- 11 Ağustos 2018
- 1.987
- 2.204
- 28
Evet geç döllenme . Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah görürsün keseyi . Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsinCnam senin geç döllenme olmuş o zaman analdığım kadarıyla , ben ilk öğrendiğimde 36 ile öğrendiğim için endişe yapıyorm biraz inşallah bz de keseyi görürüz
Iste benımde uygulamasa 5+0 oyuzden yarın goremıcem dıe korkıyorumUygulamada 6+5 dim canım doktora sordum 4+5 dedi sat 1 kasımdı ona göre baya büyük olması lazim ama ultrasinda 4+5 çıktı canım sata göre 7+3 üm şuan ama ultrasonda çıkana göre 5+3
Anladım canım korkma içini ferah tut dua et bol bol ve dedigim gibi baya şıkışık git rahim çok net belli oluyorIste benımde uygulamasa 5+0 oyuzden yarın goremıcem dıe korkıyorum
Insallah kuzummmm:)Anladım canım korkma içini ferah tut dua et bol bol ve dedigim gibi baya şıkışık git rahim çok net belli oluyor
O zaman sizde hoşgeldiniz grup öğürengillereB
Ben ilk defa dün tavugun kokusuna ögürdüm pişerken
Hayırlııı olsun canımm ne zamandı adet gununkan değerim 225 çıktı kızlar ikinciyi de çarşamba yaptırırım artık katlıyor mu diye baktırırım.
Tebrikler canım sağlıkla gelsin bebeğinkan değerim 225 çıktı kızlar ikinciyi de çarşamba yaptırırım artık katlıyor mu diye baktırırım.
bugündü.Hayırlııı olsun canımm ne zamandı adet gunun
Degerın gayet ıyı canımbugündü.
Hayırlı olsunkan değerim 225 çıktı kızlar ikinciyi de çarşamba yaptırırım artık katlıyor mu diye baktırırım.
ARAMIZA HOŞGELDİN HAYIRLI OLSUN CANIM:)kan değerim 225 çıktı kızlar ikinciyi de çarşamba yaptırırım artık katlıyor mu diye baktırırım.
Hangi doktora gidiyorsun bir de memnun musun? benim doktorum Gürkan Uncu ama burda ücretleri görünce bana da yüksek geldiFazla uçukmuş canım bende Bursa da yım benim doktorumun muayene ücreti makul
Kerhaba canım ne güzel darısı kalp atışına inşallahSelamlaar :)
Burası daha aktifmiş ya, 5+6 olarak ben de yerimi alayım :)
5 gün önce keseyi gördük. sırada kalp atışı var. Bunun için 7 ye kadar yolu var deniliyor. Sizin fikriniz nedir, doktorunuz ne dedi?
Ben ilk muayenemi çok yakın aile dostumuzla oldum, şehir farkından birlikte devam edemeyeceğiz. Henüz esas doktoruma da karar veremedim. ne yapsam bilemiyorum. Aklımda 2 seçenek var, birine randevu alayım dedim ama ne zamana.
Gitmişken pıt pıtları da duysak fena olmaz mı :)
Hosgeldınnn canım bende uygulamadq bugun 5 +0ım sen uygulamaya gore mı 5+6sın doktor ne zaman gel dedı kalp atısı ıcın bırde keseyı ne zaman gordun yarın gıdıcemde gorurmuyum dıe merak edıyorumSelamlaar :)
5 gün önce keseyi gördük. sırada kalp atışı var. Bunun için 7 ye kadar yolu var deniliyor. Sizin fikriniz nedir, doktorunuz ne dedi?
Ben ilk muayenemi çok yakın aile dostumuzla oldum, şehir farkından birlikte devam edemeyeceğiz. Henüz esas doktoruma da karar veremedim. ne yapsam bilemiyorum. Aklımda 2 seçenek var, birine randevu alayım dedim ama ne zamana.
Önce hoşgeldin canımSelamlaar :)
Seninle sorularımızın hep aynı olması martililiz 07Hosgeldınnn canım bende uygulamadq bugun 5 +0ım sen uygulamaya gore mı 5+6sın doktor ne zaman gel dedı kalp atısı ıcın bırde keseyı ne zaman gordun yarın gıdıcemde gorurmuyum dıe merak edıyorum
Hahah:)))yaaa yarın gorecekmıyım dıe cok heyecanlıyım:)Seninle sorularımızın hep aynı olması martililiz 07