2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Allah yardımcımız olsun benim oğlum 2 yaşında olacak bu bebiş doğduğunda ve ölüyorum korkudan Rabbim kolaylığını versin hepimize inşallah
Ama kucuk yas da daha iyi oliyor emin ol. En azindan ikisi beraber buyuyor. Birini buyutup rahat edicekken digeri oluyor daha zor. Belki daha cok zorlanicaksin ama 2 sene sonra rahat edersin. Suan ben senden daha cok zorlaniyorum buyuk oglan 1. Sinif kucugu hic rahat vermiyor okula gidip gelmek iskence keske daha kucik yas araligiyla yapsaymisim diyorum. Ama 3 bebek hic dusunmemistim bende onun endisesini yasiyorum supriz oldu kazayla

Bu bebiş size Allah ın hediyesi Rabbim sabrını da kolaylığını da verir inşallah

Hosbuldum.bende haziran topigindeydim ama Mayıs'ta doğum yaptım.

Gunaydın kızlarr sabah kalktıgımda regl oldum sandım o dereceydı regl olurken cektıgımız agrının aynısı vardı kasıklarımda

Yediklerimin boğazımın tam ucunda durduğu mide bulantılı dönemden dizilerde öğüre öğüre lavaboya koşan kıza kızzzz yoksam hamile misin dedikleri döneme geçtim. Dün ben bişey hissetmiyorum yine belirti yok diyen dilime tüküreyim. Sağol anneciğim ben orda olduğuna ikna oldum

Gunayddın canım kusmaya mı basladın:))

O zaman 6da baslıyor benım uygulamaya gore 5+0gorunuyor bugun yarın gıdıcem acaba keseyı gorebılır mıyım
Ben geçen hafta keseyi geçtim yolk u gördüm 5+5 gibi bişeydi sanırım. Hatta kalbi de duydum. Senin çok rahat görülür sıkışık git ama doktor az daha sıkışık gelsen kalbi bile daha net duyardık diye

Tamam ole yapayım ınsalllah kuzumm 5+1 olucam yarın sanmıyorjm kalbı duyacagımı

Tamam ole yapayım ınsalllah kuzumm 5+1 olucam yarın sanmıyorjm kalbı duyacagımı
Keseyi görürsün buradakiler o haftalarda gördü zaten. Aman keseyi görsem rahatlarım diyor ya insan en azından görürsün keseyi 2 3 gün rahatlarsın sonra da aman bir de kalbini duysam diye gün sayarsın

Hoşgeldin gel sarılalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…