemen kaldirmislar.Benim haftada 2 gun nobetim var.Okuldaki hamile arkadasa 6 aylik olana kadar nobet tutturdular.Kacisim yok.Ozel okulun cilveleri

Tedirgin olma canım, sakinliğini koru ama sana tavsiyem ayaklarını yukarı kaldır yat hiç birşey yapma. Yarın da gitme okula rapor al. Çok ayakta kalıyoruz öğretmenler olarak.
Özel okuldayım canım ben sağolsunlar kendileri kaldırdılar ama insanlık hali bu. Boş derslerim de uyuyabileceğim bir odamızda var, çok şükür rahat ediyorum. Ders sayımda fazla değil. Ama beni zorlasalardı duramazdım gerçekten.

Ne guzel nobetinizi hemen kaldirmislar.Benim haftada 2 gun nobetim var.Okuldaki hamile arkadasa 6 aylik olana kadar nobet tutturdular.Kacisim yok.Ozel okulun cilveleri
Ben de özel okuldayım canım, bizim okulda da iki gün tutuluyor ama kendileri kaldırdılar söylediğim anda çok şükür. İnsanı bir şey sonuçta bu. Doktorum çok fazla ayakta durma yorulma dedi. Ben de yormamaya çalışıyorum işte

Benim de 5. haftadan sonra başladı ama öyle aman aman olmadı ilk zamanlar. Zaman geçtikçe artıyor ve sürekli olmuyor. Takılma canım belirtiler herkese göre farklı
Evet canim haklisin ama burda bi arkadas doktora gitmis akinti icin doktor ona "akinti iyidir hormonlarin calistigini gosterir" demis..insan evham yapiyor iste sorarim doktoruma bakyim kontrole gidecegim 3 gune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…