2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Rahatıma pek düşkünüm diğerleri sıkıyor Özellikle akşamları

İlk gebeliğimden kalan pantolonlarımı giyiyorum Zaten çok değil 8 ay önce doğum yapmıştım.
Allah kolaylık versin ve de maaşallah diyeyim. Arası az olan bebekler istemiştim hep ben de . Benim 3 yaş olacak arada. Seninki harika

Elbet bitecek bu bulantilar,tam gaz geri donecegiz.07.15te servise biniyorum.Ac olunca da tutuyor sanirim.Leblebiyi deneyecegim
Tokken değil açken o boş öğürmeler mahvediyor zaten konu komsu duymasın daha az kanlansın canlansın Allah korusun üzülürsem onların çeneleri daha çok üzer diye kimseye demedim ama dememe gerek kalmadı sabah ezanından itibaren öğürdğpüm için

Ben de öyleyim sabun kokusu elini yıkarken rahatsiz eder mi insani öğüre ögüre

Çok şükür ben de duydum kalp atışını.. eve gelir gelmez de hasta oldum salgın varmış, dikkat edin kızlar..

İlk gebeliğimden kalan pantolonlarımı giyiyorum Zaten çok değil 8 ay önce doğum yapmıştım.
Emziriyor musun peki bebeğini, benim de 14 aylık kızım var kafam karısık biraz..

Allah kolaylık versin ve de maaşallah diyeyim. Arası az olan bebekler istemiştim hep ben de . Benim 3 yaş olacak arada. Seninki harika
Çok şükür ben de duydum kalp atışını.. eve gelir gelmez de hasta oldum salgın varmış, dikkat edin kızlar..

Emziriyor musun peki bebeğini, benim de 14 aylık kızım var kafam karısık biraz..
Bebeğim melek oldu kızlar o yüzden bu kadar erken gebelik düşündük zaten .

Bebeğim melek oldu kızlar o yüzden bu kadar erken gebelik düşündük zaten .
Oyy cennet meleği, başın saolsun canım. Yavrunla muhakkak karşılaşcak ve sarılcaksın cennette. Yeni bebeğinde hayırlı uğurlu olsun inşallah. Rabbim sağ salim kucaklarımıza almak nasip etsin

Oyy cennet meleği, başın saolsun canım. Yavrunla muhakkak karşılaşcak ve sarılcaksın cennette. Yeni bebeğinde hayırlı uğurlu olsun inşallah. Rabbim sağ salim kucaklarımıza almak nasip etsin
Teşekkür ederim canım
Hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah

Canım benim oğlum 16 aylık ben 7 haftalık hamileyim şuan sata göre öğrendiğimden beri emziriyorum dr tadı bozulur 3 4 aya dedi ama ben o bırakana kadar emzirmeyi düşünüyorum

Herkese Günaydın
Bende yeni öğrenenlerdenim. 3 gün önce 4+1 ken vajinalde doktor minicik keseyi gördü. Bu hafta tekrar gidicem inşallah büyümüştür kesem. Ben çok gerginim kızlar. İlk gebeliğim daha ama çok endişeliyim ya sağlıksızsa ya kalbi atmazsa diye. Sevincimi bile yaşayamıyorum

olur olur,ben 3.ye hamilyim,2.yi bile hemen karar verememişken ama baya yaş farkı var benim çocukarın arasında,şimdilik iyiyim bulantı başlamadı sadece ağzımın içi aşırı tuhaf
Hoşgeldin ne güzel sana tam doğum günü hediyesi olur. tabi bebekler sürprizlerle dolu olduğu için zamanında gelen çok az bu arada profil fotoğrafına dikkat ettim sen de mi kedi annesisin
hoşbuldumOğlum ve kızım doktorların dediği tarihte doğdu inşallah minikte zamanında doğarprofil fotosundaki evet benim evimdeki kedimdi sokaktan aldık hastaydı malesef kaybettik onusokak kedilerine bakıyorum şuanda da,evimin arkasında takılıyolar soğuk havalarda kuruluk var oraya giriyorlar,artık evde bakamıyorum kedi köpek tüyü alerjisi çıktı zorlanıyorum ama nerde sokak hayvanı görsem ilgileniyorum çok seviyorum
Ilık su için bol bol,merak etmeyin öksürmekten değildir ağrı,bol bol dinlenin bişey olmaz Allhın izniylesağa sola dönünce bile giriyor arada o kas ağrısı

Hayırlı olsun kese çok erken görülmüşben henüz doktora gitmedim,betahcg kaçtı acaba,lütfen kendinizi üzmeyin aynen bende endişeliyim ama sonra diyorum ki zaten sağlıklı değilse durmaz,sağlıklı melekler bir şekilde bir şey olmadan gelişip büyüyor ve doğuyor inşallh sağlıkla kucağınıza alırsınız2evladım var benim,1tane de kaybım var 10haftalık kalbi durdu 1tane de kimyasalım var ve tekrar hamileyimhayırlısı diyorum bekliyorum

Bir de ben normalde yüzüstü yatıyorum kızlar. Bu konuda aşırı zorlanıyorum. Sağıma soluma yatmaya calısıyorum ama gece yarısı kendımı yine yüzükoyun buluyorum bütün gece kendıme savaşıyorum. bu aylarda bebeğe zararı olur mu ki.

Göbek Çıkana kadar bir sakıncası yok. Hatta çıktıktan sonra bile yok; vücut kendini öyle güzel ayarlayan bir mekanizma ki zaten içdügüsel olarak belli bir zaman sonra yatamıyorsun.
16. Haftaya kadar yatmıştım ben.. Sonradan sağ-sol dönüşümlü yatmaya alışıyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…