2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Öncelikle tepkinizi fazla buluyorum. Burada bunları konuşmak için varız. Siz folbiol kullanmakta özgürsünüz. Ben de kullanmamakta özgürüm. Doktorların bana söylediği şeyi gayet sizlerin iyiliği için söylemekte özgürüm. Burada söylenenleri insanlar doktoralarına iletip danışıp ona göre karar veriyorlar. Söylediklerim size felaket gibi geliyorsa yapabileceğim bir şey yok. Göz ardı edebilirsiniz.

Benim şahit olduğum doktorların ticari rantları. Reprezant bir arkadaşım vardı yıllar öncesinde hastalarına çalıştığı firmanın ilaçlarını önermesi karşılığında yaptığı anlaşmada doktor cep telefonu hediye etmesini talep etmişti.benim kastettiğim doktorların çok da masum olmadığı.Otizmin zaten belli bir sebebi yok folik aside bağlamak saçma. Sadece vücut için gerekli miktarın çok üstünde olması ilacın yan etkilerini yaşamanıza sebep olabilir ve yaşayan da bi çok kişi söylemiş.hepimiz doktora gidiyoruz ama gelip burada da birbirimizin fikrini soruyoruz. kafa karıştırmaktan çok yardımcı olmaya çalışmak bu bence.

Benim hiç folik asit değerime bakılmadı açıkçası. Mesela senin doktorun bunu yaptıysa tebrik ediyorum. Tek baktığı bhcg benim doktorumun. Belki keseyi görüp kalp atışını duyduktan sonra bakılıyordur kan değerlerine

Yok benim daha 3 haftalık falandı herhalde evde test yaptım cıktı sonra Ben devlette betaya baktırdım doktor hamılesin dedı saglık ocagına gidip kaydettir hekimine dedi. Hemen ertesi gün Aıle hekımıme gittim. O bütün tahlıllerımi yaptı kan idrar falan. Ona istinaden folbiol verdi. Sonra özele kendi doktoruma gittim. O da daha önce yanında çalıştığım doktor. Ona dedim devam et ilaca dedi. Şimdi onu aradım işte. Bence saglık ocagına falan gidip Bi tahlıllerıni yaptır bu sekılde olmaz ki belki ekstra demire ihtiyacın falan da vardır

Kızlar selam
Geçen cmts kalp atışlarını duyduk... kan ve bazı testler verdim.. sonra test sonuçlarında tsh yüksek çıktı zaten bi ilaç kullanıyordum yükselttiler. Bu arada folbiol için baya şeyler yazmışsınız bence kullanmayın arkadaşlar bende kullanıyordum doktorum hemen bitkiseliyle değiştirdi. Olması gerekenden çok fazla içeriyormuş çünkü.
Kızlar pazartesi gününden beri kusmaktan içim çıktı afedersiniz. Ne yapsam geçmiyor ve kilo kaybettim
Doktorum bi ilaç verdi onu da araştırdım ama içime sinmedi... kaburgalarım ağrıyo öğürmekten...neler denedim bilseniz burnumdan gelene kadar devam ediyor hala.

Ben folidoce kullaniyorum en iyisi dediler bilmiyorum

Canım soda limon dene İstersen ama tamamen kesilmeyecek gereken tek şey biraz zaman ve sabır
Umarım bir an önce geçer..

Umarım haftaya saı bende keseyı gorurum:)
Doktor kalbi gösterdi atışını duymak istedim atışını duymak için yayılan ısı bebeğe zararlı mı değil mi tartışmalı o yüzden şimdi dinletemiyorum dedi ben yine özele giderim sadece kalp için , darısı sana kuzum hayırlı haberlerin gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…