2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Hosgeldınnn canım bende uygulamadq bugun 5 +0ım sen uygulamaya gore mı 5+6sın doktor ne zaman gel dedı kalp atısı ıcın bırde keseyı ne zaman gordun yarın gıdıcemde gorurmuyum dıe merak edıyorum
Hoş bulduk :)

Benim uygulama, SAT ve ilk ultrasona göre hepsi uyumlu :) Buna göre de 5+0 da keseyi gördüm.

Kalp atışı ise benim de sorum şu an için :)

Hoş bulduk :)

Benim uygulama, SAT ve ilk ultrasona göre hepsi uyumlu :) Buna göre de 5+0 da keseyi gördüm.

Kalp atışı ise benim de sorum şu an için :)
Normalde kese gorundukten 1hagta 10gun sonra cagırıyorlar dıe bılıyorum doktorlar sana bısey solemedı mı canım?

Aminn :)
SAT'a göre 4+5'de HCG 1050 çıktı, 2 gün sonra keseyi gördük yani tam 5. haftamdı, o gün tekrar bakılmadı HCG'ye.
Anladım canım teşekkür ederim o zaman benm cuma falan gitmem lazım doktora çnkü cumartesi 125 ti 1000 üstne çıkmasına daha var sanırım :)

Anladım canım teşekkür ederim o zaman benm cuma falan gitmem lazım doktora çnkü cumartesi 125 ti 1000 üstne çıkmasına daha var sanırım :)
Doktor kese ıcın 2000fln olması gerekoyor demıstı bana kuzum 1500lerdede gorunuyormus bazen

Benim 1000 üstü çıkınca direkt çağırdı bakalım diye, demiştim ya aile dostumuz doktor. Vajinal ultrason ile göründü tabi. Karından görünmesi için daha çok zamana ihtiyaç var bildiğim kadar ile.

5+4 de keseyi gördüm (çarşamba günü)
Aynı şekilde bende 2 hafta sonra kontrole gidicem kalp atışı için.
Sana katılıyorum canım. 12.haftaya kadar bekleyeceğimiz için bende geç gitme taraftarıyım

Aaa evet vajinal ultrasonda erken çıkıyormuş ama ona da ben cesaret edemem hayırlısı bakalm :)

En doğrusunu yapmışsın. Benim de zaten ilk gebeliğim. Bi kaç sorunlu gebelik geçirenlerde genelde bhcg tekrarı isteniyormuş ama ben garantici bi tipim heralde durduk yere stres yapıyorum.
Benden doktor tekrar istedi beta kese gozukmuyor gibi dedi

Hoş bulduk :) Çok teşekkür ederim.
Ben de 31 aralıkta gitmeyi düşünmüştüm, tam 7 oluyor, yeni yıla daha umutlu girmiş oluruz hem dedim :)

Hangi doktora gidiyorsun bir de memnun musun? benim doktorum Gürkan Uncu ama burda ücretleri görünce bana da yüksek geldi
İsmini duydum gerçekten çok iyi bir doktor ama çok iyi maddiyat gerektirir benim doktorum Ahmet Yılmaz ben şuan çok memnunum soru sormama fırsat vermeden herşeyi anlatıyor acil durumlarda ulaşabiliyorum kendisine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…