- 11 Ağustos 2018
- 1.987
- 2.204
- 28
O arada banada oluyor diyorum adet mi oldum ya ama çok şükür bi sıkıntı yok bu gün genel kanları verdimYok kuzum agrı degıl hanı adet olurken kasıkta bısey olruta ole bı hıs adet oldum sandım ole bıseydı
Ne kanı verdın ?O arada banada oluyor diyorum adet mi oldum ya ama çok şükür bi sıkıntı yok bu gün genel kanları verdim
Hadi hayırlı haberler al insallah.. :)ikinci çizgiyi gördüm bugün geçen sormuştun ya kaç haftalıksın diye sağlıklıysa hamileliğim 4 haftalığım sanırım bakalım.
Bende yer temizleyicisi falandan iğrendim sanki 100 kilo şekerle yapılmış gibi kokuyorben kızımda şampuandan tiksinmiştim direk kimyasal kokuyordu alıyordum o kokuyo hatta ben şampuanımı değiştirdim de farkında değilmiyim acaba diye tereddüt etmişliğim var şaka yapmıyorum bi de eşimin parfümün çok itici geliyordu.
Hemogram biyokimya , kan grubu, hepatitler troid, torch yazıyor kagıtta doktorun istemisti ben saglik ocagında yaptırdımNe kanı verdın ?
Ben ilk defa dün tavugun kokusuna ögürdüm pişerkenBende yer temizleyicisi falandan iğrendim sanki 100 kilo şekerle yapılmış gibi kokuyor
Benden ole seyler ıstenmedı hıc:/Hemogram biyokimya , kan grubu, hepatitler troid, torch yazıyor kagıtta doktorun istemisti ben saglik ocagında yaptırdım
Bazı doktorlar keseyi görünce bazıları kalp atışı görünce ister canım.Benden ole seyler ıstenmedı hıc:/
Keseyi gördün mü ben keseyi görünce verdi bana bu tahlilleri her gebelikte isteniliyor kan tahlili idrar tahliliBenden ole seyler ıstenmedı hıc:/
Bende öyle yapcaktım ama bogazımda iltihap oluştu diye bu gün yaptırdım canımBazı doktorlar keseyi görünce bazıları kalp atışı görünce ister canım.
İlk gebeliğimde ki doktorum kalp atışını duyunca istemişti. Bu doktorum keseyi görünce istedi. Ama daha gitmeme zaman olduğu için yaptırmadım, doktora gitmeden bir gün önce yaptıracağım bende.
Yok canım yarın gıdıcemKeseyi gördün mü ben keseyi görünce verdi bana bu tahlilleri her gebelikte isteniliyor kan tahlili idrar tahlili
Bende yarın gıdıcem bakalım ne dıcekBazı doktorlar keseyi görünce bazıları kalp atışı görünce ister canım.
İlk gebeliğimde ki doktorum kalp atışını duyunca istemişti. Bu doktorum keseyi görünce istedi. Ama daha gitmeme zaman olduğu için yaptırmadım, doktora gitmeden bir gün önce yaptıracağım bende.
Hadi hayırlısı olsun inşallah canım ben 4+5 de gördüm keseyi sıkışık gittim baya net göründü sen de su iç sıkış :)Yok canım yarın gıdıcem
Canım keseyi gördüğünde beta hcg kaçtı ?Hadi hayırlısı olsun inşallah canım ben 4+5 de gördüm keseyi sıkışık gittim baya net göründü sen de su iç sıkış :)
Sen uygulamaya gore mı 4+5de gıttın?keseyı gorunce ne dedı dr kac haftalıkmıs aynı mı cıktı yanı canımHadi hayırlısı olsun inşallah canım ben 4+5 de gördüm keseyi sıkışık gittim baya net göründü sen de su iç sıkış :)
Canım ben hic beta baktırmadım ilk baktırdım o bi tek o zaman 4 aralıktı 212di doktor istemeyince bende gidip hiç baktırmadımCanım keseyi gördüğünde beta hcg kaçtı ?
Uygulamada 6+5 dim canım doktora sordum 4+5 dedi sat 1 kasımdı ona göre baya büyük olması lazim ama ultrasinda 4+5 çıktı canım sata göre 7+3 üm şuan ama ultrasonda çıkana göre 5+3Sen uygulamaya gore mı 4+5de gıttın?keseyı gorunce ne dedı dr kac haftalıkmıs aynı mı cıktı yanı canım
Cnam senin geç döllenme olmuş o zaman analdığım kadarıyla , ben ilk öğrendiğimde 36 ile öğrendiğim için endişe yapıyorm biraz inşallah bz de keseyi görürüzUygulamada 6+5 dim canım doktora sordum 4+5 dedi sat 1 kasımdı ona göre baya büyük olması lazim ama ultrasinda 4+5 çıktı canım sata göre 7+3 üm şuan ama ultrasonda çıkana göre 5+3