Hayır canım bakmadı haftaya gel dedivajinal ultrsnlA BAKTIMI peki
İyi tamm Allah’ın izniyle görürsün şayet hala görünmedi dese vajinal ultrsnla bakmasını söyle çoğunun öyle karından hemen göstermiyor kendiniHayır canım bakmadı haftaya gel dedi
Hayırlı olsunnMerhaba herkese sanırım bende ağustos annesi olacağım, henüz kesinleşmedi ama :) test yaptım bata 4 gün kala pozitif çıktı. Kan testi yaptıracağım pazartesi günü. Nasip olursa 2. Bebeğim olacak inşallah
Teşekkür ederim hoşbuldumHayırlı olsunnHosgeldiniz aramıza
vajinal ulturasyonla bakildimiKizlar kese görünmedikan verdim beklemedeyim.
Canim endişelenme iyi düşün iyi olsun. Ben 2 haftaya doktora gidicem ama kafami hic takmiyom büyüyor mu acaba sağlıklı mi diye. Kafzmi başka seylerle oyaliyorum ve sadece yediğime içtiğime olabildigince dikkat etmeye çalışıyorm.kesenin ufak ya da büyük olmasini sizden duyuyorum cok arastirmak da iyi degil. Arastirmayin akışına birakin ki olumsuz düşünceleri çağırmayınben de aynisini yasadim altan gorundu kesenin kac mm di benim 3.5 mm di cok endiseliyim ya cok mu kucuk diye
haklısın galibaCanim endişelenme iyi düşün iyi olsun. Ben 2 haftaya doktora gidicem ama kafami hic takmiyom büyüyor mu acaba sağlıklı mi diye. Kafzmi başka seylerle oyaliyorum ve sadece yediğime içtiğime olabildigince dikkat etmeye çalışıyorm.kesenin ufak ya da büyük olmasini sizden duyuyorum cok arastirmak da iyi degil. Arastirmayin akışına birakin ki olumsuz düşünceleri çağırmayın
Uzulme canim kimyasal yuksek ihtimal. Ben de bu hamilelikten hemen onceki ay yasadim ardina hemen hamile kaldim.kendim de inanamadim ama öyle cok var kimyasalın ardina hemen hamile kalan bebişin yerini yapiyo hic canini sıkmaCanlarım ben topige veda ederkesem oluşmamış ve beta hcg 150e gerilemiş. Bir iki güne düşük yaşarım sanırım, salı günü hcg düşmüş olmazsa dış gebelik yönünden bakılacak. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Hepinize hayırlı gebelikler diliyorum, kendinize iyi bakın, öpüldünüz
Hayırlısı olsun dizinde değerler düşük başlamıştı sanırım.demekki çok normal değil bu durum.benim de düşük olacağını söyledi Dr muhtemelen.allahim hayırlısını versin iki ayda iki düşük biraz canımı sıktı benimde.Canlarım ben topige veda ederkesem oluşmamış ve beta hcg 150e gerilemiş. Bir iki güne düşük yaşarım sanırım, salı günü hcg düşmüş olmazsa dış gebelik yönünden bakılacak. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Hepinize hayırlı gebelikler diliyorum, kendinize iyi bakın, öpüldünüz
Ilk gittigimde bana da öyle desilee canim degerler düşük diye ama doktorlar kalp atımini duyana kadar gebelik gözüyle bakmıyor duruma ondan öyle diyolar çoğu. Bana da cesit cesit doktora gittim hep öyle ama keseyi de gördüm kalp atimini da duydum hele ki devlette bildiğiniz demoralize olup çıkıyorsunuz. Ben bunu cok yaşadım ve hamileligime kadar gitmedim ilk 3 beta testimi devlette yaptırıp sonra ozele devam ettim.Hayırlısı olsun dizinde değerler düşük başlamıştı sanırım.demekki çok normal değil bu durum.benim de düşük olacağını söyledi Dr muhtemelen.allahim hayırlısını versin iki ayda iki düşük biraz canımı sıktı benimde.
Hoşgeldin canımMerhaba anne adayları, ben de aranıza yeni katıldım. 5+1 deyim. Haftaya cumartesi günü randevu aldım kese görünsün diye ama çok sabırsızlanıyorum. Geçen hafta pazar günü beta hcg 451 çıkmıştı.
Umarım gelişim gösterir canımKizlar çok üzgünüm kese az büyümüş 8mm den 10 mm ye çıkmış bir haftada
Canım üzüldüm gerçekten. En kısa zamanda tekrar nasip olsun inşallahCanlarım ben topige veda ederkesem oluşmamış ve beta hcg 150e gerilemiş. Bir iki güne düşük yaşarım sanırım, salı günü hcg düşmüş olmazsa dış gebelik yönünden bakılacak. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Hepinize hayırlı gebelikler diliyorum, kendinize iyi bakın, öpüldünüz
Ben bu sefer prof.a gidiyorum.sadece 2 mm büyümüş ama yinede çok olumsuz konuşmadı haftaya cagirdi ama durum onu gösteriyor bir hafta yeriydi ikihafta ya çıkmış gerilik.gecen hafta 3 gün yüksek ateş geçirdim.ondan sonra durmuş gibi.hayirlisi .Ilk gittigimde bana da öyle desilee canim degerler düşük diye ama doktorlar kalp atımini duyana kadar gebelik gözüyle bakmıyor duruma ondan öyle diyolar çoğu. Bana da cesit cesit doktora gittim hep öyle ama keseyi de gördüm kalp atimini da duydum hele ki devlette bildiğiniz demoralize olup çıkıyorsunuz. Ben bunu cok yaşadım ve hamileligime kadar gitmedim ilk 3 beta testimi devlette yaptırıp sonra ozele devam ettim.
Anladim canim sıkma canini üzülme ins saglikla ilerler olmazsa da üzülme hayirlisi degil demek kiBen bu sefer prof.a gidiyorum.sadece 2 mm büyümüş ama yinede çok olumsuz konuşmadı haftaya cagirdi ama durum onu gösteriyor bir hafta yeriydi ikihafta ya çıkmış gerilik.gecen hafta 3 gün yüksek ateş geçirdim.ondan sonra durmuş gibi.hayirlisi .