2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Herkese günaydın. Benimde karnimda adet sancısina benzer bir ağrı var dünden beri iki adım yurusem sızlıyor. Midem biraz yokluyor gibi. Cuma randevum var ilk defa gidicem işten fırsat bulup gidemedim aksi gibi oğlumda hasta ateşini dusuremedim gece şuan işyerinde hicbirseyle yapmadan oturasim var

Bende de var hazimsizlik az yiyom ama bogazimda bildiğin en son bi kısım geri cikariyom tam rahatladım diyom acıkıyom

Canım beni de haberdar eder misin , ben de 4+6 dayım ama 2 gn önce beta 125 ti görünmez diye dşünüyorım ama meraktan da duramıyorum
Canım 4+6uygulamafa mı baktın adet tarıhın ne zaman basladı me zaman bıtmıstı dongun kac gundu

Fazla uçukmuş canım bende Bursa da yım benim doktorumun muayene ücreti makul

Yumurta haşlayayım vitamin alayım dedim sonuç daha yemeden
Zorlamakta istemiyorum tiksinmemek için aslında ama yememde gerekiyor

7+6 dan selamlar kızlar. Bu zamana kadar 1 kere öğürdüm çöp poşeti değiştirirken.onun haricinde sürekli kendımi tutuyorum rahatlatmaya calısıyorum. Bi problem yok şimdilik maşallah diyim bütün öğünlerimi güzelce yiyebiliyorum. Ama baş dönmem cok fazla

Sağlıkla gelsin de hepsi kabulüm
İlki erkekti. Tam tersi şeyler yaşıyorum bunda..
Ama umarım fazla uzun sürmez bu şekilde
Sen kaç haftalıksın canım?
ikinci çizgiyi gördüm bugün geçen sormuştun ya kaç haftalıksın diye sağlıklıysa hamileliğim 4 haftalığım sanırım bakalım.

Yok kusma da yok sürekli öğğğğğğ ona öğğ buna öğğ kocam günaydın diyor ona bile öğğğ
ben kızımda şampuandan tiksinmiştim direk kimyasal kokuyordu alıyordum o kokuyo hatta ben şampuanımı değiştirdim de farkında değilmiyim acaba diye tereddüt etmişliğim var şaka yapmıyorum bi de eşimin parfümün çok itici geliyordu.

2 ay sonra da hormonlar san ağlarız. Kardeşime şakasına kürdana batırılmış patates gibisin demiştim saatlerce ağlamıştı 2 ay sonra da yeni şikayet konumuz bu olur
Ben şimdiden öyleyim herşeye gözüm doluyor :)) Ağlak mızmız birşey oldum.
Günaydın yine bir pazartesi sendromu ve mide bulantısı sizede güznqydın
Günaydın canım
ikinci çizgiyi gördüm bugün geçen sormuştun ya kaç haftalıksın diye sağlıklıysa hamileliğim 4 haftalığım sanırım bakalım.
Yaa beklenen miniş gelmiş öyleyse. :) Hadi bakalım gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…