Canım normalde o kadar hafıf ıcmıyorumsa dun ogrendıgımden beeı 0.1ı ıctım azaltıcam ve bırakıcam ınsallah sen bırakdıysan bende bırakırım heralde aklına ıcmek gelınce naptın pekı?ortamlarım hep sıgaralı ıs ev vs
Bende çok olmasa da içiyordum öğrendiğim günden beri birkaç sadece eşimin sigarasından birkaç kere iki üç nefes içiyorum sonrası vicdan yapıyorum tabi kaç yıldır bekliyorsun yapma diyorum kendime nasıl zor sahip olduğumuzu düşünelim ve bir an önce bırakalım.
Ben de o kadar çok uyuyorum kiii canımBazen kafamı kaldıramıyorum uykudan
Şişkinliğe alıştım desem yeridir canımdersim 9.40ta başladığı için öğlene kadar ara öğün yapmıyorum. Sonra da 3 ders kalıyor zaten yemiyorum o yüzden. Ama okuldan gelince çok aç hissediyorum biraz kuruyemiş meyve falan yiyorum.
Kızlar ben de sigara içiyordum bu arada. Öğrendiğimde bırakmıştım arada eşimden iki nefes alıyordum o kadar. Geçen hafta kese görünmediği için hamile değilmiş gibi bir psikolojiye girdim ve 3 4 tane içmeye başladım yine. Dün keseyi gördük çok şükür ve o andan itibaren ağzıma sürmedim. Bundan sonra da içmem herhalde
Ben de teraziyimDikkat ettimde genelde ağustos anneleri terazi burcu . Tesadüfe bak
Etrafımda içen ve hamile kalanlar anında bıraktılar. Nasıl bu kadar iradeli oluyorlar çok merak ediyorummm. Zor bir 9 ay bizi bekliyor a kızlarrr. Ama dayanacağız dayanabildiğimiz kadar napalımKızlar içimde kanayan yaradan bahsetmişsiniz. Bunu konuşmak bile vicdanen rahatsız ediyor. Günde 1 paket içerdim.. Geçtiğimiz salı günü bebişimi öğrendiğim gibi bıraktım 7güm boyunca hiç içmedim. Şimdi memleketteyiz izinde ,arkadaşlarımla falan buluştukça öyle bir canım istiyorki anlatamam. Dayanamadım 3-4 gündür günde 3 tane içtim. Kendimi çok kötü hissediyorum.
Ve sigarayı çok özlüyorum
O 7gun boyunca nasıl ıcmedın canım??Kızlar içimde kanayan yaradan bahsetmişsiniz. Bunu konuşmak bile vicdanen rahatsız ediyor. Günde 1 paket içerdim.. Geçtiğimiz salı günü bebişimi öğrendiğim gibi bıraktım 7güm boyunca hiç içmedim. Şimdi memleketteyiz izinde ,arkadaşlarımla falan buluştukça öyle bir canım istiyorki anlatamam. Dayanamadım 3-4 gündür günde 3 tane içtim. Kendimi çok kötü hissediyorum.
Ve sigarayı çok özlüyorum
Aaaa bende:)Ben de teraziyim
Allahtan hepımız aynı derdı yasıyoruz bırbırımıze destek olsak ya bı cozumu olmalı bunun ıstemıyorum ama ıcmedende duramıyorumEtrafımda içen ve hamile kalanlar anında bıraktılar. Nasıl bu kadar iradeli oluyorlar çok merak ediyorummm. Zor bir 9 ay bizi bekliyor a kızlarrr. Ama dayanacağız dayanabildiğimiz kadar napalım
baktırCanım beta hcg kaçtı gördüğünde keseyi
O zaman baktırmadık kesede sıkıntı yok büyümüş bile dedi doktor.. Sesini dinledik şükür ama insan endişeleniyor işteCanım beta hcg kaçtı gördüğünde keseyi
Zor olan kısımı atlatana kadar birbirimize hesap versek her gün faydalı olur mu acabaaa. İyi mi etkileriz kötü mü emin olamıyorum amaAllahtan hepımız aynı derdı yasıyoruz bırbırımıze destek olsak ya bı cozumu olmalı bunun ıstemıyorum ama ıcmedende duramıyorum
Sabah kalkınca kesın ıcmıcem dıyorum sonra yemek yıınce ıstwk oluyo yemek yemesem ıstek olmazda nasıl yapcaz ah bılsem:)))Zor olan kısımı atlatana kadar birbirimize hesap versek her gün faydalı olur mu acabaaa. İyi mi etkileriz kötü mü emin olamıyorum ama
Aynen canım şartlanmışız resmen. Doyduğumu hissetmiyorum üstüne içmeyince. Bu gidişle çok kilo alacağım herhaldeSabah kalkınca kesın ıcmıcem dıyorum sonra yemek yıınce ıstwk oluyo yemek yemesem ıstek olmazda nasıl yapcaz ah bılsem:)))
Bence keseyı fln gorunce bırakıcaz tamamen:)Aynen canım şartlanmışız resmen. Doyduğumu hissetmiyorum üstüne içmeyince. Bu gidişle çok kilo alacağım herhalde
Hissetmeye başlayınca her şey yoluna girer diye düşünüyorum ben de hele kalbini bir duysak kıyamam ki minicik canınaBence keseyı fln gorunce bırakıcaz tamamen:)
O 7gun boyunca nasıl ıcmedın canım??
Sabah kalkınca kesın ıcmıcem dıyorum sonra yemek yıınce ıstwk oluyo yemek yemesem ıstek olmazda nasıl yapcaz ah bılsem:)))
Prolaktin cnmProlaktın mı progestoran mı canım??
Biri 7.99 du cnm ama onu düştükten sonra farkettim kaca kadar çıktı bilmiyorum 2. De 25.96 idi sonra leke geldi 3 4 gün sonra 19a düşmüştü bu benim 7. Gebelik yaşayan bir kizim var sukurDegerlerın nasılsı kımyasalda benım ondekı kımyasalda progestran 8dı doktor ılac verdı suan 32cıktı ondan bıraz umıtlıyım
Evet cnm bugün verdimYa kan verdin mi çok güzel insAllah sağlıkla artar canım çok sevindim
Yaaaa Rabb'im sağlıkla ilerletir insAllahEvet cnm bugün verdim
Inş cnm yaaa insYaaaa Rabb'im sağlıkla ilerletir insAllah
Canım ınsallah bu secer tutuncak bebegın dua edelım bırbırımıze benım 18snde basladı adetım 22snde bıttıBiri 7.99 du cnm ama onu düştükten sonra farkettim kaca kadar çıktı bilmiyorum 2. De 25.96 idi sonra leke geldi 3 4 gün sonra 19a düşmüştü bu benim 7. Gebelik yaşayan bir kizim var sukur
Senin sat ne zamandi benimki 20 kasim
Cok dogru dıyosun kuzum umarım yarın buna bole baslayabılırımCanım inan nasıl içmediğimi suan bilmiyorum. Ama evde kesinliklikle sigara bulundurma. Ben gece evde sigara kalmazsa sinirlerim bozuluyordu asla içmeden uyuyamazdım. Hatta sabah uyandığım gibi kahvaltı yapmadan direk aklıma sigara gelirdi öyle bir bağımlılığım var.
Memlekete gelince düzenim bozuldu kendimi kaybettim yine. Ama asla içmemeliyiz. Belki bebeğimizin sigara içsek bile hiçbir şey olmayacak, ama allah korusun ufak bir problemde bile direk sigara içtim ondan böyle oldu diye ömür boyu vicdan azabı çekeceğiz.
Ayrıca bebeğimizin annesini seçme şansı olsa sence bizi seçer miydi? Seçme şansı olmayan masuma bunu yapmamalıyız. Hep böyle düşünüp kendimi engellemeye çalışıyorum