2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Bende yer temizleyicisi falandan iğrendim sanki 100 kilo şekerle yapılmış gibi kokuyor

Benden ole seyler ıstenmedı hıc:/
Bazı doktorlar keseyi görünce bazıları kalp atışı görünce ister canım.
İlk gebeliğimde ki doktorum kalp atışını duyunca istemişti. Bu doktorum keseyi görünce istedi. Ama daha gitmeme zaman olduğu için yaptırmadım, doktora gitmeden bir gün önce yaptıracağım bende.

Kızlar bende mide bulantısı falan yok çok şükür.
İştahımın maşallahı var. Bu gidişle ilk aydan 5-10 kilo arası bir şey alabilirim o derece yiyorum

Bende öyle yapcaktım ama bogazımda iltihap oluştu diye bu gün yaptırdım canım

Bende yarın gıdıcem bakalım ne dıcek

Sen uygulamaya gore mı 4+5de gıttın?keseyı gorunce ne dedı dr kac haftalıkmıs aynı mı cıktı yanı canım
Uygulamada 6+5 dim canım doktora sordum 4+5 dedi sat 1 kasımdı ona göre baya büyük olması lazim ama ultrasinda 4+5 çıktı canım sata göre 7+3 üm şuan ama ultrasonda çıkana göre 5+3

Uygulamada 6+5 dim canım doktora sordum 4+5 dedi sat 1 kasımdı ona göre baya büyük olması lazim ama ultrasinda 4+5 çıktı canım sata göre 7+3 üm şuan ama ultrasonda çıkana göre 5+3
Cnam senin geç döllenme olmuş o zaman analdığım kadarıyla , ben ilk öğrendiğimde 36 ile öğrendiğim için endişe yapıyorm biraz inşallah bz de keseyi görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…