2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Cnam senin geç döllenme olmuş o zaman analdığım kadarıyla , ben ilk öğrendiğimde 36 ile öğrendiğim için endişe yapıyorm biraz inşallah bz de keseyi görürüz
Evet geç döllenme . Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah görürsün keseyi . Rabbim hepimizin bebişlerini sağlıkla kucagımıza almayı nasıp etsin

Uygulamada 6+5 dim canım doktora sordum 4+5 dedi sat 1 kasımdı ona göre baya büyük olması lazim ama ultrasinda 4+5 çıktı canım sata göre 7+3 üm şuan ama ultrasonda çıkana göre 5+3
Iste benımde uygulamasa 5+0 oyuzden yarın goremıcem dıe korkıyorum

Selamlaar :)

Burası daha aktifmiş ya, 5+6 olarak ben de yerimi alayım :)

5 gün önce keseyi gördük. sırada kalp atışı var. Bunun için 7 ye kadar yolu var deniliyor. Sizin fikriniz nedir, doktorunuz ne dedi?

Ben ilk muayenemi çok yakın aile dostumuzla oldum, şehir farkından birlikte devam edemeyeceğiz. Henüz esas doktoruma da karar veremedim. ne yapsam bilemiyorum. Aklımda 2 seçenek var, birine randevu alayım dedim ama ne zamana.

Gitmişken pıt pıtları da duysak fena olmaz mı :)

Kerhaba canım ne güzel darısı kalp atışına inşallah Keseyi gördüğünde b hcg kaçtı biliyor musun

Hosgeldınnn canım bende uygulamadq bugun 5 +0ım sen uygulamaya gore mı 5+6sın doktor ne zaman gel dedı kalp atısı ıcın bırde keseyı ne zaman gordun yarın gıdıcemde gorurmuyum dıe merak edıyorum

Önce hoşgeldin canım
5+1 de keseyi gördüm bende. (Salı günü)
Beni 7+1de iki hafta sonrasına çağırdı kalp atışı için.
Kalp atışını duyduktan sonra bir daha 12. Haftada ikili teste gideceğimiz için ne kadar geç gidersek o kadar iyi aslında.
Ama yinede sana kalmış 6. Hafta içindeyken çoğunlukla kalp atışı duyulur. Ona göre gidersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…