- 5 Nisan 2019
- 5.413
- 6.152
- 33
Sen bıraktın mı canım gunde kac tane ıcıyorsun?Bende çok olmasa da içiyordum öğrendiğim günden beri birkaç sadece eşimin sigarasından birkaç kere iki üç nefes içiyorum sonrası vicdan yapıyorum tabi kaç yıldır bekliyorsun yapma diyorum kendime nasıl zor sahip olduğumuzu düşünelim ve bir an önce bırakalım.
Ben normalde de günde 3 yada 4 tane içiyordum bir hafta oldu öğreneli o gündür sadce eşim içerken bir iki nefes içiyorum tam 1 sigara bile içmedim öğrendiğimden beriSen bıraktın mı canım gunde kac tane ıcıyorsun?
Ne güzel sürpriz yapmış size siz keseyi gördünüz mü?Bende rahim filmi cektircektim hiç beklemiyorduk bizde adet olucam diye beklerken 3. Gün gecikmede ögrendim
Her sabah uyandıgımda bugun ıcmıcem dıyorum kahvaltıyı yapıyorum dırek yakıyorumBen normalde de günde 3 yada 4 tane içiyordum bir hafta oldu öğreneli o gündür sadce eşim içerken bir iki nefes içiyorum tam 1 sigara bile içmedim öğrendiğimden beri
Hayır daha gitmedim kontrole doktor 15 gün sonra gel dedi 4 ünde doktora gittim kan yaptı nasipse çarşamba gitcez insallah görürüz keseyide bebegimizideNe güzel sürpriz yapmış size siz keseyi gördünüz mü?
Aklına bebeğini getir Allah korusun ileride bir hastalığı çıkarsa vicdan azabı yaşarsın tabi ki çok içen için kolay değil bırakmak ama kalbinin pıt pıt attığını duy bence asla içmeyeceksin suan varlığına inanamıyoruz o yüzden bazı şeyleri es geçiyoruzHer sabah uyandıgımda bugun ıcmıcem dıyorum kahvaltıyı yapıyorum dırek yakıyorum(
Bende salı gideceğim inşallah görürüz benim kese görünür sanırım sadece tam 5. Hafta olacakHayır daha gitmedim kontrole doktor 15 gün sonra gel dedi 4 ünde doktora gittim kan yaptı nasipse çarşamba gitcez insallah görürüz keseyide bebegimizide
Insallah bende onu beklıyorum kuzum ama sımdı sıagata ıcıyorum dıe kımyasal gebelık fln olur mu dıe korkuyorumAklına bebeğini getir Allah korusun ileride bir hastalığı çıkarsa vicdan azabı yaşarsın tabi ki çok içen için kolay değil bırakmak ama kalbinin pıt pıt attığını duy bence asla içmeyeceksin suan varlığına inanamıyoruz o yüzden bazı şeyleri es geçiyoruz
Ben gittiğim zaman 6+5 olcak görünür inşalllah minigim :)Bende salı gideceğim inşallah görürüz benim kese görünür sanırım sadece tam 5. Hafta olacak
Yok canım ya öyle birşey olacağına sanmam ama sen yine de bırakmaya çalışInsallah bende onu beklıyorum kuzum ama sımdı sıagata ıcıyorum dıe kımyasal gebelık fln olur mu dıe korkuyorum
Hayırlı olsun öncelikleMerhaba kızlar.
Ben de böyle bir topiğe yazacakmışım meğer.
Bdv'den çıkıp da:)
Kısmet..
Salı günü keseyi gördük.
Ayın 20'sinde kalp atışı duymak için çağırdı dr.
İlk gebeliğim ne zamana kadar ne normal bilmiyorum.
Regl geçeli 15 gün oldu.
Hala zaman zaman gelen regl sancısı tarzı ağrılarım oluyor.
Özellikle 2 gecedir karnımın sol boşluğunda beni rahatsız eden bir şey var.
Ne bileyim kaya desen kaya değil. Bulantı falan yok gayet iyiyim.
Ama rahat uyuyamayacak kadar rahatsız eden, çok da şiddetli olmayan ağrı gibi.
Normal midir?
Ne zamana dek böyle olacak acaba?
Tamam bıtanem cok saolYok canım ya öyle birşey olacağına sanmam ama sen yine de bırakmaya çalış
Görünür canim bebimkinin 5+5di kalp atimini duydumBen gittiğim zaman 6+5 olcak görünür inşalllah minigim :)
Canım beta hcg kaçtı gördüğünde keseyiAyyy bu geç döllenme olayı oldu heralde bende de yaa..
Şu an ultrasona göre 5.5 haftalık keseyi gördük geçen hafta kalp atışı duyulmadı bebek görünmedi çok korktum..
Vajinadan baktı göründü kalbi de duyuldu.. Doktor geç döllenme olmuş olabilir normale göre 1 hafta küçük dedi zaten.
İlk kan testi yaptığımda 1 gün gecikti adetim 40 çıkmıştı..
Hayırlısı olur inşaAllah eğer herşey yolunda giderse ağustos başı alırız kucağınıza yavruyu..
Amin canım benim de 2. Bebeğim olacak inşallah hayırlısıyla ve birincisi daha 16 aylıkMerhaba güzel anneler ben de 4+1 haftalık hamileyim. Allah nasip ederse 3. Çocuğumuz olacak. Bundan önce iki oğlumda da buradan çok güzel arkadaşlıklar edindik. Rabbim hepimize bebeklerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin
Ben de o kadar çok uyuyorum kiii canımKizlar ben genel olarak uyuyorum pek yazamiyorum aşırı uyku yapti hamilelik bana
Şişkinliğe alıştım desem yeridir canımmerhaba ben de buralara katıldım çok şükür :)
ben adet öncesi testlerden yaptım içime doğdu çok uzun süredir de istiyordum hsg filmi sonrası hamile kalanlardanım.
biz şuan 7 haftalığa doğru gidiyoruz , 6 haftalık iken bağırsaklarımdan dolayı kalp atışını duyamadık doktor çok uğraştı.
hem gebelik hem de sigarayı bırakmamın etkisi ile baya bir şişkinlik yaşıyorum , önümüzdeki hafta tekrar gideceğim.
çalışan annelerimiz var mı ? ara öğün olarak neler yiyorsunuz ya da bu şişkinlik sorunu ile nasıl başa çıkıyorsunuz ?
activia doğru bir tercih mi acaba
Canım bende keseyı gorene kadar ıcsem bısey olur muBen de o kadar çok uyuyorum kiii canımBazen kafamı kaldıramıyorum uykudan
Şişkinliğe alıştım desem yeridir canımdersim 9.40ta başladığı için öğlene kadar ara öğün yapmıyorum. Sonra da 3 ders kalıyor zaten yemiyorum o yüzden. Ama okuldan gelince çok aç hissediyorum biraz kuruyemiş meyve falan yiyorum.
Kızlar ben de sigara içiyordum bu arada. Öğrendiğimde bırakmıştım arada eşimden iki nefes alıyordum o kadar. Geçen hafta kese görünmediği için hamile değilmiş gibi bir psikolojiye girdim ve 3 4 tane içmeye başladım yine. Dün keseyi gördük çok şükür ve o andan itibaren ağzıma sürmedim. Bundan sonra da içmem herhalde