2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım bende keseyı gorene kadar ıcsem bısey olur mu(
Ah canım ben içtim ama sana da iç diyemem ki İlk günler çok zor oluyor ama biliyorummm anlayabiliyorum seni. Ama inan keseyi görünce insan içemiyor Hele bir de kalbini duysam yanıma yaklaştırmam herhalde

Ah canım ben içtim ama sana da iç diyemem ki İlk günler çok zor oluyor ama biliyorummm anlayabiliyorum seni. Ama inan keseyi görünce insan içemiyor Hele bir de kalbini duysam yanıma yaklaştırmam herhalde
Darısı basıma ınsallah ıste canımm ama sımdı ıcıyorumya duser mı fln dıe de endıseleyım sıgara yuzunden

Darısı basıma ınsallah ıste canımm ama sımdı ıcıyorumya duser mı fln dıe de endıseleyım sıgara yuzunden
İnşallah canımm. İki türlü de stres yaşıyor insan içmesen canın çok istiyor strese giriyorsun. İçsen bebeğe zararı olur mu ki diye. Ah keşke hiç başlamasaydık çok zor gerçekten. Eşime hala diyorum rahat rahat sigara içtiğim günleri özlüyorum şimdiden Bebeklerimiz sağlıkla doğsun inşallah da sonra yine içeriz çok istersek. Şu an o kadar canım istedi ki

Ayyy(ozur dılerım aklına getırtıgım ıcın ıste o can ıstemelerı ınsanı mahvedıyo aklımıza ole bısey getmelıyızkı ıcmemek ıcın ama ıste ney:)hnuz cok yenı oldugu ıcın hıssedemıyoum sanırım..senın degerım ne canım suan benım 65dı dun salı tekrar gıdıcem 1tanede kımyasal gebelıgkm oldu ıkı ay once korkuyorum oyuzden bırde progesteronım 32cıktı daha oncekı dusugumde 8dı sanırım ondan dustu ama sıam karmakarısıgıö

Yok canım eşim zaten içiyor aklıma gelmemesi mümkün değil
Regle iki gün kala 37ydi canım değerim. En son 10 gün önce 914tü daha sonrasını bilmiyorum doktor istemedi. İnşallah bol bol katlanır değerin. Olumlu düşün stres yapma kendine. Sağlıklı bir şekilde devam eder insallah
Bu arada doktorum benden hiçbir test istemedi. İçim hiç rahat değil. Progesteron değerimi falan hiç bilmiyorum. Problem olur mu acaba?

Sorun olsa degerın saglıklı artmazdı kuzum cok ıyılı artmıs masallah darısı bana

Cnm mrb benimde bugünkü degerim62.6 çıktı adete 4 var 3+3um prolaktinde 26kusur çıktı geçen ay 36 falandi

Bundan önceki 2 gebelik kimyasal di bende oyuzden korkuyorum sen gibi

Merhaba kızlarda sat 28ekimdi fakat ben adetimin gecikmesinden 12gun sonra kan testi yaptırdım beta 192 cıktı ondanda Dr gitmedim ne zaman gitmem gerekir sizce folikasit başladım ama direk kalp sesini duyayım diye beklemedeyim

Ekım dıyorsun canım baya buyumustur mutlaka gıt hemen doktora kalp atısını bıle duyarsın ekımse bızımkıler hep kasım

Evet .öğretmenim☺ kizim yıllarca istedi kardeş imkansız gibi bir şeydi .fakat sonra işler değişti kızıma hafiftet citlattim bu sefer de istemiyorum demedi mi,neyseki değişti yine bazen çocuklar çok şaşırtıyor insanı çok anaç bir çocuk ve bebekleri çok seviyor gerçi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…