Bendede oluyo canin ani hareketlerdede oluyoKizlar hapsurirken karninizda veya kasiginizda bi acı okuyor mu
Koku hassasiyeti ve bulantı yaşıyorum bende çok çok kötüyüm. Ateş basması yok ama bendede sürekli üşüme durumu var donuyorumSelam kızlar sabah bulantıları istahsizlik ve halsizlik yaşiyorum benim için hayat durmuş gibi sanki ve hararet basmasi bende de var elim ayağım yanıyo sanki
Beni bi ay sonra çağırmıştı ins 2 haftaya gidecem bakalım hayırlısı ins tahlil sonucum falan iyi cikar hersey yolundadir insBen de öyle dün duşa giricem diye muz atmıştım ağzıma :) bir de sigarayı bırakmanın etkisi ile kabızlığım daha da arttı dayandım kuru yemise kuru meyveye, biraz abarttım sanırım. Bir de çok uyuyorum. Aynı anda hamile kalmışız :) ben sürekli doktordayim her hafta çok masraf yaptık normal rutinime giremedim bir türlü :/
Canım beta hcg değeri belli bir yüksekliğe ulaştıktan sonra 2 kat artmiyo benim önceki gebeligimde de öyle olmuştu canını sıkma sabırla bebeğini göreceğim günü bekle umarım herşey yolunda giderMerhaba kızlar. Pazartesi bhcg 2136 ydı. 5. Gün yani bugün tekrar baktırdım 6500 olmuş artması gerektiği kadar artmamış. Pazartesi randevum var ama endişelendim sizce nasıl böyle bi artış yaşayan var mı ?
Bhcg hergun iki katina cikmiyor sanirim. Uluslararasi kaynaklarda 3 gunde 1 iki katina ciktigi yaziyor, zamanla bu oranda azaliyor. Artis miktarinda bi anormallik yok bence, kendinizi korkutmayin. Benim de bu persembe bhcg ye bakildi. 5+2 de 6500 cikti.Merhaba kızlar. Pazartesi bhcg 2136 ydı. 5. Gün yani bugün tekrar baktırdım 6500 olmuş artması gerektiği kadar artmamış. Pazartesi randevum var ama endişelendim sizce nasıl böyle bi artış yaşayan var mı ?
Darisi basimiza insallah. Gozunuz aydinMerhabalar tekrar
Ben bugün bebeğimi gördüm ve kalp atışını duydum. Doktor her şey normal dedi ama ne olur ne olmaz diye duphaston hap verdi. Kesinlikle önlem amaçlı dedi ve folik asitimi femix omega ile değiştirdibir dahaki randevum 1 ay sonra. Hep iyi haberler alalım inşallah
Canım açlık kan şekeri ölçülürken 12 saatlik açlık gerekiyor bence 12 saat yemek yeme ve sabah başka bi dr a git ölçtür 1 kere bile şeker yüklemesi yaptırmak zararlı diyen var ben de yaptırmıştım ilkinde ama sağlığın en önemlisi tabiki deO zaman hiçbir şey yemeden gittim tabiki tahlil yaptıracağımı biliyordum ama en az 8 saatlik bir açlık miydi ona emin değilim geceleri de ayaktayız biz. Şuan şeker yuklemesinden önce de gerçi cihaz ile olctuler 87 çıktı
maşallah çook sevindim darısı bizlere olsun ben cuma gidicem bebişi görcem inşallahMerhabalar tekrar
Ben bugün bebeğimi gördüm ve kalp atışını duydum. Doktor her şey normal dedi ama ne olur ne olmaz diye duphaston hap verdi. Kesinlikle önlem amaçlı dedi ve folik asitimi femix omega ile değiştirdibir dahaki randevum 1 ay sonra. Hep iyi haberler alalım inşallah
İlk kaç haftalıkken gitmiştin ? Ben sürekli gidiyorum ya bir de sadece ona değil doktordan doktora dolaşıyorum :/ çok fazla harcama yaptım ozellerde dolaştığım için. İnşallah senin değerlerin normal olur heyecanla nasıl beslenecegimizi şaşırıyoruz herhalde az önce eczanedeydim ilk 1 ayda 5 kilo almış oradaki bayan da ammaagn dedim ben yine iyiymisim :)Beni bi ay sonra çağırmıştı ins 2 haftaya gidecem bakalım hayırlısı ins tahlil sonucum falan iyi cikar hersey yolundadir ins
#A
maşallah çook sevindim darısı bizlere olsun ben cuma gidicem bebişi görcem inşallah
Yaptırdım bugün zaten ama gece kalkıp su içmiştim sınırda dedi çok fazla açlık kan şekerin yok , tokluk iyi dedi.Canım açlık kan şekeri ölçülürken 12 saatlik açlık gerekiyor bence 12 saat yemek yeme ve sabah başka bi dr a git ölçtür 1 kere bile şeker yüklemesi yaptırmak zararlı diyen var ben de yaptırmıştım ilkinde ama sağlığın en önemlisi tabiki de
İlk zamanlar düzenli şekilde ikiye katladığı için yavaşladı diye korktum biraz. Benim de kendi hesabıma göre 5+3 bugün. 9000 lere çıkmıştır diye düşündüğümden az geldi. Teşekkür ederim cevabın içinBhcg hergun iki katina cikmiyor sanirim. Uluslararasi kaynaklarda 3 gunde 1 iki katina ciktigi yaziyor, zamanla bu oranda azaliyor. Artis miktarinda bi anormallik yok bence, kendinizi korkutmayin. Benim de bu persembe bhcg ye bakildi. 5+2 de 6500 cikti.
Sağol canım rahatladım biraz. Zaten artık baktırmayı da düşünmüyorum takıntı yaptım sanırım doktor istemediği halde baktırıyorumCanım beta hcg değeri belli bir yüksekliğe ulaştıktan sonra 2 kat artmiyo benim önceki gebeligimde de öyle olmuştu canını sıkma sabırla bebeğini göreceğim günü bekle umarım herşey yolunda gider
Sağol canım rahatladım biraz. Zaten artık baktırmayı da düşünmüyorum takıntı yaptım sanırım doktor istemediği halde baktırıyorumİlk zamanlar daha yüksekti artış hatta 2 katını da geçiyordu 2 gün sonrasında. ona göre hesaplandığımda 9000 lere ulaşmış olması lazım diye düşündüm o yüzden endişe ettim biraz.
Canım tam haftasını hiç hatırlamıyordum ama 3 4 aylık vardı bebek hatırladığım kadarıylaYaptırdım bugün zaten ama gece kalkıp su içmiştim sınırda dedi çok fazla açlık kan şekerin yok , tokluk iyi dedi.
Diyetisyene yönlendirdi bir de şeker ölçüm cihazı verdi diyetten sonra şekerini olc bana gönder dedi bakalım daha neler gelecek başıma pazartesi de doktora gideceğim.
Sen şeker yuklemesini kaçıncı haftada yaptırdın ?
Ben de cumartesi gidicem ama şimdi bile gitmemek için zor tutuyorum kendimi