- 25 Ağustos 2019
- 1.330
- 1.938
Sarılamıyorummmmm da tısss tısss nefessiz kalıyorum yoruluyorumHoşgeldin gel sarılalım
Canım beni de haberdar eder misin , ben de 4+6 dayım ama 2 gn önce beta 125 ti görünmez diye dşünüyorım ama meraktan da duramıyorumO zaman 6da baslıyor benım uygulamaya gore 5+0gorunuyor bugun yarın gıdıcem acaba keseyı gorebılır mıyım
Ya yazık bizeSarılamıyorummmmm da tısss tısss nefessiz kalıyorum yoruluyorum
Bende de var hazimsizlik az yiyom ama bogazimda bildiğin en son bi kısım geri cikariyom tam rahatladım diyom acıkıyomYediklerimin boğazımın tam ucunda durduğu mide bulantılı dönemden dizilerde öğüre öğüre lavaboya koşan kıza kızzzz yoksam hamile misin dedikleri döneme geçtim.Dün ben bişey hissetmiyorum yine belirti yok diyen dilime tüküreyim. Sağol anneciğim ben orda olduğuna ikna oldum
Canım 4+6uygulamafa mı baktın adet tarıhın ne zaman basladı me zaman bıtmıstı dongun kac gunduCanım beni de haberdar eder misin , ben de 4+6 dayım ama 2 gn önce beta 125 ti görünmez diye dşünüyorım ama meraktan da duramıyorum
Evet canm uygulamadan son adet 19 kasım 28 günde bir olurumCanım 4+6uygulamafa mı baktın adet tarıhın ne zaman basladı me zaman bıtmıstı dongun kac gundu
Benim adet 1 gün geçtiğimde 36 ydı canm adet geçeli 4. Gününde 125 çıktı ilerleme iyi ama değerlerim neden düşükCanım 4+6uygulamafa mı baktın adet tarıhın ne zaman basladı me zaman bıtmıstı dongun kac gundu
Fazla uçukmuş canım bende Bursa da yım benim doktorumun muayene ücreti makulKızlar böyle sık sık doktora muayene için gidiyorsunuz ya mesela daha sonra çağırdığı halde önce gidenler var merak ediyorum muayene ücretleriniz ne kadar. Bursa da bi doktor önerdiler artık ona gidiyorum ama tek muayene 750 TL istiyor tahliller hariç. o yüzden doktor randevu planına uymayı düşünüyorum. Ücretler çok uçuk
2 ay sonra da hormonlar san ağlarız. Kardeşime şakasına kürdana batırılmış patates gibisin demiştim saatlerce ağlamıştı 2 ay sonra da yeni şikayet konumuz bu olurYa yazık bizeNeyse sabır o zaman 2 aycık daha
ikinci çizgiyi gördüm bugün geçen sormuştun ya kaç haftalıksın diye sağlıklıysa hamileliğim 4 haftalığım sanırım bakalım.Sağlıkla gelsin de hepsi kabulüm
İlki erkekti. Tam tersi şeyler yaşıyorum bunda..
Ama umarım fazla uzun sürmez bu şekilde
Sen kaç haftalıksın canım?
Ayyy hadi hayırlısı. O bekleyiş ne güzeldiiiikızlar selam bugün bat günüm ve ikinci çizgiyi gördüm kan verdim sonucu bekliyorum :)
ben kızımda şampuandan tiksinmiştim direk kimyasal kokuyordu alıyordum o kokuyo hatta ben şampuanımı değiştirdim de farkında değilmiyim acaba diye tereddüt etmişliğim var şaka yapmıyorum bi de eşimin parfümün çok itici geliyordu.Yok kusma da yok sürekli öğğğğğğ ona öğğ buna öğğ kocam günaydın diyor ona bile öğğğ
Doktora bi git istersen canım aşırı agrıdıysaGunaydın kızlarr sabah kalktıgımda regl oldum sandım o dereceydı regl olurken cektıgımız agrının aynısı vardı kasıklarımda
Yok kuzum agrı degıl hanı adet olurken kasıkta bısey olruta ole bı hıs adet oldum sandım ole bıseydıDoktora bi git istersen canım aşırı agrıdıysa
Ben şimdiden öyleyim herşeye gözüm doluyor :)) Ağlak mızmız birşey oldum.2 ay sonra da hormonlar san ağlarız. Kardeşime şakasına kürdana batırılmış patates gibisin demiştim saatlerce ağlamıştı 2 ay sonra da yeni şikayet konumuz bu olur
Günaydın canımGünaydınyine bir pazartesi sendromu ve mide bulantısı sizede güznqydın
Yaa beklenen miniş gelmiş öyleyse. :) Hadi bakalım gözün aydınikinci çizgiyi gördüm bugün geçen sormuştun ya kaç haftalıksın diye sağlıklıysa hamileliğim 4 haftalığım sanırım bakalım.