2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlarrrrr benimde burmun kanayacak gibi tıkalı mahvetti beni normal mi acaba hamilelikten mi neyden anlamadım

Kizlar idrar tahlili istemisti doktor, cikan sonuca gore hafif bulanikmis. Bol miktarda lökosit gorunuyor. Yani biraz enfeksiyon cikti. Doktor su an ilac vermedi uygun degil diye, bol su ic dedi. Benim gibi bu sorunu yasayan var mi? Ben de bol bol su icmeye calisiyorum. Ara ara biraz sancimam oluyor sanki

Şu enfeksiyon belası..
hamilelikte çok daha dikkat etmek gerekiyor ama bazen ne kadar dikkat etsekte geçmiyor.Ben 9 ayın çok rahat %80inini enfeksiyonla geçirdim geçmiyordu ki 3 litreden fazla su içiyordum. Antibiyotik+ şase + fitil kullanmışlığımda olmuştu ama etki etmediler

umarım seninki öyle olmaz geçer kendiliğinden.
Tek tavsiyem bol su iç idrarını berrak tut. Doktorda aynısını demiş zaten

Insallah bebegime bi zarari olmaz. Ben cekmeye raziyim... sizin bebeginiz bu durumdan etkilenmemistir insallah?
Su icmek disinda ne yapmam gerekir? Kefir falan iyi gelir diyorlar ama

Insallah bebegime bi zarari olmaz. Ben cekmeye raziyim... sizin bebeginiz bu durumdan etkilenmemistir insallah?
Aslinda gebelikte kullanilan tek kullanimlik saseler var gece icip idarara sabah cikiyosun demekki o derece ileri degil senin cnm olsaydi dr onu verirdi pamuklu camasir giymeni günlük degistirmeni hatta ah kisimlarini utulemeni tavsiye ederim ins geçer çabucak
Her hamilelikte olan bisey malesefki

Canimmm cok tesekkur ederim onerilerin icin. Bana cok faydasi oldu. Ben ic camasirlarimi utulemiyordum. Bundan sonra utuleyecegim mutlaka.
Doktor hafif enfeksiyon var dedi, insallah gebeligimi etkilemez...

Sağlıkla gelsin de hepsi kabulüm
İlki erkekti. Tam tersi şeyler yaşıyorum bunda..
Ama umarım fazla uzun sürmez bu şekilde
Sen kaç haftalıksın canım?
Erkekte nasildi canim ben de fazla uyku var uzekimisi kızın olacak diyo kimisi oglun

Enfeksiyondan etkilenmedi ama 10. Haftada antibiyotik kullanmıştım yine de pişmanım inşallah bu sefer hiçbir şey kullanmayacağım dışarıdan.
Su içmek dışında bağışıklığı yükseltmek olabilir kefir olabilir ama işe yaramayınca yaramıyor
Geçici birşeydir belki ama telaş yapılacak birşey yok Şuan

Bende hamileliği öğrendim enfeksiyonu öğrendim. 1 aydır bol su içiyorum şükür bugün düzeldi. Enfeksiyon çok ileride ise doktor antibiyotik veriyor ama fazla fideğilse suyu artırın

Erkekte nasildi canim ben de fazla uyku var uzekimisi kızın olacak diyo kimisi oglun
Yoğun göğüs ağrısı + kaısk ağrısı vardı şuan yok hiç.
Bulantım hiç olmamıştı sadece 2 hafta biraz olmuştu geç başlamıştı. Şimdiden başladı bunda.
İlkinde birde çok uykusuzdum 4 saat uyuyunca saatlerce uyumuş gibi oluyordum şimdi sürekli esniyorum hep uykum var
Herşey çok ters
Ama belli olmuyor hiç o işler, cinsiyetin belirtilerle alakası olduğunu pek zannetmiyorum ben

Benim de çok ters ilk bebeğim erkek onda midem pek bulanmazdı canım hep turşu çekerdi . Şimdi her sabah midem bulanıyor. Turşuyu görmek bile istemiyorum gönül bir erkek bir kız istiyor ama Rabbim sağlıklı evlat versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…