aynen canim :)Kesinlikle buna katılıyorum..
Her doktorun tarzı farklı oluyor bir de.
Biraz bize de görev düştüğünü düşünüyorum bende.
umarim Rabbim en kisa zamanda saglikli bir gebelik nasip eder cnm uzulmeCanlarım ben topige veda ederkesem oluşmamış ve beta hcg 150e gerilemiş. Bir iki güne düşük yaşarım sanırım, salı günü hcg düşmüş olmazsa dış gebelik yönünden bakılacak. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Hepinize hayırlı gebelikler diliyorum, kendinize iyi bakın, öpüldünüz
Ilk haftalarda yaşamıştım canim da 2 3 haftalikken di sanirimDaha demin kizlarim uyurken biraz kestirdim uyaninca ates basmasi yasadim resmen sicaciktim soyunma hissi duydum bi kac dakikaya gecti bu durumu yasayan varmi:)
Ben yaşıyorum bunu baya hararet basıyor.Daha demin kizlarim uyurken biraz kestirdim uyaninca ates basmasi yasadim resmen sicaciktim soyunma hissi duydum bi kac dakikaya gecti bu durumu yasayan varmi:)
Canlarım ben topige veda ederkesem oluşmamış ve beta hcg 150e gerilemiş. Bir iki güne düşük yaşarım sanırım, salı günü hcg düşmüş olmazsa dış gebelik yönünden bakılacak. Hayırlısı böyleymiş demek ki. Hepinize hayırlı gebelikler diliyorum, kendinize iyi bakın, öpüldünüz
Ilk haftalarda yaşamıştım canim da 2 3 haftalikken di sanirim
Ben yaşıyorum bunu baya hararet basıyor.
P pembe38
@Minimal-ist
Wilhelmina
@Ladyturta
@dofh
@Dora01
@Belisada1766
Kızlar sizde durumlar nasıl? Bebişlerinizi gördünüz mü?
Uzun sure açlığa dayanamiyorum sabah midem kaziniyo bi yandan cokca uykum var agzima bi iki lokma bisey atip yatabiliyom anca sanirim 8 saat açlığa dayanamam 2 haftam var benim de bakalim ne dicek doktorum. Ocağın 7 si gibi gidecemBebeğimi cuma günü gördüm her şey normal 7+2 günde dedi , takibimde7+5 gunluk. 1.10 cm kalp atışını ilk kez duyduk :') doktorum 3haftada 3 kilo aldığım için ve şekerim 95 olduğu için (sınırda) şeker yüklemesi yaptırdı ama bunun için 8 saatlik açlık olması gerekiyormuş ben ilk seker yuklemesini yaptım ama daha sonra 3 saat öncesinden yemiş olduğum bir şeyi belirttim olmaz iptal dediler şimdi tekrar şeker yuklemesi yaptırıyorum. Çevremden çok olumsuz tepkiler aldım ama daha çok erken gibi , benim gibi erken şeker yüklemesi sorunu ile karşılaşan var mı ?
Canım şekerini ilk ölçtürdüğünde 95 çıkmış ya o zaman aç mıydın en son kaç saat önce yemek yemiştinBebeğimi cuma günü gördüm her şey normal 7+2 günde dedi , takibimde7+5 gunluk. 1.10 cm kalp atışını ilk kez duyduk :') doktorum 3haftada 3 kilo aldığım için ve şekerim 95 olduğu için (sınırda) şeker yüklemesi yaptırdı ama bunun için 8 saatlik açlık olması gerekiyormuş ben ilk seker yuklemesini yaptım ama daha sonra 3 saat öncesinden yemiş olduğum bir şeyi belirttim olmaz iptal dediler şimdi tekrar şeker yuklemesi yaptırıyorum. Çevremden çok olumsuz tepkiler aldım ama daha çok erken gibi , benim gibi erken şeker yüklemesi sorunu ile karşılaşan var mı ?
Ben de öyle dün duşa giricem diye muz atmıştım ağzıma :) bir de sigarayı bırakmanın etkisi ile kabızlığım daha da arttı dayandım kuru yemise kuru meyveye, biraz abarttım sanırım. Bir de çok uyuyorum. Aynı anda hamile kalmışız :) ben sürekli doktordayim her hafta çok masraf yaptık normal rutinime giremedim bir türlü :/Uzun sure açlığa dayanamiyorum sabah midem kaziniyo bi yandan cokca uykum var agzima bi iki lokma bisey atip yatabiliyom anca sanirim 8 saat açlığa dayanamam 2 haftam var benim de bakalim ne dicek doktorum. Ocağın 7 si gibi gidecem
O zaman hiçbir şey yemeden gittim tabiki tahlil yaptıracağımı biliyordum ama en az 8 saatlik bir açlık miydi ona emin değilim geceleri de ayaktayız biz. Şuan şeker yuklemesinden önce de gerçi cihaz ile olctuler 87 çıktıCanım şekerini ilk ölçtürdüğünde 95 çıkmış ya o zaman aç mıydın en son kaç saat önce yemek yemiştin
Bir kere daha denk gelmişti bir arkadaşta böyle.Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar❤ Dr biyokimyasal gebelik diyemeyiz buna dedi, sanırım onda daha erken dönemde düşük oluyor. Çok da net bilmiyorum ayrımı, onları geçtim de umarım dış degildir. Öyleyse de yine üzülmek yok, Dr var tedavi var, nasip var kısmet var, bu kadar olsun
İnşAllah görünür de gerek kalmaz ona oğlumda sata göre 5 haftalıkken gördüm bu da 5+5 şuan bakalım hayırlısı olsun inşallahİyi tamm Allah’ın izniyle görürsün şayet hala görünmedi dese vajinal ultrsnla bakmasını söyle çoğunun öyle karından hemen göstermiyor kendini
Hoşgeldin cnmMerhaba anne adayları
Bende katıldım aranıza 2017 haziran annesiydim şimdide 2020 Ağustos annesi adayıyım herkese sağlıklı gebelikler diliyorum