- 25 Temmuz 2013
- 12.807
- 52.399
Belki de görünüyordur, arkadaşların çoğu görünür demiş. Belki ben yanlış biliyor olabilirim.O zaman ne dıe bır hafta sonraya randevu vardı yanı ben nıe gıdıyorum yarın ben kese gorucem umıdım vardı
Umarım gorurum canımmmBelki de görünüyordur, arkadaşların çoğu görünür demiş. Belki ben yanlış biliyor olabilirim.
Ne guzel nobetinizi hemen kaldirmislar.Benim haftada 2 gun nobetim var.Okuldaki hamile arkadasa 6 aylik olana kadar nobet tutturdular.Kacisim yok.Ozel okulun cilveleri
Özel okulda çalışmanın zorluğunu çok iyi bilirim..Tedirgin olma canım, sakinliğini koru ama sana tavsiyem ayaklarını yukarı kaldır yat hiç birşey yapma. Yarın da gitme okula rapor al. Çok ayakta kalıyoruz öğretmenler olarak.
Özel okuldayım canım ben sağolsunlar kendileri kaldırdılar ama insanlık hali bu. Boş derslerim de uyuyabileceğim bir odamızda var, çok şükür rahat ediyorum. Ders sayımda fazla değil. Ama beni zorlasalardı duramazdım gerçekten.
İlk gebeliğimde çok akıntım varken şuan neredeyse hiç yok.. Normal, kişiden kişiye geçtim insanın kendisinde bile fark olabiliyor böyle. Ben en büyük örneği:))Kizlar tam 6 haftalik hamileyim bende akinti olmuyor pek ? Benim gibi olan varmi ?
Akşamları öyle Benimde 4 aylık gibi oluyor.kızlar size bir sorum olacak karnında şişlik olan varmı benim karnım sanki 4 aylık gibi duruyor anlamadım ki niye böyle
Ben hamile pantolonuna geçtim bileBenim de öyle. Pantolonlarım olmuyor artık.
Hamıle pantolunu mu cok erken degıl mıİlk gebeliğimde çok akıntım varken şuan neredeyse hiç yok.. Normal, kişiden kişiye geçtim insanın kendisinde bile fark olabiliyor böyle. Ben en büyük örneği:))
Akşamları öyle Benimde 4 aylık gibi oluyor.
Ben hamile pantolonuna geçtim bile
Ben tayt giyiyorum henüz almadım pantolon.İlk gebeliğimde çok akıntım varken şuan neredeyse hiç yok.. Normal, kişiden kişiye geçtim insanın kendisinde bile fark olabiliyor böyle. Ben en büyük örneği:))
Akşamları öyle Benimde 4 aylık gibi oluyor.
Ben hamile pantolonuna geçtim bile
Zeybltaslan sürekli olmadıkça bir kereden bir şey olmaz yerleşme kanaması dır tekrarlarsa doktora git bence
6+6 görünüyor ultrasonda canım
Çok şükür canım daha çoook güzel şeyler yaşayacağız inşallah hep birlikte burada
Benim de şu an çok çok hafif bir lekelenmem olmuş canım umarım bir sorun yoktur. Ama yine de bir doktora sormak en iyisi
Benim ikinci gebeliğim bunda henüz bulantı başlamadı. İlk gebeliğimde ben de yaklaşık 25 gün öylece annemde yattım mecbur olmadıkça hateket etmedim kendi kokumdan bile tiksiniyordum serumlar ilaçlar baktım olmuyor sabahtan akşama kadar çubuk krekaer yedim 5 kg verdim ilk 4 ay. Ama sonra 17 haftada birden kesildi. Bir noktada geçicek. Sabret cnm evlat için değer.Kızlar hepinize hayırlı uğurlu olsunda maşallah yemek içmekten bahsedemiyor kimse mide bulantısı kusma cekmiyor mu? 5.haftamdan beri şiddetli kusmalar mevcut bütün hapları denememe rahmen hiç biri fayda etmedi ise gidemiyorum evime gidemiyorum bütün gün yatıyorum lavoba dışında kalkamıyorum bilr bütün hayatim yatakla bağlanmış gibi iki haftada çok yoruldum ne yapacağımı şaşırdım ne yesem çıkartıyorum su bile içemiyorum
Doktoruna sorsana canım
ilk hamileliğimde aralıksız 3 ay yattım canım seni çok iyi anlıyorum. ama genel olarak 3. ayda geçiyor. bunda daha bişey yok ama çok korkuyorum tekrar başlıcak diye
Korkmaa öyle bir şey olsa doktorlar akıntı durumun nasıl diye sorarlar canım. Sen yine de sorduktan sonra haber ver bakalım ama kıyaslama kendini kimseyle. Mide bulantısı içinde öyle diyorlar ama kiminin hiç bulanmıyor. Benim 1 hafta bulandı bitti sonra, şu an bir sıkıntım yok şükürEvet canim haklisin ama burda bi arkadas doktora gitmis akinti icin doktor ona "akinti iyidir hormonlarin calistigini gosterir" demis..insan evham yapiyor iste sorarim doktoruma bakyim kontrole gidecegim 3 gune
HoşgeldinMerhaba ağustos anne adaylarıbugün 4+1oldum ve betam 802 çıktı,inşallah sağlıklı hamilelik geçirelim hepimiz,bebeğimin doğumunu 30 ağustos gösteriyor takvim ve o gün doğum günüm hepinize iyi geceler
Doktor ona bir sorun olmadığını anlatmaya çalışmış bence öyle söyleyerek. Tıpkı akıntı olmamasının da bir sorun olmadığı gibi. Her belirti vücudumuzda yer alacak diye bir şart yok. Aşırı kanama şiddetli sancı olmadıkça her şeyi kafaya takmamak lazım benceEvet canim haklisin ama burda bi arkadas doktora gitmis akinti icin doktor ona "akinti iyidir hormonlarin calistigini gosterir" demis..insan evham yapiyor iste sorarim doktoruma bakyim kontrole gidecegim 3 gune
Benim ikinci gebeliğim bunda henüz bulantı başlamadı. İlk gebeliğimde ben de yaklaşık 25 gün öylece annemde yattım mecbur olmadıkça hateket etmedim kendi kokumdan bile tiksiniyordum serumlar ilaçlar baktım olmuyor sabahtan akşama kadar çubuk krekaer yedim 5 kg verdim ilk 4 ay. Ama sonra 17 haftada birden kesildi. Bir noktada geçicek. Sabret cnm evlat için değer.
Rahatıma pek düşkünüm diğerleri sıkıyor Özellikle akşamlarıHamıle pantolunu mu cok erken degıl mı
İlk gebeliğimden kalan pantolonlarımı giyiyorumBen tayt giyiyorum henüz almadım pantolon.
Ne zamandır ağrıyor karnınız? Uzanıp dinlendiniz mi? Ayaklarınızın altına yastık koyup uzanın, benim öyle olunca geçiyor.Ya kızlar bugün boğazıma birşey takıldı öksür öksür bi hal oldum tabi sonra bi karnım ağrımaya başladı geçmiyor ilk defa böyle oldum acaba birşey mi oldu diye içim içimi yiyor kaslarımı mı zorladım acaba
İnşallah ne kadar zor ve sabredilmesi imkansız olsa da geçiyor. Allah sağlıkla sınamasın. Güzel yüzünü görünce çekilen doğum sancısı bile uçup gidiyor insanın aklından. SabretSabrediyorum ama bazen tükenmiş hissediyorum su bile içemiyorum yediğimi içtiğimi kusuyorum serum da fayda etmiyor azcik vücut direncimi topluyor okadar inşallah çabuk geçer bakalım bekliyorum inşallah sizinde başlamaz tekrar