Ben yasiyorum arada ama zaten bende migren de var. Karanlik odada gozu dinlendirmek iyi geliyor.uzanman lazim. Hcg hormonu migreni ve basagrilarini tetikliyormus.Bütün gün süren baş ağrıları yaşayan var mı
Benim de 5. haftadan sonra başladı ama öyle aman aman olmadı ilk zamanlar. Zaman geçtikçe artıyor ve sürekli olmuyor. Takılma canım belirtiler herkese göre farklıKizlar tam 6 haftalik hamileyim bende akinti olmuyor pek ? Benim gibi olan varmi ?
ilk hamileliğimde aralıksız 3 ay yattım canım seni çok iyi anlıyorum. ama genel olarak 3. ayda geçiyor. bunda daha bişey yok ama çok korkuyorum tekrar başlıcak diyeKızlar hepinize hayırlı uğurlu olsunda maşallah yemek içmekten bahsedemiyor kimse mide bulantısı kusma cekmiyor mu? 5.haftamdan beri şiddetli kusmalar mevcut bütün hapları denememe rahmen hiç biri fayda etmedi ise gidemiyorum evime gidemiyorum bütün gün yatıyorum lavoba dışında kalkamıyorum bilr bütün hayatim yatakla bağlanmış gibi iki haftada çok yoruldum ne yapacağımı şaşırdım ne yesem çıkartıyorum su bile içemiyorum
bende oluyor canım yaa yarın dra sorucamKizlar tam 6 haftalik hamileyim bende akinti olmuyor pek ? Benim gibi olan varmi ?
Benim de öyle. Pantolonlarım olmuyor artık.kızlar size bir sorum olacak karnında şişlik olan varmı benim karnım sanki 4 aylık gibi duruyor anlamadım ki niye böyle
benim ilk gebeliğim 30 kilo ile bitti. buda öyle olacak sanırım o yüzden sinirlerim bozuldu yaaaBenim de öyle. Pantolonlarım olmuyor artık.
Ayyy evet şu an farkettimDogum tarihlerimiz ayni,mide bilantisi da birlikte basladiBugun yolda cok zorlandim.Her gun is icin 90 dk gidiyor 90 dk geliyorum.Mide bulantilariyla bas etmek cok zormus.Ne uyuyabiliyorum yolda ne de rahat oturabiliyorum ne yemek yiyebiliyorum.Umarim cabuk gecer bu bulantilar
Ayyy evet şu an farkettimbana doktor vinelac diye bir folik asit verdi içini çoook az zencefil var yemekle yutuyorum ne yalan söyleyip o biraz yatıştırıyor. Ha bi de leblebi baya yatıştırıyor. Konuşurken bile yoruluyorum bazen eşin memnun ama bu belirti en çok onun işine geldi günde 100bin kelime konuşan karısı artık yavru bir kedi gibi
Baktım biraz daha artmış yazdım canım. Devam ederse 1 ampul progestan yaptırın dedi. Panik oldum biraz galibaÇok dikkat et o zaman, azıcık bile artarsa yaz doktora ve dediğin gibi rapor al. Sen de öğretmensin galiba ben de öğretmenim. Okula bildirdim hamileliğimi ve bütün nöbetlerimi kaldırdılar. Sen de belirt lütfen
Ne guzel nobetinizi hemen kaldirmislar.Benim haftada 2 gun nobetim var.Okuldaki hamile arkadasa 6 aylik olana kadar nobet tutturdular.Kacisim yok.Ozel okulun cilveleriÇok dikkat et o zaman, azıcık bile artarsa yaz doktora ve dediğin gibi rapor al. Sen de öğretmensin galiba ben de öğretmenim. Okula bildirdim hamileliğimi ve bütün nöbetlerimi kaldırdılar. Sen de belirt lütfen
Benim de yaklasik 3 saat.Allah kolaylik versin.Ise gitmeden yoruluyorum bu ara
Tedirgin olma canım, sakinliğini koru ama sana tavsiyem ayaklarını yukarı kaldır yat hiç birşey yapma. Yarın da gitme okula rapor al. Çok ayakta kalıyoruz öğretmenler olarak.Baktım biraz daha artmış yazdım canım. Devam ederse 1 ampul progestan yaptırın dedi. Panik oldum biraz galiba
Çoook şanslısın canım idaren çok iyi demek kii. Hasta olduğumda rapor alacağım zaman bildirirken bile tedirgin oluyorum inan ki. Doktordan nöbet muafı için rapor isteyebilirim ama lekelenmeler devam ederse
Ben de özel okuldayım canım, bizim okulda da iki gün tutuluyor ama kendileri kaldırdılar söylediğim anda çok şükür. İnsanı bir şey sonuçta bu. Doktorum çok fazla ayakta durma yorulma dedi. Ben de yormamaya çalışıyorum işteNe guzel nobetinizi hemen kaldirmislar.Benim haftada 2 gun nobetim var.Okuldaki hamile arkadasa 6 aylik olana kadar nobet tutturdular.Kacisim yok.Ozel okulun cilveleri
Aynen bende de fazla olmadi doktora sordun mu ben soracagim..cunku akinti olmasi lazim belirti olarak ama herkesin belirtisi ayni degil tabiNesquik9 benim 3 gün oldu akıntı şimdi hiç bir akıntım yok
Evet canim haklisin ama burda bi arkadas doktora gitmis akinti icin doktor ona "akinti iyidir hormonlarin calistigini gosterir" demis..insan evham yapiyor iste sorarim doktoruma bakyim kontrole gidecegim 3 guneBenim de 5. haftadan sonra başladı ama öyle aman aman olmadı ilk zamanlar. Zaman geçtikçe artıyor ve sürekli olmuyor. Takılma canım belirtiler herkese göre farklı
O zaman ne dıe bır hafta sonraya randevu vardı yanı ben nıe gıdıyorum yarın ben kese gorucem umıdım vardıÇok zor, cihazın çok iyi olması lazım, karındaki yağ tabakasının çok ince olması lazım falan.